UAEU United Arab Emirates University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De United Arab Emirates University (VAEU) is een uitgebreide, onderzoeksintensieve universiteit met ongeveer 13.900 studenten, met meer dan 900 faculteiten en 65.000 alumni die sleutelposities bekleden in de overheid, industrie, handel en alle zakelijke gebieden in de regio. Internationale studenten en docenten die meer dan 65 landen vertegenwoordigen, verrijken en verlevendigen de campus en klaslokalen en bieden tegelijkertijd stimulerende culturele diversiteit.

Als vlaggenschipuniversiteit van het land biedt de VAEU een volledig assortiment van internationaal erkende afgestudeerde en niet-gegradueerde programma's van hoge kwaliteit via haar negen hogescholen in bijna alle belangrijke disciplines.

Sinds de oprichting in 1976 is de VAE geëvolueerd van een niet-gegradueerde onderwijsinstelling naar een uitgebreide universiteit met meer nadruk op een onderzoeksmissie.

Als onderzoeksintensieve universiteit werkt de VAEU samen met haar partners in de industrie om onderzoekoplossingen te bieden voor uitdagingen waarmee de natie en de regio worden geconfronteerd. Negen onderzoekscentra van strategisch belang voor het land en de regio ontwikkelen kennis op kritieke gebieden.

Bovendien is de wetenschap

Met zijn vooraanstaande faculteit, state-of-the-art campus en een volledig aanbod van studentenondersteunende diensten biedt UAEU een leef-leeromgeving die ongeëvenaard is in de regio. UAEU is een volwassen universiteit met belangrijke prestaties en een duidelijk traject voor continue verbetering met als doel internationaal te worden erkend als een van 's werelds beste universiteiten.

colleges

De United Arab Emirates University heeft 9 afzonderlijke hogescholen, naast het College of Graduate Studies en University College, met een uitgebreid scala aan academische disciplines en afdelingen.

Bezoek de College-pagina's voor meer informatie.

University College

We streven naar excellentie door het creëren van een levendige leeromgeving en het aanbieden van ultramoderne leerfaciliteiten.

College van Bedrijf en Economie

Het CBE wordt gekenmerkt door zijn effectieve leeromgeving, onderscheiden studieplannen om studenten te helpen hun toekomst op te bouwen.

College voor Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen

Bij CHSS promoten we geavanceerd wetenschappelijk onderzoek, creëren we sterke banden met de samenleving en consolideren we erfgoed en dienstverlening aan de gemeenschap.

College of Information Technology

Ons college is een ideale plek die persoonlijke, intellectuele en technische groei bevordert en we zijn trots op onze succesvolle afgestudeerden.

Technische Universiteit

Het College of Engineering biedt onderscheidende, internationaal herhaalbare programma's en streeft naar duurzaamheid op verschillende gebieden.

Onderwijscollege

Het College of Education biedt moderne onderwijsmethoden en biedt programma's die voldoen aan de educatieve vereisten van de VAE om een onderscheidende, goed geïnformeerde samenleving op te bouwen.

College of Law

Het College of Law heeft regionaal een prestigieuze status en biedt op onderzoek gebaseerde programma's om aan de behoeften van de VAE-samenleving te voldoen.

College van voedsel en landbouw

De CFA zet zich in voor studentensucces en biedt academische programma's die kritisch denken om studenten te verwerven met de vaardigheden die vereist zijn in de competitieve arbeidsmarkt.

College of Science

We bieden een gedistingeerde experimentele leeromgeving om afgestudeerden voor te bereiden die zijn uitgerust met hoogwaardige technische vaardigheden en expertise in overeenstemming met internationale normen.

College of Medicine and Health Sciences

We bieden een gedistingeerde experimentele leeromgeving om afgestudeerden voor te bereiden die zijn uitgerust met hoogwaardige technische vaardigheden en expertise in overeenstemming met internationale normen.

College of Graduate Studies

Wij bieden de beste programma's en faciliteiten om studenten te helpen hun ambities van het studeren van graduate programma's te vervullen. We bieden ook verschillende volledige en gedeeltelijke beurzen voor verschillende programma's.

Locaties

Abu Dhabi

Address
Reem Island, 8th floor of Sky Tower
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten

Al Ain

Address
Sheik Khalifa Bin Zayed Street
Al Ain, Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten

Dubai

Address
Hamdan bin Rashid Al Maktoum Center for Giftedness and Innovation,
Al Beda’a

Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen