Worcester Polytechnic Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

OVER WPI

Worcester Polytechnic Institute werd in 1865 opgericht om de nieuwste wetenschappelijke en technische kennis te creëren en te verspreiden op manieren die het meest voordelig zijn voor de samenleving.

Tegenwoordig houdt WPI vast aan zijn oprichtingsmissie om een ​​opleiding te bieden die de theorie in balans brengt met de praktijk, een filosofie die wordt gesymboliseerd door de torens van onze twee oorspronkelijke gebouwen, hierboven afgebeeld.

WPI's 14 academische afdelingen bieden meer dan 50 niet-gegradueerde en afgestudeerde opleidingen aan in de wetenschap, techniek, technologie, het bedrijfsleven, de sociale wetenschappen en de geesteswetenschappen en kunst, leidend tot bachelor-, master- en doctorale graden.

Het curriculum van de universiteit bevat een flexibel, rigoureus programma dat projectmatig en wereldwijd betrokken is, gericht op de kwaliteitsbeleving en een positieve impact voor de gemeenschappen waarmee het samenwerkt. WPI-faculteitsleden - recent gerangschikte top in de natie voor kwaliteit en toegankelijkheid, zoals gemeld door de Wall Street Journal - werken met studenten aan interdisciplinair onderzoek op zoek naar oplossingen voor belangrijke en maatschappelijk relevante problemen, zowel op de campus als in meer dan 40 projectcentra in Noord- en Zuid-Amerika, Afrika, Azië-Pacific en Europa.

Graduate onderzoeksprogramma's omvatten robotica, materiaalkunde, cybersecurity en leerwetenschappen en technologie. WPI investeert in onderzoek in kritieke gebieden, op zoek naar oplossingen voor belangrijke en maatschappelijk relevante problemen op uiteenlopende gebieden zoals brandbeveiligingstechniek, life sciences en bio-engineering, energie en data science.

 • 4,337 ONDERLIGGENDE STUDENTEN
 • 2.091 GEDIPLOMEERDE STUDENTEN
 • 50 GRONDPROGRAMMA'S
 • 45 GLOBALE PROJECTCENTRA OP ZES CONTINENTEN

Geschiedenis

De oprichters van WPI wilden een nieuw soort universiteit creëren om een ​​nieuwe professionele klasse van ingenieurs, wetenschappers en ondernemers voor te bereiden om dit nieuwe tijdperk te voeden. Ze hadden verschillende ideeën over de beste manier om technologische professionals te onderwijzen, en bij het samenvoegen van hun visies kwam er een nieuw, invloedrijk model van hoger onderwijs naar voren.

Pionier in projectgestuurd onderwijs

WPI was een van de eerste universiteiten in de Verenigde Staten die projectgebaseerd leren opneemt in zijn niet-curriculumcurriculum, waarbij studenten worden verplicht om hun verworven vaardigheden, kennis en vaardigheden toe te passen om oplossingen voor problemen in de echte wereld te ontwikkelen. Nu helpt WPI andere hogescholen en universiteiten om ervaringsleren in hun eigen curricula te implementeren.

Onze campus

Om te weten waar WPI over gaat, moet je het zelf ervaren. De charmante campus van WPI, gelegen op een afgelegen heuveltop, ziet er of voelt niet als een stedelijke universiteit. Maar toch vlak bij "The Hill" wacht een bruisende universiteitsstad met de voorzieningen, mogelijkheden en levendige culturele scene die men zou verwachten van de op één na grootste stad van New England.

jaar-

Van Homecoming tot QuadFest tot TouchTomorrow, de universiteit organiseert een aantal jaarlijkse evenementen, ceremonies, atletiekwedstrijden en educatieve programma's die prestaties vieren, tradities eren en een gevoel van trots, schoolgeest en de gemeenschap bij WPI oproepen.

# 8

 • 25 COLLEGES WAAR DE GRADEN HET HOOGSTE ERNSTIGE POTENTIEEL HEBBEN
 • CNBC (2018)

# 1

 • FACULTEIT DAT BESTE COMBINEERT ONDERZOEK EN LES
 • THE WALL STREET JOURNAL / TIMES HIGHER EDUCATION (2016)

TOP 25

 • STAM COLLEGES
 • FORBES (2018)

# 5

 • BESTE RUN-COLLEGES
 • PRINCETON REVIEW (2019)

Locaties

Worcester

Address
Institute Road,100
01609 Worcester, Massachusetts, Verenigde Staten