Washburn University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Washburn University Is een openbare instelling met meer dan 7.500 studenten en 1.000 faculteiten en medewerkers betrokken bij meer dan 200 academische programma's. Onze programma's leiden tot certificering, associate's, bachelor's, master's, doctor of nursing praktijk en juris doctor degrees.

Al onze programma's worden aangeboden door het College of Arts and Sciences en de scholen voor Toegepaste Studies, Zaken, Recht en Verpleegkunde op een residentie van 160 hectare in het hart van Topeka, Kan.

De breedgebaseerde liberal arts en professionele programma's worden verrijkt door een langdurige interactieve relatie tussen de campus en de hoofdstad van Kansas.

Het is makkelijk om mee te doen

Naast een breed scala van academische opties kunnen studenten deelnemen aan meer dan 100 campagnesclubs en organisaties - van The Bod Squad, die de NCAA Division II atletische programma's ondersteunt, aan de regering en daarbuiten. Studenten, faculteiten en medewerkers kunnen ook genieten van tal van vrijwilligers-, culturele en recreatieve mogelijkheden in de campus en de Topeka gemeenschap.

Bij Washburn is een kwalitatief hoogwaardig onderwijs betaalbaar

Sinds de oprichting in 1865 heeft Washburn studenten van alle leeftijden van het leven een plek gegeven om hun dromen te realiseren. Vandaag verloopt onze nalatenschap van betaalbaar, kwalitatief hoogwaardig onderwijs voor iedereen.

  • Washburn wordt jaarlijks gerangschikt als een van de beste hogescholen in het Midwesten door het Amerikaanse nieuws en wereldrapport.
  • Meer dan 70 miljoen dollar in financiële hulp is jaarlijks beschikbaar voor studenten.
  • Beurzen toegekend uit universiteits middelen zijn in totaal $ 7,9 miljoen.
  • Inwoners van Colorado, Missouri, Nebraska, Oklahoma en Texas betalen Kansas residentiële opleiding.

Visie

Washburn University is een vooraanstaande publieke Midwest regionale onderwijsinstelling erkend als gemeenschapsleider in het leveren van een superieure leergerichte, leergerichte leerervaring, het voorbereiden van afgestudeerden voor succes in hun gekozen beroep en stimulerende economische vitaliteit.

Mission Statement

Washburn University verrijkt het leven van studenten door hen kansen te bieden om hun intellectuele, academische en professionele potentieel te ontwikkelen en te realiseren, waardoor ze productieve en verantwoordelijke burgers worden. We zijn toegewijd aan uitmuntendheid in het onderwijs, het wetenschappelijk werk, de kwalitatieve academische en professionele programma's en een hoog niveau van interactie tussen faculteit en studenten. We ontwikkelen en betrekken relaties om educatieve ervaringen en onze gemeenschap te verbeteren.

Kernwaarden

  • Integriteit: Eerlijk, eerlijk en ethisch optreden, het creëren van een vertrouwenscultuur in alle universiteitsactiviteiten en besluitvorming.
  • Uitmuntendheid: dienen onze wetenschappelijke gemeenschap door consistente kwalitatief hoogwaardige programma's, onderwijs, service en beurs te leveren.
  • Verantwoording: het waarborgen van academische, programmatische en fiscale integriteit en waarde door voorzichtig beheer van de aan de universiteit toevertrouwde middelen.
  • Respect: diversiteit omarmen en collega's behandelen met beleefdheid, openheid en professionaliteit in alle interacties, activiteiten en besluitvorming.
  • Samenwerking: werken aan gemeenschappelijke doelen met anderen in de universiteit en de gemeenschap, terwijl het waarderen van teamwerk, participatie en diversiteit van ideeën en perspectieven.
  • Innovatie: aanmoedigen, overwegen en ondersteunen van de ontwikkeling van ideeën door individuele vernuft en creativiteit te bevorderen en een omgeving te creëren met kansen voor groei en verandering.


Onze programma's zijn volledig geaccrediteerd door de Higher Learning Commission.


Washburn University kan in een aantal staten afstandsonderwijsprogramma's aanbieden door ons lidmaatschap in SARA - de nationale raad voor wederkerigheidsovereenkomsten voor overheidsautoriteiten. SARA is een vrijwillige overeenkomst tussen haar lidstaten en Amerikaanse gebieden die vergelijkbare nationale normen vaststellen voor het interstate aanbieden van postsecondaire afstandsopleidingscursussen en -programma's. Onder de huidige overeenkomst is Washburn bevoegd om programma's te aanbieden in alle staten behalve Californië, Florida en Massachusetts, die geen lid zijn van SARA.

Locaties

Topeka

Washburn University

Address
1700 SW College Ave,
66621 Topeka, Kansas, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 785-670-1010

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden