Lees de Officiële Beschrijving

American National College Mission Statement

American National College is goedgekeurd door de Student Exchange Visitor Program (SEVP) naar de I-20 visa voor internationale studenten die willen studeren in Amerika uit te geven. American National College biedt programma's voor M-1 en F-1 visum studenten in het buitenland studeren!

Het is het doel van de Amerikaanse Nationale Academie om studenten voor vitale beroepen voor te bereiden door hen te voorzien van de nodige vaardigheden, evenals de ethische en academische achtergrond om effectief te oefenen deze beroepen.

In beroepen zo veeleisend als Information Technology, Healthcare, Kosmetiek (Hair School, Nail School, en Esthetica), Chirurgische Technoloog, juridisch medewerker en medisch assistent, excellentie is een minimale norm. Daarom is de school tracht aan te trekken alleen de meest toegewijde studenten, zet de studenten onder de zorg en begeleiding van een betrokken en toegewijde faculteit, en zorgt voor een stimulerende omgeving met de meest actuele lesmateriaal beschikbaar om een ​​eerste klas professionele afgestudeerde wiens produceren positie in de markt wordt verzekerd.

American National College is goedgekeurd door de Student Exchange Visitor Program (SEVP) naar de I-20 F-1/M-1 student visa. Het is de missie van de Amerikaanse Nationale Academie om hardwerkende, toegewijde internationale studenten krijgen een uitgebreide Amerikaanse onderwijs verder te verbeteren van de vaardigheden om elke student te helpen in een boeiende carrière pad in hun eigen land.

American National College is de enige Dermalogica, Chi en OPI Professional Beauty School in het zuiden.