Lees de Officiële Beschrijving

RIT Dubai , opgericht in 2008, is een non-profit wereldwijde campus van het gerenommeerde Rochester Institute of Technology in New York, een van 's werelds toonaangevende technologisch gerichte universiteiten met een legendarische 185-jarige geschiedenis.

RIT Dubai biedt hooggewaardeerde bachelor- en mastergraden in bedrijfskunde en leiderschap, engineering en informatica. Het curriculum biedt studenten relevante werkervaring door middel van een innovatief coöperatief onderwijsprogramma dat studenten helpt op te vallen in de zeer complete arbeidsmarkt van vandaag.

RIT Dubai biedt Amerikaanse graden en alle programma's van RIT zijn geaccrediteerd in de VAE. Studenten van RIT Dubai hebben ook de unieke mogelijkheid om te kiezen voor een studie in het buitenland op de hoofdcampus in New York of op een van de andere wereldwijde campussen.

Excellentie in onderwijs is de hoogste prioriteit van RIT Dubai , met een competitief en selectief toelatingsproces om een ​​geëngageerd en divers studentenkorps te verzekeren. De faculteit bestaat uit uitstekende professoren uit de Verenigde Staten, het Midden-Oosten en de rest van de wereld.

RIT Dubai is gevestigd in Silicon Oasis, een technologiepark met meer dan 900 bedrijven zoals SAP, Henkel, Schneider Electric, Fujitsu en Axiom.

Onze visie

RIT Dubai leidt het hoger onderwijs bij het voorbereiden van studenten op succesvolle carrières in een mondiale samenleving.

Onze missie

De RIT Dubai- gemeenschap boeit en motiveert studenten door stimulerende en samenwerkende ervaringen. Onze missie is het aanbieden van op technologie gebaseerde educatieve programma's voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. We streven nauwgezet nieuwe en opkomende carrièregebieden na. We ontwikkelen en leveren curricula en geven een voorkennis die relevant is voor opkomende technologieën en sociale omstandigheden. Onze gemeenschap zet zich in voor diversiteit en studentgerichtheid en onderscheidt zich door onze innovatieve en collaboratieve geest. Interne en externe partnerschappen vergroten het ervaringsleren van onze studenten. RIT Dubai streeft naar wederzijds verrijkende relaties met alumni, overheid, bedrijfsleven en de wereldgemeenschap. Onderwijs, leren, wetenschap, leiderschapsontwikkeling en studentensucces zijn onze centrale ondernemingen.

waarden

Studentgerichtheid: vertoont gedrag, vervult taken en / of neemt beslissingen die het belang aantonen en / of ondersteunen van studenten als het primaire kiesdistrict van de universiteit en / of een directe bijdrage leveren aan het succes van studenten.

Professionele ontwikkeling en beurzen: onderneemt acties om continu vooruitgang te boeken en / of te verbeteren in iemands academische of professionele discipline; als een individuele bijdrager; als een teamlid; en / of als organisatorisch leider.

Integriteit en ethiek: doet wat nodig is om te voldoen aan de toezeggingen gedaan aan de afdeling, hogeschool of afdeling en aan groepen van kieskringen. Bouwt persoonlijk vertrouwen en relaties binnen en buiten de universiteit door te doen wat men zegt dat hij of zij zal doen wanneer het beloofd is.

Respect, diversiteit en pluralisme: biedt een hoog serviceniveau aan medeleden van de RIT Dubai-gemeenschap. Behandelt elke persoon met waardigheid. Toont inclusie door verschillende perspectieven in te bedden om het werk van de organisatie, afdeling, universiteit of divisie te plannen, uit te voeren en / of te evalueren.

Innovatie en flexibiliteit: biedt en / of stimuleert nieuwe ideeën die de afdeling, hogeschool of divisie een nog betere organisatie zouden kunnen maken. Open voor, en past zich goed aan aan verandering.

Teamwerk en samenwerking: draagt ​​bij aan de inspanningen van de afdeling, divisie of universiteit als een teamspeler. Werkt goed samen met anderen buiten de afdeling om doelstellingen en doelstellingen voor verschillende hogescholen of divisies te bereiken.

Accreditaties

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

De Master in Engineering Management is een graduaat programma dat de up-to-date technologie van engineeringprojecten combineert met managementvaardigheden om werkende pro ... [+]

De Master in Engineering Management is een graduaat programma dat de up-to-date technologie van engineeringprojecten combineert met managementvaardigheden om werkende professionals het concurrentievoordeel te geven in een snel veranderende mondiale omgeving. Als een internationaal knooppunt van technische projecten van wereldklasse, is Dubai de perfecte plaats om een ​​dergelijk programma uit te voeren. Deze concentratie stelt u in staat om de dubbele aspecten van engineering-manager te beheersen, zowel als een technoloog en als een bedrijfsdeskundige, en u een grondige achtergrond te bieden op het gebied van organisatie, financiën en boekhouding, evenals expertise op het gebied van industriële engineering.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Dit unieke afstudeerprogramma helpt je om je organisatie te transformeren door innovatie te gebruiken om meetbare resultaten te genereren. Onze afgestudeerden anticiperen ... [+]

Transformatie door leiderschap.

Succes in de wereldeconomie van vandaag vereist dat organisaties visionair leiderschap hebben, een 360-graden beeld van klanten hebben en het vermogen hebben om strategische initiatieven te formuleren en uit te voeren. Dit unieke afstudeerprogramma helpt je om je organisatie te transformeren door innovatie te gebruiken om meetbare resultaten te genereren. Onze afgestudeerden anticiperen op de toekomst en zien kansen om hun organisaties - en zichzelf - te positioneren om nieuwe niveaus van succes te bereiken in een voortdurend veranderende wereld.

De Master's in Service Leadership and Innovation worden uitgereikt na een succesvolle afronding van 36 credit-uren, uitmondend in een uitgebreid onderzoeks- of sluitstukproject. Het programma wordt voltooid in een combinatie van dag- en avondlessen en online leren. Onze hooggekwalificeerde hoogleraren leveren dezelfde lessen als bij RIT NY en vliegen in om het programma te bezorgen, zodat u de meest actuele leerervaring krijgt die vergelijkbaar is met klasgenoten in de VS. Verdere lesgeven in de klas en follow-up ondersteuning wordt aangeboden door middel van virtuele klas / videoconferencing gevestigd in Dubai en New York gelijktijdig met professoren.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Deze graad is met name geschikt voor studenten die in deeltijd willen studeren, voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het bijwerken van hun technische vaardigheden, of ... [+]

De Master of Engineering in Mechanical Engineering is een 30 credit hour degree-programma. Het is bedoeld als een terminaal programma voor diegenen die een leider willen worden op het gebied van werktuigbouwkunde.

Deze graad is met name geschikt voor studenten die in deeltijd willen studeren, voor degenen die geïnteresseerd zijn in het bijwerken van hun technische vaardigheden, of voor degenen die niet zijn gericht op een onderzoeksgerichte Master of Science-proefschrift. Een conventionele scriptie is niet vereist voor het programma. In plaats daarvan voltooien de studenten een sluitstukervaring, die een opleiding van het ontwerpprojectleiderschap, een goed-georganiseerde en zorgvuldig gekozen industriële stage, of een project met een document optie kan zijn. Een cursus onderzoeksmethoden kan ook de sluitsteenervaring vervullen.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

De Master of Science (MS) in Electrical Engineering aan RIT Dubai combineert theoretische fundamenten en praktische aspecten in dit dynamische veld en leidt studenten op ... [+]

Snel ontwikkelende wereldwijde technologieën veranderen de manier waarop we leven. De Master of Science (MS) in Electrical Engineering aan RIT Dubai combineert theoretische fundamenten en praktische aspecten in dit dynamische veld en leidt studenten op in werkwijzen, methodologieën en geavanceerde technieken. U bouwt voort op uw technische ervaring en kunt ervoor kiezen om u te concentreren op twee gebieden: communicatie of besturingssystemen.

De MS-graad in Electrical Engineering wordt uitgereikt na succesvolle afronding van een goedgekeurd studieprogramma, inclusief cursussen op het gebied van technische wiskunde, communicatie en besturing.

Studenten hebben de mogelijkheid om af te studeren op een van beide scripties, afstudeerverslagen of uitgebreide examenoptie. RIT Dubai biedt het volledige programma in Dubai, maar studenten kunnen in het buitenland studeren of overstappen naar de hoofdcampus in Rochester, New York, afhankelijk van het behalen van aanvullende respectieve vereisten en goedkeuringen.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Dit programma is gemaakt voor thought-leaders die gefascineerd zijn door het zich snel ontwikkelende en buitengewoon opwindende gebied van stedelijke wetenschap en slimme ... [+]

Deze unieke en innovatieve masteropleiding is de eerste in zijn soort in de regio en onderzoekt wat steden zijn en wat ze kunnen zijn. Het gaat verder dan het concept van een slimme stad om ook belangrijke technologische, sociale en duurzaamheidsaspecten te behandelen om een ​​alomvattende en holistische benadering van de steden van vandaag en morgen te waarborgen. Als een wereldleider in slimme steden en stedelijke ontwikkeling, is Dubai de ideale plek om zo'n programma te bestuderen en de digitalisering effectief te zien.

De graduate degree helpt je bij het bouwen en ontwikkelen van efficiënte, duurzame en community-based steden en cultiveert bewustzijn van de interdisciplinaire geschiedenis van moderne steden, stedelijke economie, stadsontwikkeling en planningstheorie, stedelijke ecologie, demografie en toegepaste probleemoplossing en onderzoek methoden.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
16 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Dit programma bereidt de deelnemers voor op succesvolle loopbanen en helpt organisaties bij het nemen van betere beslissingen door middel van analyses. Het bereid deelnem ... [+]

PROGRAMMA OVERZICHT

Dit programma bereidt de deelnemers voor op succesvolle loopbanen en helpt organisaties bij het nemen van betere beslissingen door middel van analyses. Het bereid deelnemers voor om effectief te werken met complexe, real-world data en om er waarde uit te creëren. Het programma is gebaseerd op een holistische educatieve ervaring, waarbij theorie en praktijk volledig worden geïnterlinieerd door de voortdurende ondersteuning van partners uit de publieke en private sector. Dit programma is het enige programma in de Verenigde Arabische Emiraten dat ervoor zorgt dat de afgestudeerden zeer gewilde Data Translators binnen de industrie zijn. Het Data Analytics-programma is ontworpen om geschikt te zijn voor werkende personen.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands