Lees de Officiële Beschrijving

geschiedenis

Op 6 april 1927, Grace Knight en Roger W. Babson richtte de universiteit die tot de laatste naam van hun kleindochter, Camilla Grace Webber dragen. Roger Babson werd vooral bekend voor zijn bijdragen op het gebied van economie en financiën, die de vestigingen van Babson's Verslagen en auteur van een aantal zakelijke publicaties en boeken opgenomen. Onder zijn talrijke filantropische bijdragen waren de oprichting van een aantal instellingen voor hoger onderwijs en de dienst op een aantal bestuursraden, evenals de schenking van een aantal charitatieve stichtingen.

Webber werd oorspronkelijk opgericht als een vrouwen-universiteit, met het exclusieve doel van het onderwijzen van vrouwen over het bedrijfsleven. Het was de eerste school gecharterd onder de educatieve en charitatieve wetten van de staat Florida als een non-profit organisatie.

De eerste termen op het Babson Park campus begon de volgende januari in het gebouw nu bekend als Old Main, terwijl de daling van de klassen werden gehouden in Boston in het Hotel Lennox. Studenten volgde lessen op deze manier tot 1940 toen Babson Park werd de universiteit permanente campus.

In de jaren 1950 werd de huidige oever campus afgerond met de toewijding van de Genade Knight Babson gedenkteken Student Center en slaapzaal, gevolgd door de McConnell klas gebouw en de Michael Parkhurst Webber Auditorium / Gymnasium.

Webber werd geaccrediteerd door de commissies op Colleges van de Zuidelijke Vereniging van Hogescholen en scholen (SAC) in 1969. In september 1971 werden de eerste mannelijke studenten toegelaten tot het college. Verdere groei van de campus opgetreden tijdens de jaren 1970 met de toevoeging van Camilla slaapzaal en de George W Jenkins recreatiegebied. De signeersessies van de bibliotheek complex markeerde de viering van het college van 50-jarig bestaan ​​in 1978.

Tijdens de jaren 1980 werd de Sabbagh Athletic Center toegevoegd aan uitstekende faciliteiten voor volleybal en basketbal te bieden.

De jaren 1990 hebben de ontwikkeling van een volwassen programma voor studenten gezien over 25 met twee jaar van de vorige University ervaring. Studenten diensten verbetert door de voltooiing van de Doc Dockery Student Union die de heer O's Snackbar, een kapel, game kamers, evenals het hokje, de Universiteit boekhandel herbergt geweest.

Intercollegiate atletiek zijn uitgebreid in de jaren 1990. Webber is een lid van NAIA en de Zon van Florida Conference. Webber vrouwen deelnemen aan de intercollegiate niveau in het voetbal, volleybal, tennis, fast-pitch softbal, cross-country, golf, atletiek, terwijl Webber mannen concurreren in cross-country, voetbal, basketbal, tennis, honkbal, golf, spoor en veld en voetbal.

In 2002 werd de Rex R. Yentes Conference Center geopend. Het nieuwe gebouw huisvest een computerlokaal, computer werkruimte, de Career Services Center, toelatingscommissie kantoren en een 325- zetel auditorium. daarnaast in de herfst van 2001, de Universiteit opende een nieuw fitnesscentrum met een atletische trainingsfaciliteit en onlangs gerenoveerd sportfaciliteiten.

In 2002, Webber intercollegiale voetbal toegevoegd aan haar atletische programma. De Webber Warrior voetbalteam deel aan zijn eerste volledige seizoen in 2003. De voetbal kleedkamer en een extra fitnesscentrum is in de zomer van 2003 afgerond, samen met een praktijk veld op korte afstand van de belangrijkste campus. Ook in de zomer van 2003, een 500 zetel stadion en volledige verlichting werd toegevoegd aan het honkbalveld.

In het najaar van 2003 werd een Computer Information Systems belangrijke toegevoegd aan de academische aanbod. Met de toevoeging van de nieuwe grote, werd een computer mini-lab geopend in de zomer van 2004.

Webber zal blijven om de idealen voorzien door de oprichters, gebouwd op een solide erfenis van ervaring en kennis te verspreiden, zal Webber morgen zakelijke leiders voor te bereiden op de uitdagingen van de toekomst te voldoen door de bevolking is een wens van innovatief denken en creatieve prestatie.

Missie

De missie van de universiteit is de studenten bieden een scala aan zakelijke, vrije kunsten en wetenschappen, en pre-professionele programma's van de studie dat een leven transformeren onderwijskansen dat praktisch in zijn toepassing, een mondiaal karakter te creëren, en multi-disciplinaire in zijn algemene onderwijs kern. Studenten zullen diepte van de kennis en expertise te verwerven in hun gekozen vakgebied, in evenwicht gehouden door de breedte van de kennis over verschillende disciplines. Speciale nadruk wordt gelegd op het verbeteren van mondelinge en schriftelijke communicatie, en kritisch denken vaardigheden.

De universiteit kent graden op de bachelor en master niveau op locaties in Florida en North Carolina, alsook op het universitair niveau in Florida. Traditionele klaslokaal, online, en hybride leeromgevingen zijn beschikbaar. Mogelijkheden bestaan ​​voor studenten te maken van de cursussen en opleidingen op beide locaties door middel van online cursussen en / of perioden van verblijf op een van beide campus. Webber programma's in Florida richten op de wereldwijde zakelijke omgeving, en de nadruk leggen op de ontwikkeling van vaardigheden in het beheer en de strategische planning, toegepaste moderne zakelijke praktijken, en ondernemerschap. De St. Andrews tak campus in North Carolina biedt een scala aan traditionele vrije kunsten en wetenschappen en pre-professionele programma's van de studie.

Administratieve goedkeuring: 17 november 2011 Goedgekeurd door de Webber en St. Andrews Raden van Toezicht: 19 december 2011 herzien: februari 2014

Accreditatie

Regionale Accreditatie

Webber International University (inclusief haar filiaal campussen, St. Andrews University en St. Andrews @ Sandhills) is geaccrediteerd door de Southern Vereniging van Hogescholen en scholen Commissie over Hogescholen te gunnen graden op de geassocieerde deelneming, bachelor en master niveau. Neem contact op met de Commissie over de Colleges in 1866 Zuid-Lane, Decatur 30033-4097, bel 404-679-4500 of ga naar http://www.sacscoc.org voor vragen over de accreditatie van Webber International University.

Normale vragen over de universiteit, zoals toelatingseisen, financiële hulp, educatieve programma's, enz., Moeten rechtstreeks worden gericht aan de universiteit, en niet naar het kantoor van de Commissie. De Commissie moet worden gecontacteerd indien er aanwijzingen zijn dat lijkt te significante niet-naleving van een instelling met een eis of standaard ondersteunen.

Bachelor of Science in Business Administration met majors in:

 • Boekhouding
 • computer informatiesystemen
 • Corporate Communications
 • financiën
 • Hospitality Tourism Management
 • beheer
 • afzet
 • Criminal Justice management
 • Sport Business Management

Bachelor of Science in General Business Studies

Master of Business Administration

 • Naast de traditionele MBA, Webber biedt MBA in de volgende concentraties:
 • Boekhouding
 • internationale bedrijfsleven
 • Criminal Justice management
 • Sport Business Management

Feiten over Webber!

 • Webber International University officiële school kleuren
 • Regionaal erkende en staat licentie.
 • IACBE Accredited.
 • Privé, Onafhankelijk, vier jaar coeducational Business Universiteit, plus MBA.
 • Opgericht in 1927.
 • 40 minuten van Disney World tussen Lake Wales en Frostproof.
 • 110 Acre campus grenst mooie Crooked Lake.
 • Op de campus residenties.
 • Studenten uit 22 staten en 36 landen.
 • 90% van onze studenten krijgen een soort van subsidies of beurzen.
 • Opgenomen in de Princeton Review als een "Best in het zuidoosten" en een "Best Value" college.
Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:


Webber International University

. MBA662 financiële besluitvorming Specifieke Sport Management Requirements MBA670 integratieve benaderingen om Sportevenementen MBA671 Analyse van Legal & P ... [+]

.

MBA662 financiële besluitvorming Specifieke Sport Management Requirements MBA670 integratieve benaderingen om Sportevenementen MBA671 Analyse van Legal & Politieke aspecten van Sport Zakelijk MBA675 Management & Leadership Theory MBA677 & 678 Sport Business Management Practicum I & II: Een geïntegreerd Consulting Project

Webber International Univeristy stimuleert studenten om hun aanvraag online in te dienen bij www.webber.edu/apply-to.wiu/

[-]
Verenigde Staten Orlando
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
19 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands