Lees de Officiële Beschrijving

De Shaheed Zulfikar Ali Bhutto Instituut voor Wetenschap en Technologie (SZABIST) is een volledig Chartered Institute opgericht door een wetgevingshandeling van de Sindh Vergadering (Sindh Wet nr. ​​XI van 1995) en is goedgekeurd en erkend door de Higher Education Commission (HEC), Pakistan, als een graad verlenen instelling SZABIST heeft campussen in Karachi, Islamabad, Larkana en Dubai (VAE) SZABIST is een geregistreerd lid van de International Association of Universities (IAU), Paris.. Vereniging van Commonwealth Universities (ACU), Londen; Federatie van de universiteiten van de islamitische wereld (FUIW), Rabat, Azië Universiteit Federatie (AUF), Seoul, en de Vereniging van Universiteiten SAARC (ASU). BusinessWeek, de toonaangevende internationale business magazine, heeft een lijst SZABIST een van de beste business schools van de wereld voor zes jaar (2001, 2002, 2003, 2004, 2006 & 2008). SZABIST is een van de top 20 business schools uit Azië herkend door BusinessWeek . Slechts twee business schools van Pakistan zijn opgenomen in BusinessWeek. Asia Inc, een toonaangevende Aziatische Magazine, heeft gerangschikt SZABIST tot de top MBA scholen van Zuid-Azië in zijn beste MBA-Azië Scholen Survey gedurende twee opeenvolgende jaren (2003, 2004). SZABIST is een van de top 15 business schools uit Zuid-Azië gerangschikt in Asia Inc SZABIST wordt ook als een van de beste wetenschap en technologie en MBA scholen in Azië door de CNN-Time publicatie, wordt Asiaweek. SZABIST ook vermeld in de CNN Executive Education Schools.SZABIST, dus heeft de ongeëvenaarde eer om de enige Pakistaanse Instituut voor internationaal erkend door BusinessWeek, Asiaweek, Azië Inc en CNN. SZABIST heeft ondertekend Articulatie overeenkomst met de Universiteit van Wales, Verenigd Koninkrijk. SZABIST heeft ook getekend MoU's met de State University van New York, Verenigde Staten, de Universiteit van Londen, Verenigd Koninkrijk; Filippijnen Vrouwen Universiteit, Filippijnen, en de Aziatische Academy of Film & Television, India. &nbsp&nbsp Universiteit Structuur SZABIST vandaag de dag is aangeduid als een grote universiteit bestaande uit vier campussen (inclusief een buitenlandse campus) drie diploma centra, drie tussenliggende hogescholen en een onderzoekscentrum. Meer dan 3500 graden zijn afgegeven door SZABIST tot nu toe.&nbsp&nbsp Plaats SZABIST Dubai Campus is gevestigd in Dubai International Academic City in gebouw 10. In oktober 2003 heeft de eerste academische zitting begon op het Dubai Knowledge Village Campus in de faculteiten Managementwetenschappen en Informatica. De Dubai Campus verder uitgebreid naar de nieuwe campus in Dubai International Academic Stad blok 10.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Shaheed Zulfikar Ali Bhutto Institute of Science and Technology Dubai

SZABIST biedt MS graad met de majors in Information Technology, Software Engineering, Com-puter Sciences & Information Security Management. De MS is een avond program ... [+]

MS in Computing

&nbsp

SZABIST biedt MS graad met de majors in Information Technology, Software Engineering, Com-puter Sciences & Information Security Management. De MS is een avond programma alleen en bestaat uit 8 lessen en een Thesis / Research Project / werk natuurlijk.

&nbsp

Voor studenten met een 4 jaar BS of 2 jaar MCS graad, de MS is een tweejarig programma. 9 MS cursussen en Scriptie / Research Project / Course Work zijn nodig om graduate (33 krediet uur).

&nbsp

Voor studenten met een 4-jarige professionele opleiding (BE, MSc, enz.), de MS-programma is een tweejarig programma. Een tekort conversiecursussen en 9 MS cursussen en Scriptie / Research Project / Course Work zijn nodig om graduate (33 krediet uur 18 credit-uren van een tekort cursussen.) ... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
September 2019
Voltijd
2 - 5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands