Khalifa University of Science and Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

De pas opgerichte Khalifa University of Science and Technology combineert het Masdar Instituut voor Wetenschap en Technologie, de Khalifa Universiteit voor Wetenschap, Technologie en Onderzoek en The Petroleum Institute tot een onderzoeksinstantie van wereldklasse, naadloos geïntegreerd onderzoek en onderwijs om wereld te produceren leiders en kritische denkers in toegepaste wetenschappen en engineering. Khalifa University streeft ernaar een leider te zijn onder onderzoeksintensieve universiteiten van de 21e eeuw, terwijl ze de groei van Abu Dhabi en de snel ontwikkelende kenniseconomie van de VAE katalyseren.

KU Vision

De KU wil een katalysator zijn voor de groei van Abu Dhabi en de zich snel ontwikkelende kenniseconomie van de VAE, een voorkeursbestemming bij het onderwijs, en een leider van de hele wereld onder onderzoeksintensieve universiteiten van de 21e eeuw.

Strategische prioriteiten

Khalifa University of Science and Technology heeft de volgende belangrijke strategische prioriteiten geïdentificeerd:

  • Wereldklasse onderwijs: bereid toekomstige leiders voor op een internationaal erkende standaard.
  • Invloedrijk onderzoek: produceer onderzoek van wereldklasse met lokale relevantie en internationale impact.
  • Katalysator voor economische ontwikkeling: verrijk de nationale economie door innovatie en commercialisatie van onderzoek.

KU-missie

Als een onderzoeksinstantie van wereldklasse, zal KU:

  • Stel nieuwe normen in onderwijs, onderzoek en wetenschap die ten goede komen aan de VAE en de wereld.
  • Drive Abu Dhabi en de VAE als kennisbestemming en motor voor sociaaleconomische groei door middel van actieve vertaling van onderzoek naar de nationale economie.
  • Naadloos integreren van onderzoek en onderwijs om wereldleiders en kritische denkers te produceren in toegepaste wetenschap, engineering, management en geneeskunde.
  • Continu innoveren en de wereldwijde standaard integreren in methoden van leren en ontdekken.
  • Bouw een gevarieerde community van servicegerichte, ambitieuze en getalenteerde individuen, door een omgeving die creatief onderzoek, kritisch denken en menselijke waarden stimuleert en voedt.
  • Versterk de gemeenschap met praktische en sociale vaardigheden, zakelijk inzicht en een vermogen tot levenslange training die het personeel van het land zal verrijken.

Locaties

Abu Dhabi

Khalifa University of Science and Technology

Telefoonnr.
+971- 2 401 8000