California State University San Marcos

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over CSU San Marcos

Welkom op de California State University San Marcos. Wij zijn een nieuw soort CSU - volop bezig met onze gemeenschap, technologisch geavanceerde, en toegewijd aan het onderwijzen van de toekomstige generaties door middel van een relevant curriculum met een mondiaal perspectief.

Wat maakt CSU San Marcos zo speciaal?

Hoge kwaliteit, dicht instructie door onze vier hogescholen en Extended Learning programma's Toegankelijk faculteit - 100% van de full-time faculteit hold Ph.Ds of de hoogste graad in hun vakgebied Een technologie-rijke campus - de hele campus is uitgerust met high-speed draadloos internet, en tal van "slimme" klaslokalen bieden geavanceerde multimedia-apparatuur als een van lesgeven en leren hulpmiddel Een leuke campus - meer dan 100 studenten clubs en organisaties, de Clarke Field House en een actieve Associated Studenten, Inc. Een uitbreiding van de campus - de bouw van onze nieuwe universitaire studentenvereniging is nu aan de gang. Daarnaast is er een state-of-the-art Sociale en Gedragswetenschappen bouwen, een parkeergarage, en een openbare veiligheid gebouw zijn in de afgelopen twee jaar afgerond. Een prachtige campus - 304 rollende hectare grond, genesteld in de uitlopers boven de stad San Marcos, en op korte afstand van de stranden van de Stille Oceaan en de Mexicaanse grens

Wij geloven dat u deze nieuwe vorm van de universiteit van uw gading - en u in staat om op te vallen en te groeien hier zal zijn.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc\'s » Bekijk MA » Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Cursus » Bekijk MBA's »

Videos

Welcome to CSUSM: Imagine the Possibilities