American University In the Emirates

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

American University In the Emirates (AUE) -motto is dat "Nothing Impossible" en door deze krachtige uitdrukking voedt het zijn studenten voortdurend om hun studies aan te nemen, zoals het aannemen van de werkende wereld, via een perfect geconstrueerde Pathway naar succes.

Sinds de oprichting in 2006 met accreditatie van het ministerie van Onderwijs is AUE gegroeid met een steeds groter aantal studenten uit 25 verschillende landen. Met een Amerikaans onderwijssysteem intact, heeft AUE zeven colleges van Media en Massacommunicatie, Bedrijfskunde, Rechten, Schone Kunsten en Design, Computer Informatietechnologie, Educatie en beveiliging en wereldwijde studies, die allemaal inspelen op de huidige en toekomstige behoeften van alle dominerende en nichemarkten.

Studenten kunnen kiezen uit verschillende specialisaties, waarvan er vele volledig uniek zijn voor de GCC-regio en het Midden-Oosten als geheel. Dit moedigt hen aan vertrouwen op te bouwen in hun werk en hun leercapaciteiten te versterken met een reeks niet-gegradueerde en gediplomeerde graden onderwezen door een overvloed aan opvoeders, die gepromoveerden van over de hele wereld houden en bekend staan ​​om hun eigen academische prestaties.

De missie van AUE is om verder te gaan, nieuwe technologieën te adopteren en innovatieve methodologieën te gebruiken die waarde toevoegen aan alle massa's van het onderwijsproces. Wat AUE onderscheidt, is het doel om leiders te creëren die vooroplopen in hun respectieve studiegebieden. AUE afgestudeerden leiders, geen volgers, CEO's, geen werknemers, denkers en probleemoplossers, niet alleen maar middelmatige studenten, die bijdragen aan de voortdurende vooruitgang naar de Verenigde Arabische Emiraten.

De aanpak van AUE is afgestemd op een student-gecentraliseerde opstelling die de behoeften van de studenten op de voorgrond plaatst. Het doel is de niveaus van de uitkomsten van de studenten te verhogen, hun vooruitgang te stimuleren en te ondersteunen door hands-on ervaring en een voortdurende verbinding met de vele partnerschappen van de universiteit.

AUE gelooft sterk dat geweldige momenten worden geboren en dat grote kansen worden gekoesterd. De universiteit is gevestigd in een geweldig land en een stad van wereldklasse, die een onderwijs van wereldklasse vereist om de visie van de heersers van de Verenigde Arabische Emiraten te realiseren.

AUE Vision

De American University In the Emirates (AUE) is toegewijd om een ​​van de leidende instellingen voor hoger onderwijs te zijn en biedt een geïntegreerd Pathway voor studenten om creatieve, effectieve en productieve leden van de gemeenschap te worden.

AUE-missie

De American University In the Emirates (AUE) zet zich in om kwalitatieve, multidisciplinaire, onderzoeks- en loopbaangerichte academische opleidingen aan te bieden die studenten voorbereiden op succesvolle tewerkstelling en voortgezet hoger onderwijs.

AUE kernwaarden

  • Verbeter de kwaliteit van leven
  • Respect en waardigheid
  • Gelijke kansen en erkenning
  • Openheid, vertrouwen en integriteit
  • Innovatie en creativiteit
  • Persistence and Entrepreneurialism
  • Rentmeesterschap en economische levensvatbaarheid
  • Veiligheid en milieuverantwoordelijkheid
  • Teamwerk en partnerschap

Locaties

Dubai

Address
Dubai Intl. Academic City,
P.O. Box: 503000, Dubai, UAE

Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden