Lees de Officiële Beschrijving

DUBAI CAMPUS

De campus Dubai stelt een sfeer die een student motiveert om te leren en te verkennen, en ontlenen profiteert van interacties met de multinational studentengemeenschap van de Dubai International Academic City (DIAC).

Het DIAC is een campus speciaal gebouwd exclusief voor hogescholen en universiteiten. Het voorziet in een enkele locatie voor post secundair onderwijs in het emiraat uit 13 verschillende landen, 30 instellingen bij elkaar te brengen, zodat leerlingen en docenten uit verschillende instellingen aan te sluiten en van elkaar te leren.

SP Jain beslaat een volledige stand-alone gebouw voor ongeveer 60.000 vierkante voet, verdeeld over drie verdiepingen.

De campus wordt gebouwd in een hedendaagse mode, met hi-tech leercentra, mock trading rooms, een up-do-date bibliotheek, video-conferencing-faciliteit, een Reuters terminal en nog veel meer. De in-campus cafetaria samen met de food court van het Academisch City biedt multinationale keuken aan de studenten.

Studenten ook deelnemen aan diverse festivals en thema-evenementen georganiseerd door SP Jain en andere scholen van het Academisch City.

De hele omgeving geeft de studenten een uitgebreide leerervaring evenals een kans om te begrijpen wat het betekent om een ​​wereldburger te zijn.

Ranking en erkenning

The Economist gelederen SP Jain in de Top 100 Fulltime MBA's in de wereld (2015) Forbes (USA) Rangen SP Jain # 10 in de wereld, Beste internationale eenjarige MBA 2015-2016.

Forbes (USA) Rangen SP Jain # 1 in Dubai, # 19 in de wereld Forbes Best International Business School Rankings 2013-2014 Financial Times (UK) als SP Jain in de top 1% business schools in de wereld in 2011 en 2012

Accreditatie

Tertiair Onderwijs Kwaliteit en Standards Agency, Australië

SP Jain is geaccrediteerd door het Tertiair Onderwijs Kwaliteit en Standards Agency (TEQSA), Australië. Aan het einde van het programma, zijn studenten met een Australische verleende graad. Dit verhoogt sterk de internationale acceptatie van de mate, waardoor een impuls geven aan het hoger onderwijs en carrière, wereldwijd.

Kennis en Human Development Authority (KHDA), de regering van Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

SP Jain heeft een vergunning van de kennis- en Human Development Authority (KHDA), de regering van Dubai, UAE De academische kwalificaties door SP Jain toegekend en gecertificeerd door KHDA worden opgenomen in het Emiraat Dubai van alle publieke en private entiteiten voor alle doeleinden.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

SP Jain School of Global Management Dubai

De Master of Global Business (MGB) is een 16-maand *, full-time baan is ontworpen om afgestudeerden te voorzien van een grondige cross-functionele kennis van zaken en een ... [+]

De Master of Global Business (MGB) is een 16-maand *, full-time baan is ontworpen om afgestudeerden te voorzien van een grondige cross-functionele kennis van zaken en een goed begrip van de manier waarop het bedrijfsleven opereert in een internationale omgeving. De cursus maakt gebruik van een blended learning model dat simulaties, groepswerk, real-world case studies omvat, zodat studenten gerelateerde theoretische aspecten van het bedrijfsleven om de praktische uitdagingen van de hedendaagse mondiale business managers.

De 16-maanden durende cursus omvat 12 maanden van academische studie gevolgd door een verplichte 4-maanden durende stage.

Keuzemodules: Logistiek, Investment Banking, Marketing, International Business... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
16 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Arun Jaitley speech on