Lees de Officiële Beschrijving

De College of Engineering werd ingehuldigd in 1980 en bevat vijf academische afdelingen dat zeven bachelordiploma's, namelijk Architectural Engineering, Chemical Engineering, Civiele Techniek, Communicatie Techniek, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde en Petroleum Engineering bieden, die op nationaal niveau worden erkend door het Ministerie van Hoger Onderwijs en wetenschappelijk onderzoek, bovendien alle undergraduate programma's in het College of engineering zijn geaccrediteerd door de Technische Accreditatie Commissie van ABET. The Engineering afdelingen bieden ook M.Sc. graden in alle disciplines Bachelor plus Water Resources, Material Science and Engineering van de, en een interdisciplinaire Masters in Engineering Management. PhD studies wordt ook aangeboden in alle wetenschappelijke disciplines.

Studenten zullen hun studie af te ronden in de nieuwe state-of-the-art universiteitscampus die faciliteiten van wereldklasse en laboratoria omvat. Deze nieuwe faciliteiten positie UAEU als een top-class leverancier van ingenieursopleidingen. Het is sterk verbeterd het onderwijs, het leren, en onderzoeksomgeving voor studenten door middel van slimme klas technologie en curriculum materiaal gemakkelijk beschikbaar via de Blackboard cursus hosting portal. Het College programma's te integreren industrie-standaard engineering software voor analyse en ontwerp, zoals LabView, Autocad, Hysys, Vloeiend, ABACUS, ANSYS, en anderen, en door middel van partnerschappen met het bedrijfsleven, krijgen de leerlingen aan gespecialiseerde industrie pakketten te gebruiken in hun ontwerpen en onderzoeksprojecten. Deze tools in combinatie met educatieve pedagogie die interactief onderwijs en leren, projectmatig leren en communicatie en team vaardigheden benadrukt hebben aanzienlijk verbeterd de educatieve ervaring voor UAEU Techniek studenten.

De effectiviteit van het College of Engineering in het ontwerpen en leveren van kwaliteit academische programma's is sterk vergemakkelijkt door de samenwerkingsverbanden die zijn gesmeed binnen de publieke en private sector in heel de Verenigde Arabische Emiraten. Bachelor studenten voeren hun stage opleiding aan meer dan 200 bedrijven en organisaties in de Verenigde Arabische Emiraten en internationaal, en vertegenwoordigers van de industrie regelmatig informatieve seminars aan studenten. Zowel vertegenwoordigers van de industrie en college alumni waardevolle feedback aan de engineering afdelingen om de leerplannen is bijgewerkt naar de behoeften van de industrie en de eisen van accreditatie-instanties te voldoen.

Visie, missie, doelstellingen & Doelen

Visie

"Om excellentie in het technisch onderwijs te bereiken en toegepast onderzoek op regionaal en internationaal niveau"

Missie

"Om onderwijs-, onderzoeks- en culturele behoeften van de VAE de samenleving door het opstellen van voorname afgestudeerden voor carrière en leiderschap te voldoen; bij te dragen aan de ontwikkeling en uitbreiding van kennis door middel van kwaliteit en innovatief onderzoek op gebieden van strategisch belang voor de natie "

Doelen en Doelstellingen

Bereid afgestudeerden om pioniers en leiders in de technische disciplines zijn. Wetenschappelijk onderzoek en innovatie op het gebied van nationale en regionale betekenis. Handhaaf academische uitmuntendheid in overeenstemming met de internationale normen. Het bevorderen van partnerschappen met het bedrijfsleven.

Dean's Welcome Message

Engineering is een combinatie van kennis, vaardigheden, creativiteit, innovatie, management, betrokkenheid en ethiek. Het is de kunst van het maken van praktische toepassingen van de kennis van de zuivere wetenschap. Het gaat allemaal om het oplossen van echte problemen en het verstrekken van optimale oplossingen en ontwerpen. Engineers geven vorm aan de toekomst van de volkeren en de verbetering van de kwaliteit van leven van de bevolking.

Het College of Engineering (COE) onderscheidt zich door zijn rijke traditie, inzet voor erfgoed en innovatie, en de hoge ambities om excellentie in onderwijs, onderzoek en diensten te bereiken. De reis van de COE begon in 1980, en sindsdien is het college bleef groeien en bloeien als een van de weinige meest uitgebreide onderwijs- en onderzoeksinstellingen intensieve Universiteiten van de Techniek in de regio. Het college streeft onder de bekende en top-ranked Technische Hogescholen te worden op internationaal niveau.

De COE bestaat uit vijf hoofdafdelingen biedt een scala aan bachelor-, master- en PhD-programma's. Deze afdelingen zijn onder andere; Architectural Engineering, Chemical en Petroleum Engineering, Civil and Environmental Engineering, Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde. Alle bacheloropleidingen zijn ABET geaccrediteerd.

Het succes van undergraduate en graduate programma's worden aangeboden door de Raad van Europa werd ondersteund door hooggekwalificeerde en gerenommeerde docenten en personeel, die nog steeds aan de hoogste normen van excellentie in onderwijs en onderzoek in hun vakgebied. De studenten in het College of Engineering zijn voorzien van fantastische mogelijkheden om betrokken te zijn in vele aspecten loopbaanontwikkeling; met inbegrip van, onder andere, buitenschoolse activiteiten, de deelname aan de faculteit onderzoek, en het nemen van stages in high-tech bedrijven.

Ik beveel u aanmoedigen om onze website te bekijken, te verkennen studie- en carrièremogelijkheden bij de COE, meer informatie over onze undergraduate en graduate programma's, en misschien een bezoek onze geavanceerde educatieve faciliteiten en onderzoekslaboratoria. De COE heeft veel, zowel in de klaslokalen en uit te bieden.

Prof. Sabah Alkass Dean, College of Engineering

Opleidingen te volgen in:
Engels
Arabisch

Deze school biedt ook:

Master

United Arab Emirates University, College of Engineering

Engineering Management is het proces van plannen, organiseren, Staffing, toonaangevende en het beïnvloeden van mensen en Controlling activiteiten die een technische compo ... [+]

Engineering management is het proces van plannen, organiseren, Staffing, toonaangevende en het beïnvloeden van mensen en Controlling activiteiten die een technische component hebben. Deze functies vereisen stichting vaardigheden van engineering managers zichzelf, personeel, teams, projecten, technologieën en mondiale vraagstukken die van belang zijn te beheren. Deze eisen zijn deels technische en deels zakelijke, de Colleges of Engineering en Business and Economics kwamen bij elkaar en het programma gelanceerd in 2006. Het programma richt zich op productontwikkeling, process management, kwaliteit engineering en projectmanagement van de technische kant en leiderschap, het beheer van technische innovaties, supply chain, finance en besluitvorming van de zakelijke kant. De kennis en vaardigheden die daarbij opgedane ervaring zijn geïntegreerd door middel van een actie.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Al Ain
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands