Manipal University Dubai

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Manipal University Dubai (MUD) is een tak campus van Manipal University, India, de grootste particuliere universiteit in het land zich inschrijft meer dan 25.000 studenten in 23 disciplines.

Manipal University, India is de thuisbasis van enkele van de mooiste instellingen van academische uitmuntendheid, waaronder Kasturba Medical College & Manipal Institute of Technology.

Manipal University opgericht haar aanwezigheid in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten in het jaar 2000. Op dit moment, Manipal University, Dubai zich inschrijft meer dan 1.500 studenten uit 26 landen over de hele wereld en is een Indiase multidisciplinaire universiteit in de regio.

MU Dubai verhuisd naar zijn iconische state-of-the-art campus in september 2011. Verspreid over 750.000 vierkante meter van de bebouwde kom, kan de uitgestrekte campus biedt plaats aan meer dan 4000 studenten. Afgezien van de hedendaagse speciaal gebouwde klaslokalen, de nieuwe campus in Dubai International Academic City (DIAC) huizen geavanceerde laboratoria in engineering, bio-technologie en informatie technologie, en is ook de thuisbasis van enkele van de beste ateliers en werkplaatsen van de regio's voor programma's in media & communicatie & interieur.

De campus bevindt zich ook een uitgestrekte bibliotheek, cafetaria, overvloedige indoor en outdoor sportfaciliteiten, waaronder een atletiekbaan, tennisbanen, een fitnessruimte en een fitnesscentrum en een recreatiecentrum voor jongens en meisjes. De hele campus is Wi-Fi ingeschakeld. Tak campus van de universiteit in Dubai bouwt voort op dezelfde stamboom en kwaliteit die heeft gezien MU bereiken deze verheven hoogten in India. Beyond academici, studenten bij MU, Dubai krijgt voldoende blootstelling aan buitenschoolse evenementen, sportieve activiteiten en andere culturele evenementen. De universiteit heeft een bloeiende sportclub die lauweren heeft gewonnen op alle toonaangevende universitair niveau evenementen in de regio en is even actief in de culturele en literaire activiteiten in Dubai.

Locaties

Dubai

Manipal University

Address
G04,Dubai International Academic City (DIAC)
PO Box 345050

Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Telefoonnr.
+91 92437 77733

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden