University Saint-Joseph

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

118317_USJphoto.jpg

Presentatie

University Saint Joseph is een Libanese particuliere universiteit, opgericht in 1875 in Beiroet. De universiteit biedt een carrière-bevorderende leerervaring in alle majors en streeft ernaar de studenten in staat te stellen terwijl de dialoog tussen beschavingen wordt bevorderd. In 2008 werd een filiaal opgericht in Dubai.

Missie

Saint Joseph University streeft ernaar een centre of excellence te zijn op het gebied van wetenschappelijk en toegepast onderzoek, ontwikkeling en continue innovatie.

Europese normen

USJ houdt zich aan het Europese ECTS-systeem voor academische credits.

accreditatie

USJ biedt wereldwijd erkende graden en is geaccrediteerd door ACQUIN. De programma's die worden aangeboden in de VAE zijn geaccrediteerd door het ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek in Abu Dhabi en de Kennis- en Human Development Authority in Dubai.

Internationaal netwerk voor excellentie

Saint Joseph University biedt een meertalige en multiculturele leeromgeving en behoort tot de topuniversiteiten in het Midden-Oosten. Het onderhoudt ongeveer 250 verschillende internationale samenwerkingsovereenkomsten.

Studentenleven

De bibliotheek

Het is de thuisbasis van meer dan 2300 gespecialiseerde boeken in Dubai en werkt volledig samen met de prestigieuze USJ-bibliotheken in Beiroet als het gaat om het delen van informatie en het lenen tussen bibliotheken.

De campus

Saint Joseph University - Dubai bevindt zich in Dubai International Academic City. DIAC is gastheer voor een gemeenschap van meer dan 24.000 studenten van 145 nationaliteiten.

Internationale studenten

Saint Joseph University verwelkomt buitenlandse studenten, zowel diegenen die geïnteresseerd zijn in het studeren van een volledige undergraduate of postgraduate cursus als diegenen die geïnteresseerd zijn in korte studentenuitwisselingsprogramma's.

oriëntering

Mentorship is de sleutel tot algeheel succes, daarom bieden we aan de Saint Joseph University uitgebreide oriëntatie en voortdurende ondersteuning aan onze studenten.

Locaties

Dubai

Address
Dubai International Academic City (DIAC) - Block 11
Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden