National Design Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

NDA is het Verenigd Koninkrijk de toonaangevende expert in het leveren van online Interior Design kwalificaties.

De National Design Academy is het onderwijzen van Interior Design voor meer dan 26 jaar. Wij zijn experts in online leren. Gespecialiseerd in part-time interieur cursussen, leveren wij hoge kwaliteit, de industrie erkende, geaccrediteerde opleidingen van diploma post-graduate niveau door middel van flexibele, online, afstandsonderwijs. Met een alumni van meer dan 30.000 studenten in 80 landen. NDA afgestudeerden zijn zeer gewild en gewaardeerd voor hun zelfvertrouwen, vaardigheden en commercieel bewustzijn.

Op de National Design Academy dingen we anders. Onze cursussen zijn ontworpen om uw behoeften en worden bestudeerd vanuit overal in de wereld. We behandelen onze studenten als individuen. Onze cursussen zijn ontworpen om flexibel te zijn, zodat NDA heeft geen voorwaarden of semesters. Niet het tempo van de andere studenten - Studenten kunnen hun eigen startdatum en studeren in hun eigen tempo te kiezen.

Wij geloven in het ondersteunen van onze studenten en herkennen elke student heeft andere behoeften, vaak passend hun koers rond werk, persoonlijke en familiale verplichtingen. Dat is de reden waarom elke student heeft zijn eigen, individuele studieplan en hun eigen, zeer ervaren, persoonlijke Tutor. Onze docenten hebben een schat aan kennis en zijn experts op het gebied van professionele interieur. Zij zullen u ondersteunen tijdens uw reis, het geven van feedback en zo veel steun als je nodig hebt via telefoon, e-mail of skype gebaseerd op ons hoofdkantoor en studio's in Nottingham en kan gecontacteerd worden 5 dagen per week, zo vaak als je wilt.

Leren online betekent niet alleen het leren. Hoewel studenten studeren individueel wij geloven in het leveren van een online community voor studenten om te gaan met elkaar tijdens de studie. Studenten studeren online met behulp van onze op maat gemaakte Virtual Learning Studio (VLS) portal. Met onze jarenlange ervaring de VLS is ontworpen door NDA om uw ervaring stimulerend en informatief te maken. U kunt ook vrienden met andere online studenten in het levendige forum, genieten van online seminars en een praatje met je Tutor en onze alumni. Stages, carrière en studenten casestudies zijn allemaal onderdeel van de drukke VLS die toegankelijk 24/7. Bekijk onze reeks Interior Design cursussen nu: NDA Level 3 Diploma cursussen geaccrediteerd door AIM Awards.

Diploma cursusgeld worden gesubsidieerd door financiering.

Het diploma wordt aanvaard voor binnenkomst op een opleiding

Diploma cursussen

Professionele Binnenhuisarchitectuur Professionele Garden Design Professional Curtain Making & Soft Inrichting NDA graden worden gevalideerd door onze partner, Staffordshire University.

Alle undergraduate graden komen in aanmerking voor leningen voor studenten.

Undergraduate graden

FdA Interior Design FdA Heritage Interior Design FdA Retail Design BA (Hons) in Interior Design BA (Hons) in Heritage Interior Design BA (Hons) in Retail Design BA (Hons) in Design voor Outdoor Living

Post Graduate Degrees

Pre-Masters - universitair diploma in het onderwijs - Interior Design

Master

MA Interior Design Het leven gaat niet altijd zo te plannen bij NDA studenten de studie van de Stichting Beroepsopleiding, voor 2 jaar / levels, en dan verder naar het laatste jaar BA (Hons) bijvullen. Als ze niet kunnen blijven om welke reden dan ook, ze nog steeds afstuderen met een diploma (FDA) en kan terugkeren naar de BA (Hons) later bestuderen! Het is dezelfde syllabus en de kosten, maar zo veel flexibeler.

Om meer te weten waarom niet deelnemen aan een van onze open dagen in het National Design Academy, of bezoek onze website

Extra middelen cursus

De NDA bieden ook een scala aan in-house en online tutorials ontworpen om een ​​student kennis van Computer Aided Design pakketten verbeteren evenals verbetering van hun opleiding vaardigheden. Onderwerpen zijn onder meer; AutoCAD, Photoshop, Technisch Tekenen, SketchUp.

  • NDA Studenten krijgen gratis CAD-software licenties en support, gratis toegang tot het Verenigd Koninkrijk universiteitsbibliotheken (diplomastudenten only) en gratis lidmaatschap van de British Institute of Interior Design (BIId).

Locaties

Dubai

Address
dubai
PO Box 333207 Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten