Lees de Officiële Beschrijving

De eerste Amerikaanse universiteit in de Verenigde Arabische Emiraten 'hoofdstad gevestigd, NYIT-Abu Dhabi is een levendige lid van de gemeenschap van de wereldwijde campussen NYIT's. Wij bieden forward-looking, carrière-georiënteerde undergraduate en graduate opleidingen in het Engels gegeven door internationale docenten die zijn experts in hun vakgebied.

Graden aangeboden zijn onder andere:

Business Administration - Beheer, BS
Information, Network en Computer Security, MS
Instructional Technology, Opvoeders, MS
Interior Design, BFA
Beheer, MBA
Mechanical Engineering, BS

Door onze Study Abroad en Gateway to New York's, studenten in Abu Dhabi hebben de mogelijkheid en de flexibiliteit om hun horizon te verbreden door middel van internationale studie zonder onderbreking in hun studievoortgang of in het hoge niveau van hun opleiding.

De campus is gelegen in het Centre of Excellence for Applied Research and Training (CERT) Technology Park, grenzend aan de Higher Colleges of Technology Abu Dhabi Men's College.

Les-en collegegeld

Kosten van de aanvraag: AED 370

Bacheloropleiding per credit: AED 1950

Master's degree per credit: AED 2680

Beurzen beschikbaar!

Accreditatie

Alle academische programma's aangeboden op NYIT-Abu Dhabi hebben initiële accreditatie ontvangen door de Commissie voor Academische Accreditatie (CAA), de VAE ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek (MOHESR).

Daarnaast zijn NYIT programma's in Interior Design (BFA) en Business Administration (BS en MBA) vervolgens vol CAA accreditatie ontvangen. De Business Administration programma's worden ook geaccrediteerd door AACSB International, de vereniging om Advance Collegiate Schools of Business.

In de VS wordt NYIT geaccrediteerd door de Commissie op het Hoger Onderwijs van het Midden-Staten Vereniging van Hogescholen en scholen.

Career Services van Day One

NYIT's beroep-ready onderwijs wordt aangevuld met tal van mogelijkheden aangeboden door het Bureau van Career Services-mogelijkheden die altijd voor u beschikbaar zal zijn als een NYIT alumni.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

NYIT- Abu Dhabi

Na succesvolle afronding van de nationaal erkende en NYSED goedgekeurd NYIT programma, zult u in aanmerking komen voor certificering staat New York als een Educational Te ... [+]

Instructional Technology, Opvoeders, MS

Naarmate de technologie ontwikkeling op halsbrekende snelheden beweegt, moet je bedreven in het kiezen, gebruiken en toepassen van technologie in de lagere en middelbare school curricula te zijn. Ons programma biedt u de kennis en hands-on ervaring om een ​​meester leraar, school of district educatieve technologie leider, coach, professionele ontwikkelaar, of educatief ontwerper te worden.

Je leert aan te passen en toe te passen technologie om de leer van de P-12 curriculum te verbeteren voor diverse leerlingen. U zult ook krijgen de theoretische kennis en leiderschap perspectieven te voorzien van leiderschap op lange termijn strategieën voor technologie adoptie ontwerp en de implementatie begeleiden.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Abu Dhabi
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
NYIT- Abu Dhabi

In de Master of Science in Information, Network en Computer Security, wordt u kritisch te evalueren diverse technische / bouwkundige oplossingen om het risico te beperken ... [+]

Information, Network & Computer Security, MS

In de Master of Science in Information, Network en Computer Security, zult u:

kritisch evalueren van diverse technische / bouwkundige oplossingen om het risico te beperken, de gevolgen van vijandige actie te verzachten en te herstellen van aanvallen ontwerpen, implementeren en onderhouden van software tools om veiligheid van het netwerk op meerdere besturingssystemen ondersteunen toezien op de levenscyclus van informatie van een organisatie, met inbegrip van planning, verwerving en uitvoering van veilige infrastructuren bestuderen algoritme concepten, computer forensics, risicobeheer en juridische kwesties, en intrusion detection en hacker exploits ... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Abu Dhabi
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands