Westcliff University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Westcliff University is opgericht om kwalitatief hoogstaand onderwijs te bieden aan studenten die de snelgroeiende vakgebieden Business and Education willen betreden. Westcliff University , die zijn eerste goedkeuring ontving bij het Bureau voor particulier postsecundair onderwijs in 1993 (www.bppe.ca.gov), biedt verschillende programma's aan het College of Business en het College of Education. Westcliff University curriculum van de Westcliff University bestaat uit afgestudeerde en niet-gegradueerde opleidingen in het bedrijfsleven en het onderwijs, evenals andere certificaatprogramma's.

Hoewel sommige scholen alleen theoretische concepten onderwijzen, bereidt Westcliff University studenten voor op de praktische en theoretische elementen die tegenwoordig op de arbeidsmarkt nodig zijn. Westcliff University biedt fulltime werkende studenten de kans om zich in te schrijven voor innovatieve online en hybride cursussen voor afstandsonderwijs die handig en betaalbaar zijn.

Westcliff University benadrukt het belang van de voorbereiding van studenten persoonlijk, academisch en professioneel. Om ervoor te zorgen dat haar programma's innovatief, up-to-date en van hoge kwaliteit zijn, heeft de universiteit begeleiding en expertise van leden van de Board of Trustees en Program Advisory Council, waaronder belangrijke leiders van organisaties zoals Google, Hyundai, Deloitte, Hewlett Packard , Hitachi Capital, Cox Communications, CATESOL, University of California Office of the President, evenals andere lokale en nationale bedrijven en organisaties.

Locaties

Irvine

Westcliff University

Address
92612 Irvine, Californië, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 888-491-8686

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden