Western Kentucky University Gordon Ford College of Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Vanaf de oprichting in 1884 tot vandaag heeft het Gordon Ford College of Business zijn studenten een onderscheidende educatieve ervaring geboden. De GFCB richt zijn inspanningen op het helpen van studenten om klasconcepten toe te passen op zakelijke problemen en scenario's uit de echte wereld. De unieke combinatie van klassikaal lesgeven en praktische toepassing zorgt voor een unieke educatieve ervaring die niet gemakkelijk kan worden gedupliceerd.

Vanaf de eerste keer dat een student een klaslokaal in Grise Hall binnenstapt tot het moment dat ze de pet en de japon aantrekken, dagen de faculteit en het personeel de studenten uit om betrokken, bevoegd en toegerust te blijven om te profiteren van alles wat het College te bieden heeft.

Het Gordon Ford College of Business heeft diepe wortels gelegd waardoor het gedurende zijn 145-jarige geschiedenis kan groeien en bloeien. De prestaties die het vandaag geniet, zijn het resultaat van de toewijding en het harde werk van vele docenten, personeelsleden, studenten en alumni die in zijn missie geloven: een leider zijn in het bieden van kwalitatief hoogstaand, toegepast niet-gegradueerd bedrijfsonderwijs en geselecteerde graduate-programma's die aan de behoeften voldoen van het bedrijfsleven.

Locaties

Bowling Green

Address
42101 Bowling Green, Kentucky, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden