Stafford Global

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

AFSTANDSONDERWIJS

OVER STAFFORD

Het verstrekken van afstandsonderwijsprogramma's voor meer dan twee decennia

Stafford heeft al meer dan 20 jaar kwalitatief onderwijs geleverd. Het bedrijf serveert het Midden-Oosten en is wereldwijd uitgebreid. Bij Stafford bieden wij cursussen aan in diverse disciplines, waaronder Executive MBA, doctoraten en diploma's.

Onze instelling is altijd geleid en beheerd door academici. We zijn trots om te werken met alleen top Britse universiteiten en dat verklaart de superieure tevredenheid en afrondingspercentages die door studenten op de cursussen die we ondersteunen, behalen.

Onze visie

Onze visie is gebaseerd op onze expertise om ons bereik wereldwijd te vergroten.

Onze Missie

Onze missie is om levenslange leerlingen te voorzien van kwalitatief hoogwaardige universitaire opleidingen tegen betaalbare kosten en ervoor te zorgen dat ingeschreven studenten superieure academische ondersteuning krijgen om de programma's succesvol af te ronden.

De waarde van de dienst die we bieden heeft duizenden afgestudeerden toegestaan ​​om hun carrièremogelijkheden te verbeteren en promoties te krijgen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Master programma's » Bekijk Online BAs » Bekijk Online MBA » Bekijk Online Postgraduate Certificaten » Bekijk Online MSc » Bekijk DBA »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

University of Dundee Master of Education

Online en Campus gecombineerd Voltijd Deeltijd Open Inschrijving Verenigde Arabische Emiraten United Arab Emirates Online Saoedi-Arabië Saudi Arabia Online Bahrein Bahrain Online Egypte Egypt Online Irak Iraq Online Jordanië Jordan Online Koeweit Kuwait Online Oman Oman Online Libanon Lebanon Online Cyprus Nicosia Pakistan Islamabad Zuid-Soedan Juba Soedan Khartoum Syrië Damascus Jemen Sanaa Libië Tripoli +30 more

Het Master of Education-programma is essentieel voor alle professionals die in een educatieve omgeving werken en hun professionele leren willen verbeteren en de vooruitzichten op loopbaanontwikkeling willen verbeteren. Studenten kunnen de onderwijservaring aanpassen aan hun individuele ervaring, behoeften en interesses. Het programma is volledig op afstand toegankelijk via de virtuele universitaire leeromgeving van de universiteit. [+]

Voordelen

Het Master of Education- programma is essentieel voor alle professionals die in een educatieve omgeving werken en hun professionele leren willen verbeteren en de vooruitzichten op loopbaanontwikkeling willen verbeteren. Studenten kunnen de onderwijservaring aanpassen aan hun individuele ervaring, behoeften en interesses. Het programma is volledig op afstand toegankelijk via de virtuele universitaire leeromgeving van de universiteit.

Het programma is geaccrediteerd door de International Baccalaureate Organization en door het succesvol afronden van het programma kunnen deelnemers zich inschrijven voor een IB Advanced Certificate in onderwijs- en leeronderzoek, Certificate in Leadership Practice en Advanced Certificate in Leadership Research, wat de mogelijkheid biedt om een ​​carrière te volgen in publieke, private of internationale scholen over de hele wereld.... [-]


Videos

Distance Learning - The Stafford Advantage - Whiteboard Animation

Knowledge fix: Creativity 101

The story of Stafford: Celebrating 20 years of Quality UK Education

Marketing terms in dating language

Why Stafford

Transformation of Personnel Management to HRM

Contact
Bezoekadres
Stafford Headquarters
Education Free Zone,
Business Centre 4, Office No. 204B,
Ras Al Khaimah, United Arab Emirates

United Arab Emirates Online, AE
Bezoekadres
Saudi Arabia Online, SA
Bezoekadres
Qatar Online, QA
Bezoekadres
Bahrain Online, BH
Bezoekadres
Egypt Online, EG
Bezoekadres
Iraq Online, IQ
Bezoekadres
Jordan Online, JO
Bezoekadres
Kuwait Online, KW
Bezoekadres
Oman Online, OM
Bezoekadres
Lebanon Online, LB
Bezoekadres
USA Online, US
Bezoekadres
Canada Online, CA
Bezoekadres
Ghana Online, GH
Bezoekadres
Kenya Online, KE
Bezoekadres
Uganda Online, UG
Bezoekadres
Botswana Online, BW
Bezoekadres
South Africa Online, ZA
Bezoekadres
Mauritius Online, MU
Bezoekadres
Tanzania Online, TZ
Bezoekadres
Rwanda Online, RW
Bezoekadres
Bulgaria Online, BG
Bezoekadres
Romania Online, RO
Bezoekadres
Serbia Online, RS
Bezoekadres
Greece Online, GR
Bezoekadres
Turkey Online, TR
Bezoekadres
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva, HR