Lees de Officiële Beschrijving

Exeed School of Business and Finance is een instelling voor hoger onderwijs vanuit de VAE om kwaliteitsonderwijs aan te bieden aan Amerikaanse instellingen voor hoger onderwijs en Britse hogescholen. Exeed is gevestigd in Sharjah en faciliteert executive education, hoger onderwijs en professionele certificeringen voor professionals uit verschillende delen van de wereld door middel van klassesessies en ook via de hypermoderne virtuele leercampus die bekend staat als EXEEDx School.

Exeed School of Business and Finance programma's zijn geaccrediteerd door toonaangevende toekennende organisaties, accreditatie-instanties en professionele instanties en de school faciliteert Masters in Business Administration, Masters in Science, Post Graduate Diplomas, Under Graduate Programs en Professional Short Term Programs.

Exeed School heeft een faculteit aan de overkant van verschillende universiteiten met tientallen jaren ervaring in de industrie en de academische wereld en een team van programmamanagers, loopbaanbegeleiders, toelatingsconsulente en programmacoördinatoren.

Missie:

We zijn op een missie om de professionals, managers en leiders van vandaag uit te rusten met uitgebreide kennis en vaardigheden om uit te voeren en klaar te zijn om de dynamische wereld van de toekomst te omarmen. Om zijn missie te verwezenlijken, creëert ESBF een ecosysteem waarin een professional zal worden gecoacht, begeleid en gecertificeerd door talentvolle faculteiten van wereldklasse en inzichtelijk leren van premiuminstellingen, naast het behalen van kwalificaties van de meest gereputeerde universiteiten over de hele wereld.

Visie:

ESBF is van plan om de meest gewilde bestemming te worden voor executive education in de regio, waar professionals de beste wereldwijde kwalificaties van premium universiteiten en award-organisaties kunnen vinden die lokaal en wereldwijd worden geleverd, zodat ze stevige kennis opdoen in hun praktijkgebieden en excelleren in hun uitverkoren arena's en dragen zo bij aan het bouwen van grote organisaties, het bouwen van duurzame gemeenschappen en het bouwen van een progressieve natie die de principes van ethiek en integriteit hooghoudt.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Exeed School of Business and Finance

Krijg een Master of Sciences van 's werelds oudste en meest gereputeerde domeinspecifieke orgaan in het bank- en financieringssysteem. Een programma dat u helpt bij het o ... [+]

MSc in bankieren en financiën

Krijg een Master of Sciences van 's werelds oudste en meest gereputeerde domeinspecifieke orgaan in het bank- en financieringssysteem. Een programma dat u helpt bij het ontwikkelen van de essentiële kennis die nodig is voor een succesvolle carrière in bankieren en financieren.

MSc in bankieren en financieren - Online klas

Een full-time MSc in Banking and Finance van The London Institute of Banking

MBA / MSc / Postgraduate Diploma

Om u voor te bereiden op een professionele transformatie, heeft Exceed School of Business en Finance unieke blended academische programma's aangeboden, in samenwerking met een toonaangevende Amerikaanse universiteit. Deze programma's zijn ontworpen om u uit te rusten in het realiseren van uw management- en leiderschapspotentieel.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Sharjah Oman Oman Online Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië online Singapore Singapore Online Bahrein Bahrein Online India India Online Dubai Canada Canada Online Nigeria Nigeria Online Mumbai Bengaluru Abu Dhabi Maleisië Maleisië Online Verenigd Koninkrijk Londen  + 20 Meer
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Address
515000 Sharjah, Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten
Address
Exeed School of Business and Finance 
2nd Floor, USA Regional Trade Center, 
Al Tawun
Sharjah, Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten
Address
Oman Online, Oman
Address
Saoedi-Arabië online, Saoedi-Arabië
Address
Singapore Online, Singapore
Address
Bahrein Online, Bahrein
Address
India Online, India
Address
Exeed School of Business and Finance, Al Nahda
Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Address
Canada Online, Canada
Address
Nigeria Online, Nigeria
Address
Mumbai, Maharashtra, India
Address
Bengaluru, Karnataka, India
Address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten
Address
Maleisië Online, Maleisië
Address
Exeed School of Business and Finance, Westford Education Group,
225 B Island Business Centre, 18-36 Wellington Street,
Woolwich
SE18 6PF Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Address
Riyadh, Provincie Riyad, Saoedi-Arabië
Address
Jeddah, Mekka provincie, Saoedi-Arabië
Address
Dammam, Oostelijke provincie, Saoedi-Arabië