Leoron Professional Development Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een bericht van onze algemeen directeur

Gebouwd op de sterke ervaring in de productiesector, die de oprichters in Zweden ontwikkelden tijdens de jaren '90 wereldwijde expansie, evolueerde LEORON naar een uitgebreid trainingsinstituut dat trainings- en ontwikkelingsoplossingen biedt in alle strategische bedrijfsfuncties, waaronder bedrijfsfinanciering, HR, SCM, operaties en engineering. Met de strategische distributie van onze kantoren op toonaangevende locaties, zoals Dubai, Riyad, Jonkoping, Skopje, Accra en Almaty, levert ons team van experts jaarlijks ongeveer 500 cursussen en zijn ongeveer 10.000 professionals uitgerust met passend onderwijs en de nieuwste inzichten in een breed assortiment van industrieën in de EMEA-regio. LEORON's missie is om onze wereldwijde klanten te helpen hun concurrentiepositie te verbeteren door de competentieniveaus van hun werknemers te verbeteren, door middel van trainings- en ontwikkelingsoplossingen van topkwaliteit, geleverd door ongeëvenaarde wereldwijde experts en gefaciliteerd door de beste trainingsmanagers in de branche. Of onze klanten nu problemen ondervinden bij het reorganiseren van hun merk, hun personeel uitrusten met een extra reeks vaardigheden of de competenties binnen een bestaande structuur willen beoordelen, onze ontwikkelingsplanning is een geweldige oplossing.

Hoogachtend,

Val Jusufi,

Directeur112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Aan onze gewaardeerde klanten

Mijn persoonlijke doel is om een constant tempo van uithoudingsvermogen te bereiken in alle interne processen en een natuurlijke balans te bereiken tussen duurzaamheid in een werkomgeving en medewerkerstevredenheid. Ik geloof dat een dergelijke strategie leidt tot positieve hardwerkende teams die geweldige resultaten kunnen leveren. Verder draait mijn missie om het integreren van hoogwaardige leeroplossingen in de EMENA-regio en daarbuiten. Ik geloof dat dit de mogelijkheid heeft om te resulteren in veel gecertificeerde professionals die kunnen dienen als de basis voor succesvolle individuen, familiebedrijven, grote bedrijven en tevreden belanghebbenden.

Door een synergie van grote consultants, tal van mondiale academies en verklarende instanties, evenals ongeëvenaarde adviseurs die handelen in het kader van leren en ontwikkeling, willen we een nieuw tijdperk van duurzame persoonlijke ontwikkeling en bedrijfsgroei instellen.

Oprecht,

Goran Gakidev,

Directeur, verkoop112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Onze missie

De missie van LEORON is om onze klanten over de hele wereld te helpen hun concurrentievermogen te vergroten door de competentieniveaus van hun werknemers te verbeteren, door training- en ontwikkelingsoplossingen van topkwaliteit, aangeboden door ongeëvenaarde wereldwijde experts en gefaciliteerd door de beste trainingsmanagers in de sector.

Onze visie

LEORON als het grootste en dominante opleidings- en ontwikkelingsbedrijf in de EMEA-regio.112144_pexels-photo-1181622.jpeg

Locaties

Dubai

Address
Indigo Icon Tower JLT, Office 1208
390601 Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden