Yeshiva University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Sy Syms School of Business

Sy Syms School of Business zet zich in voor het creëren van de bedrijfsleiders en innovators van morgen. Het is een levendige gemeenschap van studenten en docenten die samenwerken om stellair, uitgebreid onderwijs te bieden in bedrijfsfundamenten en praktijk. Sy Syms biedt bedrijfseducatie die zich onderscheidt van andere scholen vanwege haar unieke missie en waarden, en haar focus op de praktijk.

De focus van de school ligt op het integreren van ethiek in elke cursus, het opnemen van zinvolle waarden en het vieren van de geest van ondernemerschap in de hele omgeving die studenten aanmoedigt en inspireert om positief te zijn over de impactwereld, intellectueel, creatief en ethisch. Onze programma's omvatten de meest begeerde graduate diploma's in het bedrijfsleven van vandaag - boekhouding, bedrijfsanalyse, ondernemerschap, financiën, marketing, onroerend goed en strategie.

Katz School of Science and Health

De Mordecai D. en Monique C. Katz School aan de Yeshiva University geven studenten de mogelijkheid om hun intellectuele en professionele bezigheden voort te zetten en deel te worden van een van de 80 beste universiteiten in de Verenigde Staten en top 5 in New US News and World Report . York City. De Katz School zet zich in voor het leveren van onderwijs van wereldklasse in opkomende en groeiende disciplines, om studenten te verbinden met thought leaders en werkgevers in New York City en daarbuiten, en om een ​​voorbeeldige student- en faculteitservaring te creëren.

Onze programma's richten zich op STEM, data en design, gezondheidswetenschappen en vergelijkbare opkomende en groeiende beroepen die worden getransformeerd door technologische innovaties. Yeshiva University is een academische krachtpatser en we nodigen je uit om met ons mee te doen.

Een buitengewoon onderwijs

Of het nu op de campus of online is, cursussen worden gegeven door een uitzonderlijke groep voltijds en practitioner faculteit, elk toegewijd aan de principes van kwaliteitsonderwijs. In plaats van te vertrouwen op tests en examens, zijn cursussen vaak projectmatig, zodat studenten worden beoordeeld op wat ze bouwen en doen. Dientengevolge studeren studenten af ​​met een portfolio van werk dat hen een concurrentievoordeel op de arbeidsmarkt zal geven. De faculteit erkent ook de cruciale rol van technologie bij het mogelijk maken van digitaal verbonden en gegevensrijke organisaties en neemt daarom de nieuwste software en laboratoriumapparatuur op in hun cursussen.

Yeshiva University" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/75/75532_Katz2.jpg" alt="The Katz School at Yeshiva University" />

Een ervaring die ertoe doet

We dagen elk van onze studenten en faculteit uit om met waardevriendelijkheid, eerlijkheid, vrijgevigheid, integriteit en rechtvaardigheid naar anderen toe te leiden en de wereld een beetje beter te verlaten dan ze hebben gevonden. We zijn vastbesloten om te geloven dat niet alleen de bestemming telt, maar ook de waarden die we naar de reis brengen.


Locaties

New York

Katz School Office of Enrollment

Address
215 Lexington Avenue
10016 New York, New York, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 (917) 326-4870

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden