University Saint-Joseph

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

117489_rsz_adobestock_198348227.jpg

Over Profiel

De universiteit van Sint-Jozef is een particuliere Libanese universiteit, opgericht in 1875. De universiteit biedt professionele leerervaring in alle disciplines. Het heeft tot doel studenten te empoweren door de dialoog tussen beschavingen te bevorderen. In 2008 vestigde Farah zich in Dubai.

De correspondentie

De universiteit van Saint-Joseph streeft ernaar om te worden onderscheiden en onderscheiden op het gebied van wetenschappelijke en toegepaste ontwikkeling, innovatie en innovatie.

Europa j systeem

De Europese Unie heeft haar Europese leercapaciteit uitgebreid.

accreditatie

De universiteit biedt internationaal erkende graden. Het aanbod aan programma's in de Verenigde Arabische Emiraten is geaccrediteerd door het Ministerie van Onderwijs, het Ministerie van Onderwijs en de Islamitische Stichting voor Ontwikkeling en Ontwikkeling in de Verenigde Arabische Emiraten.

Internationaal netwerk van excellentie

Joseph University biedt een meertalige, meertalige leeromgeving. Het is ingedeeld bij de belangrijkste universiteiten en universiteiten van de universiteiten in de Verenigde Staten.

117488_rsz_adobestock_254580735.jpg

Studentenleven

De bibliotheek

De Lan-Suzanne Bibliotheek in Dubai ligt meer dan 2300 kilometer van het hoofdkantoor van de World Intellectual Property Organization (WIPO).

campus

Sdamadh LED d d d d Dan Amos Sozs Dubai Amos Coördinatie hoofdkwartier Halli k d d d d Dtqubd Oktomn een lange Didhaolkdadeyed 24000 145 Demand Hmokhtlvh. mijn leeftijd

Internationale studenten

M LED Damad de d d d d d Dan dam Sozs d Dtal Trahd dn het erg doorgegeven Aamaah Aolsan een T n Amos Kia een T m d d Oualbald da Alaljkamal hoofdkwartieren ah. Programma's Altbad Talbi

leiding

Aalepeshd d d d pa is de Muftdan Dan LED LED Wij zijn Amos van Sdamadh LED d d d o Dan Sozsenbd Dmitd naar de D Altirab Tosehdtaladud.

Locaties

Dubai

Address
Dubai International Academic City (DIAC) - Block 11
Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten