Lees de Officiële Beschrijving

EUC is de eerste postgraduate tandheelkundige instelling die internationale trainingsprogramma's aanbiedt in de Verenigde Arabische Emiraten en de MENA-regio.97746_rsz_dsc_0538.jpg

De internationale en 'Westers opgeleide' faculteit van EUC afkomstig van gerenommeerde universiteiten en onderzoekscentra in de VS, Zweden, Engeland, Frankrijk en de VAE, onder andere. Selectiecriteria voor personeel zijn gebaseerd op hun bekwaamheid als leraren, clinici en onderzoekers en de meesten zijn wereldwijd bekend.

Sinds de oprichting van EUC hebben we een uitgebreid assortiment van postdoctorale programma's voor een breed scala aan tandheelkundige specialiteiten. Met een focus op translationeel onderzoek, postdoctorale opleidingen en trainingen, bieden we een breed scala aan studiemogelijkheden: masters degrees, specialty training, certificaten, diploma's en CPD-cursussen. Deze educatieve programma's van hoge kwaliteit bevatten het nieuwste onderzoek en gebruiken innovatieve benaderingen van leren, die meestal in kleine groepen zijn.

We verwelkomen internationale inwoners. Momenteel is er een wereldwijde pool van internationale inwoners uit Azië, Europa en het Midden-Oosten. Onze bewoners moeten voldoen aan strenge theoretische, klinische en onderzoeksvereisten om te voldoen aan onze internationale onderwijsvereisten en normen voor patiëntenzorg.

EUC heeft een belangrijke rol gespeeld bij het verbeteren van de klinische capaciteit van onze afgestudeerden. We bieden state-of-the-art services, de nieuwste trends en behandelingsfilosofieën en behandelen uniek hoog gecompliceerde tandheelkundige gevallen binnen de VAE

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

European University College

Location address
Building 27 , 3rd Floor - 4 26th St - Dubai - United Arab Emirates
Dubai, Dubai, AE