Lees de Officiële Beschrijving

De Michigan School of Psychology (MSP), een onafhankelijke non-profit graduate school, biedt een educatief klimaat dat studenten inspireert om hun potentieel, professioneel en persoonlijk, waar te maken. De instelling is al meer dan 30 jaar toonaangevend in klinisch, ervaringsgericht, zelfgestuurd onderwijs. Het curriculum benadrukt persoonlijke groei, authenticiteit en creativiteit als integrale onderdelen van het academische proces.

DOEL

De Michigan School of Psychology (MSP) is een unieke leergemeenschap die groei en uitmuntendheid stimuleert. Ter ondersteuning van dit doel is de missie van MSP het creëren van een atmosfeer die wordt gekenmerkt door onderzoek, ontdekking en creativiteit. Dynamische relaties en een sterke academische strengheid bevorderen de ontwikkeling van psychologen en psychotherapeuten die een belangrijke bijdrage leveren aan hun gemeenschap en aan de geestelijke gezondheidszorg door het leveren van deskundige klinische diensten met integriteit en respect voor diverse bevolkingsgroepen. Certificaataanbiedingen en niet-kredietcursussen bieden studenten de mogelijkheid hun expertise op psychologisch gebied te vergroten. Externe betrokkenheid is van cruciaal belang voor het bereiken van het institutionele doel; Hiertoe ondersteunt MSP actief outreach-, onderwijs- en servicemogelijkheden die een gezonde omgeving en relaties genereren.

KERNWAARDEN

 • Onderzoek, ontdekking en creativiteit
 • Relaties, betrokkenheid en service
 • Diversiteit en respect
 • Integriteit

FACULTEIT

De faculteit van MSP heeft een breed scala aan klinische ervaring in vele disciplines. Deze disciplines omvatten gezondheidspsychologie, klinische psychologie, multiculturele psychologie, onderwijs, filosofie en onderzoek. Er is een partnerschap tussen studenten en faculteit om een ​​gemeenschappelijk doel na te streven: professionele ontwikkeling bevorderen en persoonlijke groei bevorderen. In dit streven co-creëren studenten en docenten de optimale leeromgeving.

STUDENTEN

MA studenten beginnen aan het programma met academische voorbereiding in de psychologie - velen hebben ook gerelateerde werkervaring. PsyD-studenten komen het programma met een graduaat en hebben een achtergrond van de studie in de psychologie of aanverwant gebied. MSP afgestudeerde studenten proberen praktiserend clinici te worden die zich inzetten voor de humanistische principes en waarden van de psychologie.

Studenten voor herfst 2016:

 • 103 MA studenten
 • 66 PsyD-studenten
 • 5 ABA-certificaatstudenten (niet in dubbel MA-programma)
 • 79% vrouwen
 • 21% mannen
 • 1% internationale studenten
 • 28% studenten van kleur
 • De gemiddelde leeftijd van de student is 31 jaar
 • Gemiddelde MA studententijd is 29 jaar
 • De gemiddelde leeftijd van PsyD-studenten is 34 jaar
 • De gemiddelde leeftijd van de ABA-student is 44 jaar
Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Michigan School of Professional Psychology

De Master of Arts in Klinische Psychologie (MA) is een intensief programma ontworpen om studenten met de kennis en vaardigheden om een ​​licentie psychologen beperkt te w ... [+]

Het curriculum daagt studenten uit kern kennis van de psychologie te integreren met opkomende klinische vaardigheden en attitudes. Het programma overbrugt traditionele en toegepaste programma's door het benadrukken van psychologische theorieën en concepten, persoonlijke ervaring, klinische opleiding en onderzoek. Professionele ontwikkeling en persoonlijke groei zijn een integraal onderdeel van de opleidingen aan MiSPP, en vele aspecten van het onderwijsproces zijn gebaseerd op ervaringsleren en zelf-exploratie. Studenten deelnemen aan cursussen, groepsproces, en andere aanverwante activiteiten die zelf-exploratie, dialoog en expressie van persoonlijke informatie. Bovendien, cursussen, klinische supervisie of andere programma-gerelateerde activiteiten kunnen de klas presentaties en / of schriftelijke opdrachten die de communicatie van persoonlijke informatie zijn betrokken, moet.... [-]

Verenigde Staten Farmington Hills
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
11 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
26811 Orchard Lake Rd
Address
Michigan School of Psychology 26811 Orchard Lake Road
48334-4512 Farmington Hills, Michigan, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 248-476-1122, ext 117