Stafford

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Stafford werd opgericht in 1993, in de Verenigde Arabische Emiraten, met de enige bedoeling van het verstrekken van onderwijs op afstand bijstand aan de professionals in het Midden-Oosten om een goede kwaliteit te bereiken internationaal erkende diploma's die hen zo ernstig managers zou markeren en vooraf hun carrière.

Te beginnen met 7 studenten in 1993 meer dan een decennium later zijn we bezig met een gemiddelde van 1000 studenten per jaar gebruikmaakt onderwijs op afstand. Alle ernstige gelijkgestemde drukke managers te bewijzen aan de wereld dat ze betekenen om te slagen.

Stafford is geheel gericht op het ondersteunen van full-time professionals in het bedrijfsleven met het leren van de kwaliteit op afstand om hun carrière te versnellen door middel van zelfstudie.

Stafford werkt het hele Midden-Oosten en de Levant regio aanbieden afstandsonderwijs Executive MBA's, Promoties, BA, diploma's en nog veel meer.

Wij zijn trots op onze inzet voor de academische en zakelijke succes van onze studenten, onze uitstekende relaties met onze Britse universiteiten, onze integriteit en de hoge kwaliteit van onze academische en administratieve ondersteuning.

In de loop der jaren hebben we keken veel van onze studenten beklimmen de corporate ladder en bereiken het hoogtepunt met hun toegevoegde kennis via het afstandsonderwijs MBA en andere cursussen zoals doctoraat en meesters. Als gevolg van Afstandsonderwijs MBA, hebben studenten met succes hun eigen bedrijf opende, of gegaan om bestuurders van multinationale bedrijven. Sommigen hebben totaal veranderd hun loopbaan en de tevredenheid van de wetenschap dat ze zijn in hun ware element na jaren in minder dankbaar werk hebben opgedaan.

En nu met meer dan 2.000 afgestudeerde professionals als vrienden, willen we onze afstandsonderwijs missie over te dragen aan de volgende generatie studenten. Onze trots op onze studenten is verdubbeld, elke keer als we gaan hun diploma-uitreikingen aan de universiteit zelf.

51653_Stafford-banner-partner-uk-universiteiten

Locaties

Verenigde Arabische Emiraten online

Address
United Arab Emirates
Verenigde Arabische Emiraten online, Verenigde Arabische Emiraten

Bahrein Online

Address
Bahrein Online, Bahrein

Jordan Online

Address
Jordan Online, Jordanië

Koeweit Online

Address
Koeweit Online, Koeweit

Libanon Online

Address
Libanon Online, Libanon

Oman Online

Address
Oman Online, Oman

Qatar Online

Address
Qatar Online, Qatar

Saoedi-Arabië online

Address
Saoedi-Arabië online, Saoedi-Arabië

Bagdad

Address
Bagdad, Gouvernement Bagdad, Irak

Zuid-Afrika online

Address
Zuid-Afrika online, Zuid-Afrika

Mauritius Online

Address
Mauritius Online, Mauritius

Tanzania Online

Address
Tanzania Online, Tanzania

Tripoli

Address
Tripoli, District Tripoli, Libië

Sana'a

Address
Sana'a, Hoofdstad, Jemen

Juba

Address
Juba, Centrale Equatoria, Zuid-Soedan

Washington

Address
Washington, District of Columbia, Verenigde Staten

Damascus

Address
Damascus, Gouvernement Damascus, Syrië

Nicosia

Address
Nicosia, Nicosia, Cyprus

Teheran

Address
Teheran, Provincie Teheran, Iran

Ottawa

Address
Ottawa, Ontario, Canada

Abuja

Address
Abuja, Federaal Hoofdstedelijk Gebied, Nigeria