United Arab Emirates University College of Humanities and Social Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij de United Arab Emirates University (UAEU) - de eerste en meest vooraanstaande nationale universiteit in de Verenigde Arabische Emiraten. UAEU streeft ernaar een uitgebreide, onderzoeksintensieve universiteit te worden en neemt momenteel ongeveer 14.000 Emirati en internationale studenten op.

110371__MG_1067new_resize-2.jpg

Als UAEU vlaggenschip universiteit, UAEU biedt geaccrediteerde, kwalitatief hoogwaardige graduate-programma's via Humanities and Social Sciences College. Met een vooraanstaande internationale faculteit, een state-of-the-art nieuwe campus en een compleet aanbod aan ondersteunende diensten voor studenten biedt UAEU een leef-leeromgeving die ongeëvenaard is in de VAE. UAEU staat momenteel op nummer 5 in de Arabische wereld en wereldwijd op # 350.

De academische programma's van de VAEU zijn ontwikkeld in samenwerking met werkgevers, dus onze afgestudeerden hebben veel vraag. Alumni van de VAEU hebben sleutelposities in de industrie, de handel en de overheid in de hele regio. Onze voortdurende investeringen in faciliteiten, services en personeel zorgen ervoor dat de UAEU een voorbeeld blijft van innovatie en uitmuntendheid.

accreditatie

Het College voor Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen erkent de waarde van internationale accreditatie als een middel om te zorgen voor de nodige erkenning van het kwaliteitsonderwijs en -onderzoek dat wordt uitgevoerd in de CHSS-programma's. Er is een College Accreditatiecomité opgericht om de inspanningen van individuele afdelingen te ondersteunen om hun programma's geaccrediteerd te krijgen, en om de mogelijkheden voor institutionele accreditatie van de CHSS als geheel te onderzoeken.

Alle CHSS-programma's worden momenteel erkend door het Ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek .

110015_109903_chss_logo.jpg

Aan de Universiteit van de Verenigde Arabische Emiraten biedt het College of Humanities and Social Sciences (CHSS) spannende en gevarieerde mogelijkheden en produceert afgestudeerden die een bijdrage kunnen leveren aan hun lokale gemeenschappen en de samenleving in het algemeen. De CHSS heeft een uitstekende internationale faculteit die zich inzet voor het opleiden van studenten volgens de hoogste normen. Ze dragen bij tot het genereren van kennis op wereldschaal en hebben invloed tot ver buiten de universiteit. Onze faculteit is ook studentgecentreerd en geniet van hun rol als docent en mentor, en biedt zowel geïnformeerde instructies als persoonlijke begeleiding aan studenten.

Met meer dan 3.500 studenten en 150 faculteitsleden is CHSS de grootste van de negen hogescholen die deel uitmaken van de universiteit, gekenmerkt door een rijke traditie, toewijding aan erfgoed en innovatie en een toewijding om onze gemeenschap en de natie te dienen.

Master programma's

Masters-programma's bieden een transformationele leerervaring die de loopbaanontwikkeling ten goede kan komen. De ideeën, perspectieven, kennis, vaardigheden en hulpmiddelen die studenten verwerven, kunnen een krachtige en blijvende invloed hebben op hun personeels- en beroepsleven.

Onderzoeksmogelijkheden

De CHSS is een divers college met verschillende afdelingen die de studenten helpen verschillende onderzoeksinteresses en samenwerkingsverbanden vorm te geven. Faculteitsleden en studenten CHSS werken samen en nemen deel via onderzoek, permanente educatie, workshops en overleg op verschillende gebieden, zoals media, conferenties en overheids- en particuliere organisaties en instituten.

110370_CR2_0607.jpg

programma's

Het College biedt een groeiend aanbod van graduate-programma's, waaronder:

  1. M.Sc. in teledetectie en geografische informatiesystemen (GIS)
  2. MA Governance en Public Policy
  3. M.Sc. Klinische psychologie
  4. Master in sociaal werk

Locaties

Al Ain

Address
Sheik Khalifa Bin Zayed St - Abu Dhabi - United Arab Emirates
Al Ain, Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden