Canadian University Dubai

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Canadese University Dubai biedt een Canadees curriculum in het hart van Dubai, in de cultuur en waarden van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Canadese University Dubai (CUD) is centraal gelegen vlak bij Sheikh Zayed Road op loopafstand van het Metro Dubai (Financial Centre Station). Opgericht in 2006, de Canadese University Dubai bestaat momenteel uit de School voor Architectuur en Interior Design, de School of Business, de School of Engineering, Toegepaste Wetenschappen en Technologie en de School voor milieu en gezondheid. Wij bieden bacheloropleidingen en masteropleidingen. Onze Engels voor academische doeleinden programma (EAP) is beschikbaar voor de studenten die extra kennis van het Engels.

10 redenen om te kiezen voor de Canadese University Dubai

Er zijn vele redenen om de Canadese University Dubai kiezen voor uw undergraduate of graduate studies, maar laten we u vertellen wat ons onderscheidt van onze collega's:

  1. Canadees-curriculum

Wij bieden een opleiding op basis van de Canadese curriculum, waardoor we internationaal erkende kwaliteit en geloofwaardigheid.

  1. Mogelijkheid om af te studeren in Canada

Als een portaal aan de Canadese het hoger onderwijs, dan kun je je diploma beginnen bij CUD voltooi je studie en afgestudeerd aan een van onze partnerinstellingen in Canada.

  1. VAE Accreditatie

Al onze programma's zijn geaccrediteerd door de VAE ministerie van Onderwijs: Hoger Onderwijs Zaken.

  1. Internationale faculteit

Onze internationale faculteit zijn hooggekwalificeerde en inspirerende in hun vakgebied, waardoor innovatieve onderwijsmethoden stijlen en filosofieën uit de hele wereld.

  1. Graduate inzetbaarheid

Met een opleiding op basis van het principe van de Canadese voorgeschreven leerresultaten, CUD afgestudeerden zijn zeer inzetbaar in de markt internationale banen.

  1. Flexibele leren

Wij bieden flexibele programmering - 's avonds en in het weekend lessen zijn beschikbaar voor zowel undergraduate en graduate-programma's.

  1. Zaken-district location

We hebben een gunstige locatie in het centrum in het hart van de zakenwijk van Dubai, met state of the art academische en recreatieve voorzieningen.

  1. studentgerichte aanpak

CUD is een studentgerichte universiteit, waar we waarderen student succes boven alles.

  1. Onderzoek mogelijkheden

Onze Research Centre biedt studenten de mogelijkheid om te worden betrokken bij baanbrekend onderzoek internationaal en in de VAE.

  1. Multiculturele student gemeenschap

We hebben een echte multiculturele leeromgeving, met studenten uit meer dan 100 verschillende nationaliteiten.

Missie

Canadese University Dubai bevordert Canadese perspectieven in het leren, onderzoek en toepassing, geworteld in waardering en respect voor de verschillende culturen en de VAE waarden.

Visie

Canadese University Dubai is toegewijd om studenten met een internationale academische ervaring, geleid door de hoogste opleidingsniveau en bedrijfsethiek, het toevoegen van waarde aan de persoonlijke en professionele leven van haar afgestudeerden, en de gemeenschappen waarin we actief zijn.

Institutionele Doelen en Doelstellingen

Doel 1:

Te creëren en een gunstig klimaat voor permanente educatie en verbetering te handhaven, terwijl continu evaluatie van alle aspecten van de CUD operaties relevantie en kwaliteit te waarborgen.

Doelstellingen:

1,1. Mogelijkheden te bieden voor studenten om hun ervaringen in de klas door het gebruik van multi-media en online bronnen te verbeteren.

1,2. Via het Bureau van Institutional Effectiveness, continu evalueren van onze prestaties als een pedagogisch en lerende organisatie en de tevredenheid van studenten en medewerkers met de prestaties van de universiteit.

1,3. Systematische planning, op basis van bewijs te gebruiken, naar de universiteit zowel operationeel als strategisch ontwikkelen.

Doel 2:

Om vast te stellen en te laten zien het enthousiasme en de bijdrage van alle medewerkers en studenten en de ambities van alle ondersteunen door hen te voorzien van zowel academische uitmuntendheid en de ervaring die nodig zijn voor een succesvolle carrière

Doelstellingen:

2,1. Om te zorgen voor excellentie in het onderwijs, zoals gemeten door student en collegiale toetsing.

2.2. Om kansen, in voorkomend geval voorziet voor arbeidsbemiddeling voor projecten en andere activiteiten.

2,3. Om het bedrijfsleven, de overheid en zich niet inlaten for profit organisaties in Dubai met het werk van de universiteit.

Doel 3:

Om een ​​sfeer van waardigheid en wederzijds respect te genereren, terwijl wetenschappelijk debat en toegepast onderzoek aan te moedigen.

Doelstellingen:

3,1. Om een ​​gerichte Research Centre, die toegepast onderzoek verricht en is bezig zowel medewerkers en studenten in de uitoefening van wetenschappelijke activiteit te ontwikkelen.

3,2. Periodieke open en publieke lezingen houden om het debat gegrond in academische discipline op punten van zorg aan te moedigen om de regio,

3,3. Te ontwikkelen, met studenten en medewerkers, is een gedragscode deze geëerd en gerespecteerd in de dagelijkse werkzaamheden van de universiteit.

Doel 4:

Om verantwoording te accepteren en waarderen de inbreng van alle belanghebbenden in het bijzonder in onze werking als een portaal aan de Canadese onderwijs, en dus maak CUD de Universiteit van keuze in onze doelgroep en tegelijkertijd een werkgever van de keuze voor alle academische, management en ondersteunend personeel.

Doelstellingen:

4,1. Om een ​​duidelijke strategie voor samenwerking en de samenwerking met de Canadese bericht Secondary onderwijsinstellingen en samenwerkingsverbanden die deze strategie weerspiegelen.

4,2. Om systematisch verzamelen van gegevens van stakeholders, intern en extern, over de prestaties van de universiteit, de strategische merkpositie en de mogelijkheden voor groei,

4,3. Om door te gaan naar de basis van programma's en het aantal studenten groeit, zodat de missie te vervullen en te leveren aan het strategisch plan van de universiteit.

Doelstelling 5:

Om rekening te houden met de behoeften van alle interne en externe stakeholders door het veiligstellen van de voldoende en relevante middelen die beschikbaar zijn voor de verwezenlijking van alle strategische en operationele doelstellingen zijn, dus het verbeteren van de soevereiniteit van de universiteit als een onafhankelijke instelling voor hoger onderwijs.

Doelstellingen:

5,1. Systematische resource planning te ondernemen voor het onderwijs eisen, benodigde ruimte, bibliotheek en eisen studenten service en voor informatietechnologie en deze plannen als basis voor de begroting van de ontwikkeling en strategische planning te gebruiken.

5.2. Om te streven naar onze status als zelffinanciering organisatie veilig te stellen bij de eerste gelegenheid, met behulp van nieuwe investeringen voor de uitbreiding en ontwikkeling.

Locaties

Dubai

Canadian University Dubai

Address
1st Interchange,
Sheikh Zayed Road

Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten