Masdar Institute of Science and Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Masdar Institute of Science and Technology is 's werelds eerste graduate niveau universiteit gewijd aan het verstrekken van real-world oplossingen voor vraagstukken van duurzaamheid. Een wereld-klasse onderzoeksgedreven universiteit, het Instituut richt zich op de wetenschap en techniek van geavanceerde alternatieve energie, milieu en duurzame technologieën. Gelegen in Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, Masdar Institute is gericht op economische diversificatie van Abu Dhabi te ondersteunen door verzorgende hooggeschoolde menselijk en intellectueel kapitaal, terwijl de samenwerking met de industrie leiders om te helpen de economie te transformeren in een kenniseconomie een en verbeteren van de status van Abu Dhabi als wereldleider in schone energie. Het instituut, dat werd opgericht in samenwerking met het Massachusetts Institute of Technology (MIT), integreert theorie en praktijk om een cultuur van innovatie en ondernemerschap uitbroeden, werken aan de kritische denkers en leiders van morgen te ontwikkelen. Alleen de helderste VAE nationale en internationale afgestudeerden, die aantonen uitzonderlijke intellectuele en ondernemende kracht en blijven inzetten voor het aanpakken van de energiebehoeften van de wereld, kan zich aansluiten bij Masdar Institute. Met zijn wereldklasse faculteit en top-tier studenten, wordt het Instituut inzet voor het vinden van oplossingen voor de uitdagingen van de klimaatverandering. Masdar Institute wil ook een toonaangevende duurzame energie en schone technologie speler te zijn, door te dienen als een test bed voor de wereld om commercieel levensvatbare, duurzame energie te ontwikkelen, terwijl het verstrekken van toegepast onderzoek voor de vier business units van de veelzijdige onderneming voor hernieuwbare energie van Abu Dhabi Masdar en de Verenigde Arabische Emiraten als geheel. Masdar Institute is gevestigd in Masdar City, een opkomende mondiale schone technologie-cluster dat zich richt op een van 's werelds meest duurzame stedelijke ontwikkelingen, aangedreven door hernieuwbare energie, en de studenten met een unieke kans om te leven en te leren in een ware "levend laboratorium "omgeving. Visie & Missie Visie:

Om een ​​world-class, graduate-level instelling, naadloze integratie van onderzoek en onderwijs voor toekomstige wereldleiders en kritische denkers te produceren in geavanceerde energie en duurzaamheid. Naar Abu Dhabi te positioneren als een kennis-hub en de motor voor de sociaal-economische groei.

Missie:

Vestigen en voortdurend evolueren interdisciplinair, gezamenlijk onderzoek en ontwikkeling vermogen in geavanceerde energie en duurzaamheid. Opleiden studenten vernieuwers met de breedte en diepte van technologie en ondernemerschap te laten groeien in de regio en in de wereld te zijn

Locaties

Abu Dhabi

Address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden