Lees de Officiële Beschrijving

Amerikaanse Universiteit van Sharjah Is een onafhankelijke, non-profit-coöperatieve instelling die zich bewust op Amerikaanse instellingen voor hoger onderwijs baseert. De universiteit is een toonaangevende uitgebreide coöperatieve universiteit in de Golf en serveert studenten uit de regio en van over de hele wereld. AUS streeft naar de regio's leider in het hoger onderwijs, bekend om excellence en innovatie in het onderwijs, leren, onderzoek en service.De Amerikaanse Universiteit van Sharjah ligt op 16 kilometer van het centrum van Sharjah en ongeveer 25 kilometer van de naburige emiraat van Dubai. Sharjah is een wereldwijd handelscentrum en een stad van leren en de kunst, zoals bevestigd door de UNESCO-benoeming van 1998 als de culturele hoofdstad van de Arabische wereld.

Top redenen om te studeren bij AUS:

Diversiteit in studenten
Vanaf de herfst 2016 waren er 6.002 studenten ingeschreven in AUS. Deze omvatten 429 afgestudeerden en 5.402 studenten. De student ratio is 50,4 mannelijk en 49,6 vrouwelijk. AUS heeft een hoger percentage internationale studenten dan elke andere wereldgerangschikte instelling, volgens een analyse van Times Higher Education data. Zo'n 84 procent van het studentenlichaam van de universiteit bestaat uit internationale studenten, die meer dan 100 nationaliteiten vertegenwoordigen.

Kwaliteit en diversiteit van faculteitsleden
Onze faculteitsleden hebben jarenlange onderwijs- en onderzoekservaring en diploma kwalificaties van enkele van de meest prestigieuze universiteiten ter wereld. Deze omvatten de Harvard Universiteit, de Universiteit van Yale, Universiteit van Cambridge, Universiteit van Oxford, Stanford Universiteit, Brown University en Princeton University, om maar een paar te noemen. Ongeveer 92 procent van de voltijdse faculteit heeft een eindgraad, terwijl 81 procent een PhD heeft.

Financiële subsidies en beurzen, en afstudeerassistentie mogelijkheden

AUS Financial Grant

AUS doet het best om ervoor te zorgen dat financiële middelen geen belemmering vormen voor gekwalificeerde studenten om het beste onderwijs te krijgen dat ze verdienen. Een breed scala aan subsidies, beurzen en werkgeleerdheden voor zowel voorgraadse als afgestudeerde studenten worden aangeboden om hen te helpen hun onderwijs te financieren. Beurzen aangeboden zijn onder meer:

  • Financiële subsidie ​​(5-50 procent remissie op collegegeld, laboratoriumkosten en gedeelde accommodatie) voor voltijdse studenten met bewezen beperkte financiële middelen.
  • Distinguished Student Scholarship (20 procent vergoeding op studie- en laboratoriumkosten) voor eerstejaars die onderscheid hebben behaald door een minimum cumulatieve gemiddelde score van 95% of gelijkwaardig in het laatste jaar van hun secundair onderwijs te behalen.
  • Academisch Uitreiking Scholarship (10 procent van studie- en laboratorium- / technologiekosten) voor eerstejaarsstudenten die academische excellence aantonen door een minimum cumulatieve gemiddelde score te behalen tussen 90,00 en 94,99 procent of gelijkwaardig in het laatste jaar van hun secundair onderwijs.
  • Actief Studentenbewijs (tot 50 procent vergoeding op studie- en laboratoriumkosten) wordt toegekend aan getalenteerde studenten als een gebaar van de universiteit's ondersteuning en erkenning van studentenprestaties op het buitenwijkenveld.
  • Atletische beurzen (tot 50 procent remissie op onderwijs, laboratoriumkosten en gedeelde accommodatie) aangeboden aan getalenteerde studenten atleten die atletische uitmuntendheid en uitstekende sportkwaliteit aantonen.
  • Family Tuition Grant (25 procent remissie op studie- en laboratoriumkosten) voor gezinnen met meer dan één dochter / zoon die tegelijkertijd ingeschreven zijn bij AUS als voltijdse bachelorstudenten.
  • Andere beurzen en subsidies zijn onder andere de Scholarsprijs van de Kanselier, de Studietour Grant, het Academic Accomplishment Scholarship, de Scholarship Scholarship, de Deans List Scholarship en het Sharakah School Scholarship.
AUS Info

De universiteit toewijst ook een aantal afgestudeerde assistentships aan gekwalificeerde afgestudeerden. Graduate assistantships dekken collegegeld (van 33-100 procent collegegeld) en een maandelijkse beurs tijdens reguliere semesters. Graduate assistantships kunnen in de vorm zijn van een Graduate Research Assistantship of een Graduate Teaching Assistantship. Graduate Research Assistantships bieden studenten de mogelijkheid om onderzoekservaring te ontwikkelen door samen te werken met een faculteitslid op onderzoeksgerelateerde activiteiten. Door middel van diplomaonderwijs assistenten krijgen de leerlingen opleidingsgerelateerde ervaring door middel van deeltijdwerk in functies zoals laboratoriumassistenten. Beide worden toegekend op een competitieve, semester-voor-semester basis.

On-campus faciliteiten

Een van de belangrijkste en bekende kenmerken van AUS is het levendige en dynamische campusleven. De universiteit biedt studenten slaapzalen, een sportcomplex en een fitnessruimte aan. Andere voorzieningen zijn een gezondheidscentrum, een apotheek, een bank, een postkantoor, een barbershop, een dames schoonheidssalon, een boekhandel, eetgelegenheden en twee supermarkten.

De residentiële hallen geven studenten een plek om te wonen, te ontspannen, te oefenen en te studeren in comfort. Het University Health Center biedt een scala aan diensten, waaronder poliklinische zorg, gezondheidsopvoeding, psychologische counseling en ambulance / hulpdiensten. AUS sportfaciliteiten bieden een scala aan recreatieve en competitieve atletische activiteiten. Het Sports Complex beschikt over indoor basketbal, volleybal, handbal, badminton, tennisbanen en een 50 meter olympisch binnenzwembad, squashbanen, fitnesscentra en een oefenhal.

De buitenfaciliteiten omvatten basketbalvelden, tennisbanen, een voetbalveld, een cricketveld, een honkbalveld en een 400 meter loopbaan.

Extracurriculaire activiteiten, studentenclubs en organisaties

AUS legt veel nadruk op extracurriculaire activiteiten, waarbij ze van vitaal belang zijn voor de ontwikkeling van de student. Studenten worden aangemoedigd om deel te nemen aan sportactiviteiten, culturele en belangstellende clubs aan te sluiten en vrijwilligerswerk te doen in community service campagnes. De universiteit biedt 81 culturele en interessegerichte studentenclubs, 25 sportteams en een vrijwilligerswerkprogramma voor community service. Studenten kunnen ook deelnemen aan theater- en muzikale optredens via het uitvoerende kunstprogramma van de universiteit. Gedurende het jaar worden op de campus een aantal culturele optredens gehouden.

Wereldklasse wetenschappelijk onderzoek en publicaties

AUS is vastbesloten om de beste onderzoeksuniversiteit in de regio te worden, bekend om zijn excellence en innovatie. De universiteit stimuleert en ondersteunt de onderzoeks-, wetenschappelijke en creatieve activiteiten van zijn faculteit en studenten. Daarnaast zijn er plannen voor de universiteit om een ​​onderzoeks- en technologiepark te bouwen.

De onderzoeksfinanciering bij AUS omvat 2,5 miljoen AED per jaar toegekend als Interne Faculteitsonderzoek. AED 2,2 miljoen toegekend per jaar voor sabbatische bladeren; AED 10 miljoen (opleidingsvrijstellingen en stipendies voor afgestudeerden en onderwijsassistenten) toegekend voor afgestudeerde studentenondersteuning; En AED 2,1 miljoen per jaar is beveiligd op externe onderzoeksbijdragen.

AUS faculteit en student produceert en publiceert hoogwaardig werk dat regelmatig zowel regionaal als internationaal erkenning krijgt. AUS faculteit leden bezitten 67 patenten, veel gepatenteerd zowel lokaal als internationaal. AUS faculteitsleden hebben een sterk record van wetenschappelijke publicaties in prestigieuze tijdschriften en internationale conferenties die normaal gesproken studenten als mede-auteurs betreffen.

  • Aantal tijdschriftenpublicaties vanaf 2014-2016: 1014
  • Aantal presentaties en procedures van 2014-2016: 131

Carrière en professionele ontwikkelingsmogelijkheden

AUS legt ook veel nadruk op het vestigen van wederzijds voordelige verbindingen met de gemeenschap. Alle colleges en scholen van AUS streven ernaar om tegemoet te komen aan de behoeften van de bedrijfsgemeenschap en verbindingen te vestigen die zowel voor AUS als voor haar partners van nut zijn. Deze banden helpen de universiteit ook onderzoek te verrichten en een onderzoekscultuur te bevorderen die snel een van de meest bewonderde eigenschappen van de universiteit wordt.

AUS alumni werken in een aantal multinationale bedrijven, NGO's en overheidsinstellingen. Terwijl bij AUS, hebben de studenten de mogelijkheid om stage te leiden bij toonaangevende lokale en internationale bedrijven. De universiteit herbergt ook een jaarlijks carriereforum en biedt AUS senioren en alumni de gelegenheid om vertegenwoordigers van de particuliere en publieke sector te ontmoeten die geïnteresseerd zijn in het werven van AUS-studenten en afgestudeerden als voltijdse werknemers of stagiairs.

AUS biedt 26 majors en 45 minors op het voorgraadse niveau en 14 master's degrees door het College of Architecture, Art and Design; Het College van Kunsten en Wetenschappen; Het College van Ingenieurswese; En de School of Business Administration.

header-events_1_

On-campus huisvesting en faciliteiten

On-campus-huisvesting is de meest geschikte plaats waar studenten kunnen leven terwijl ze aan de universiteit studeren. Meer dan 2.000 studenten wonen in de campuswoningen. Ze houden ervan om dicht bij academische gebouwen, bibliotheek, voedselhof en sportcomplex te zijn. De woonhuizen van AUS bestaan ​​uit acht mannen en vijf dormitory gebouwen, onder toezicht van het personeel op een 24/7 basis. Studenten hebben de mogelijkheid om privé-, semi-privé-, gedeelde, een- of tweepersoonskamers. De leefomgeving is zeer rijk aan zijn multiculturele atmosfeer en heeft een evenwichtige mix van sociale en academische activiteiten. De residentiële hallen geven studenten een plek om te wonen, te ontspannen, te oefenen en te studeren in comfort.

Bibliotheek

Bekend als een van de voornaamste bibliotheken in de regio, biedt de AUS Bibliotheek collecties, diensten en programma's ter ondersteuning van de curriculaire en onderzoeksbehoeften van de universiteitsgemeenschap. De AUS Bibliotheek biedt 140 computer werkstations aan; Instructie in informatiegeletterdheid en onderzoeksvaardigheden; 141.000 boeken- / mediapunten en toegang tot 220.000 e-boeken; En 50+ databases met toegang tot 26.000+ e-tijdschriften. Daarnaast houden alle bibliothecarissen en bibliotheekadministratoren van AUS geaccrediteerde meestersgraden in de bibliotheek en informatiewetenschappen van instellingen die zijn geaccrediteerd of erkend door de American Library Association.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

American University of Sharjah

Onze Master in Urban Planning (MUP) is volledig geaccrediteerd door de Commissie voor Academische Erkenning van het Ministerie van Hoger Division Onderwijszaken Onderwijs ... [+]

Zoals de eerste professionele programma in zijn soort in de Verenigde Arabische Emiraten, onze Master in Urban Planning graden bereidt geschoolde professionals en leiders in de planning en het beheer van stedelijke ontwikkeling.

Onze unieke programma zet zich in voor de creatie, verspreiding en toepassing van multidisciplinaire kennis op het gebied van stedelijke planning. Ons programma biedt professionele mannen en vrouwen met een uitstekende, gespecialiseerde graduate onderwijs dat hen in staat stelt om leidinggevende functies te ondernemen in het beheer van stedelijke groei, het voorschrijven verstedelijking beleid en het bevorderen van sociale ontwikkeling. Wij streven ernaar om studenten te machtigen met de hoogste ethische normen verenigbaar zijn met de waarden van lokale culturele instellingen, de principes van sociale rechtvaardigheid, en zorgen voor de bescherming van het milieu en duurzaamheid.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Sharjah
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

MA

American University of Sharjah

Onze Master of Arts in TESOL programma is de belangrijkste voorbereiding op een loopbaan in Teaching Engels naar Anderstaligen (TESOL). ... [+]

Onze Master of Arts in TESOL programma is de belangrijkste voorbereiding op een loopbaan in Het geven van Engels naar Anderstaligen (TESOL).

Met de enorme middelen en de faculteit van de afdeling van het Engels, bieden we een programma speciaal ontworpen om de behoeften van leraren Engels te voldoen als tweede taal in een diverse, multiculturele setting. Onze cursus aanbod bieden professionele opleiding en een solide basis in de tweede taalverwerving, vakdidactiek, taal testen en het gebruik van de technologie in het taalonderwijs klaslokalen. Onze uitstekende academische programma wordt verzorgd door hoog gekwalificeerde docenten met internationale ervaring in lesgeven op het gebied van TESOL, theoretische en toegepaste taalkunde, en interculturele communicatie.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Sharjah
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
American University of Sharjah

Onze Master of Arts in het Engels / Arabisch / Engels Vertalen en Tolken (MATI) diploma is bekend in de hele regio om zijn uitstekende reputatie. ... [+]

Onze Master of Arts in het Engels / Arabisch / Engels Vertalen en Tolken (MATI) graad is bekend in de hele regio om zijn uitstekende reputatie.

In antwoord op de belangrijke rol die interculturele communicatie speelt in internationale ontmoetingen deze dagen en de steeds groeiende invloed van de Arabische regio op de wereldpolitiek, onze programma voorziet afgestudeerden met zeer gespecialiseerde vertaal- en tolkdiensten vaardigheden in het Engels en Arabisch. We plaatsen de diversiteit van vaardigheden die nodig zijn voor de vertaling en tolken binnen een algemeen theoretisch kader, dat onze studenten de tools biedt om te identificeren, te analyseren en oplossen van problemen en het ontwikkelen van een reflectieve benadering van vertaling en tolken.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Sharjah
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

American University of Sharjah

Onze Master of Science in Accounting programma (MSA) biedt studenten met geavanceerde kennis en technieken om professionele loopbaan in de publieke en private boekhouding ... [+]

Onze MSA programma opent een opwindende nieuwe kans in de boekhouding en zorgt voor een fast track voor te bereiden op een aantal van de meest prestigieuze referenties in het beroep. Onze Master of Science in Accounting programma (MSA) biedt studenten met geavanceerde kennis en technieken om professionele loopbaan in de publieke en private boekhouding na te streven. MSA studenten ontwikkelen vaardigheden die nodig zijn om boekhoudkundige problemen die van de hedendaagse relevantie voor het gebied van boekhouding, financiën en andere zakelijke gebieden op te lossen.

Het programma is ontworpen om extra werkgelegenheid te creëren en het bevorderen van de carrière succes van onze afgestudeerden. Carrière mogelijkheden voor afgestudeerden ook posten in de openbare boekhouding, zoals externe accountants, fiscale opstellers en consultants, evenals in particuliere boekhoudkundige functies zoals interne auditors, controllers, chief financial officers en financiële analisten. Posities in de publieke sector ook een bijdrage leveren aan de grote vraag naar een graduaat in de boekhouding, zowel op federaal en lokaal niveau.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Sharjah
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
American University of Sharjah

Onze Master of Science in Chemical Engineering (MSChE) bereidt u in een leeromgeving die chemische technologie praktijk combineert met technisch onderzoek, zodat u een ac ... [+]

Onze Master of Science in Chemical Engineering (MSChE) bereidt u in een leeromgeving die chemische technologie praktijk met technisch onderzoek combineert, zodat u een actieve rol kan spelen in het bijdragen aan de groeiende hoeveelheid kennis, onderzoek en ontwikkeling, zowel op regionaal als internationaal.

In dit programma, zult u krijgen een uitstekende all-round technische, analytische en praktische vaardigheden om grote opdrachten verwerken op het gebied van chemische engineering.

Onze master in de chemische technologie is gebaseerd op een hoog niveau, vergelijkbaar met die volgde in de Verenigde Staten.

Het zal uw kennis te versterken in de belangrijke thema's van het vervoer verschijnselen, thermodynamica, kinetiek en reactor ontwerp, evenals wiskunde.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Sharjah
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
American University of Sharjah

Computer engineering speelt een cruciale rol in de manier waarop de toekomst wordt bepaald: het kiezen van onze Master of Science in Computer Engineering (MSCoE) -program ... [+]

Computer engineering speelt een cruciale rol in de manier waarop de toekomst wordt bepaald: het kiezen van onze Master of Science in Computer Engineering programma (MSCoE) betekent kiezen voor de mogelijkheid om in de voorhoede van 's werelds toonaangevende technologiebedrijven voor de rest van je carrière.

Een steeds belangrijker onderdeel van het dagelijks leven, computer engineering heeft betrekking op hoe sommige van de meest innovatieve apparaten worden gemaakt.

Academisch baan verschilt van een graduaat informatica, die de systematische studie van algoritmische werkwijzen voorstellen en transformeren informatie computertechniek betrekking op het ontwerp en prototyping van computerapparatuur en systemen.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Sharjah
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
American University of Sharjah

Onze Master of Science in de Civiele Techniek (MSCE) is populair bij professionals die willen combineren geavanceerde civieltechnische praktijk met technisch onderzoek, z ... [+]

Onze Master of Science in de Civiele Techniek (MSCE) is populair bij professionals die willen combineren geavanceerde civieltechnische praktijk met technisch onderzoek, zodat ze een indrukwekkende rol in de industrie, zowel in de Verenigde Arabische Emiraten en in het buitenland te spelen.

Mission Statement

De missie van de Master of Science in de ingenieurswetenschappen programma Engineering (MSCE) bij AUS is om professionals voor geavanceerde carrière en / of doctorale studies met betrekking tot de civiele techniek te bereiden. Het programma streeft naar een gunstig academische omgeving die excellentie promoot in onderwijs en onderzoek aan de studenten worden geholpen om competente, innovatieve en verantwoordelijke professionals met effectieve communicatieve vaardigheden te creëren.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Sharjah
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
American University of Sharjah

Onze gewilde Master of Science in Electrical Engineering (MSEE) programma staat bekend om zijn strenge training en dynamische aanpak. ... [+]

Onze gewilde Master of Science in Electrical Engineering programma (MSEE) staat bekend om zijn strenge training en dynamische aanpak.

Populair onder professionals in de hele regio, ons programma bereidt studenten in een omgeving die elektrotechniek praktijk combineert met cutting-edge technisch onderzoek dat onze studenten in staat stelt om een ​​leidende rol te spelen in het bijdragen aan de groeiende hoeveelheid van elektrotechniek kennis, onderzoek en ontwikkeling, zowel op regionaal en internationaal.

onze doelstelling

Wij zijn van mening dat een MSEE afgestudeerde is gekwalificeerd om de volgende doelstellingen:

zijn succesvolle professionals in een gespecialiseerd gebied van elektrotechniek onderhouden van een wens voor onderzoek, innovatie en levenslang leren handhaving van de verantwoordelijkheden van het beroep van ingenieur Ons doel ... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Sharjah
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
American University of Sharjah

Onze Master of Science in de wiskunde-programma (MSMTH) biedt studenten met strenge en grondige kennis van een breed scala van zuivere en toegepaste gebieden van de wisku ... [+]

Onze Master of Science in de wiskunde-programma (MSMTH) biedt studenten met strenge en grondige kennis van een breed scala van zuivere en toegepaste gebieden van de wiskunde.

Ons programma is ontworpen om studenten met verschillende professionele doelen, variërend van werk of carrière in het bedrijfsleven, industrie of de overheid, om de basisopleiding te trainen in funderingen nodig is om een ​​onderzoek carrière te verkrijgen of een doctoraat in de wiskunde of wiskunde-gerelateerde gebieden voort te zetten.

onze Doelstellingen

Wij zijn van mening dat een MSMTH afgestudeerde gekwalificeerd is om:

zorgen voor de analytische vaardigheden die nodig zijn voor het formuleren en complexe wiskundige problemen die van hedendaagse relevantie op het gebied van de zuivere en toegepaste wiskunde op te lossen het ontwikkelen van de wiskundige vaardigheden en kennis om carrière in het onderwijs, het bedrijfsleven of industrie te vergemakkelijken of om meer geavanceerde studie voort te zetten, zoals een doctoraat in de wiskunde of wiskunde aanverwante gebieden zorgen voor de wiskundige vaardigheden en kennis om complexe kwantitatieve problemen die zich voordoen in het bedrijfsleven of de industrie te beschrijven en op te lossen Ons doel ... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Sharjah
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
American University of Sharjah

Onze Master of Science in Mechanical Engineering-programma (MSME) is bedoeld voor diegenen wiens doel het is om te werken in de verschillende deelgebieden van de mechanis ... [+]

De wereldeconomie en de snelle veranderingen in de technologie vereisen een toenemend aantal ingenieurs met technische expertise buiten mate bachelorniveau. Onze Master of Science in Mechanical Engineering-programma (mkmo) is ontworpen voor mensen wiens doel het is om in de verschillende deelgebieden werktuigbouwkunde, waaronder thermische en groene energiesystemen, vloeistofsystemen, mechanica, ontwerp en fabricage, en dynamiek en controle. Ons programma verbetert de technische vaardigheden van alle mechanische ingenieurs om de eisen van vandaag voldoen evenals die van de toekomst. Op basis van hoge normen vergelijkbaar zijn met die in de Verenigde Staten, dit programma leidt werktuigbouwkundigen op het oplossen van uitdagende machinebouw problemen veel verder dan wat ze tegenkomen op het bachelorniveau.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Sharjah
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
American University of Sharjah

Geaccrediteerd door de VAE ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek, onze Master of Science in Mechatronics Engineering is een interdisciplinair progr ... [+]

Multidisciplinaire ingenieurs nodig zijn nu meer dan ooit.

Geaccrediteerd door de VAE ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek, onze Master of Science in Mechatronics Engineering is een interdisciplinair programma dat de wetenschappelijke en technologische concepten die nodig zijn om grote uitdagingen in de steeds veranderende industriële sectoren aan te pakken integreert.

Mechatronics heeft zich ontwikkeld als een afzonderlijke technische discipline in de afgelopen jaren. Het is een mix van mechanica, elektronica, informatietechnologie en computers. Het is gekomen om de synergistische toepassing van fijnmechanische, regeltechniek, informatica en sensoren en actuatoren verbeterde producten en processen te ontwerpen betekenen. Het is de toepassing van de nieuwste technieken in de precisie machinebouw, meet- en regeltechniek, informatica en elektronica om het ontwerpproces om meer functionele en aanpasbare producten te creëren. Omdat mechatronica studenten studeren een scala aan disciplines, ze zijn goed uitgerust in een breed scala van banen in elektrische of mechanische engineering, alsmede de ontwikkeling van software en management posities te gaan. De gecombineerde vaardigheden van de mechatronica afgestudeerde steeds waardevol voor de werkgever, met name op gebieden zoals:... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Sharjah
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
American University of Sharjah

Sinds de lancering in 2002 als het eerste programma in zijn soort in de hele regio, heeft onze Engineering Systems Management (ESM) master's degree uitgegroeid tot een va ... [+]

ingenieurs Today's worden regelmatig geconfronteerd met ruimere verantwoordelijkheden die ze nodig hebben om bestuurlijke aspecten te combineren met technische aspecten.

Sinds de lancering in 2002 als het eerste programma in zijn soort in de hele regio, onze Engineering Systems Management (ESM) master's degree is uitgegroeid tot een van de meest populaire graduate graden bij AUS. De vraag naar ons programma blijft hoog met een gemiddelde van 25 studenten die zich inschrijven in het elk jaar.

Ons programma is de eerste keuze voor ingenieurs wiens doel het is om te werken in gebieden die technische technische vaardigheden met leidinggevende en economie vaardigheden te integreren geworden. Ons curriculum is ontworpen om het beheer en de technische vaardigheden van alle ingenieurs verbeteren, ongeacht hun discipline, aan de behoeften van de markt in de Verenigde Arabische Emiraten en andere Golfstaten te ontmoeten.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Sharjah
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands