Lees de Officiële Beschrijving

Wisconsin Lutheran College is een van vier jaar liberal arts college aangesloten bij de Wisconsin Evangelisch-Lutherse synode. Het bevindt zich in Milwaukee. Het college heeft een twee-semester academiejaar en awards de Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Science in de verpleegkunde en Master of Arts graden met de vrije kunsten en professionele majors en een aantal pre-professionele programma's.

Op Wisconsin Lutheran College, zult u niet alleen kleine klassen en een verscheidenheid aan academische opties, zult u ook de mogelijkheid om side-by-side te werken met professoren doen van grensverleggend onderzoek hartziekten, les te geven in de lokale scholen zo vroeg eerstejaarsstudent jaar, reizen naar Zambia voor een verpleeghuis klinische, neem een ​​Britse literatuur cursus in Engeland, of mariene biologie te onderzoeken in Grenada.

Ontvang een goed afgeronde zeven vrije kunsten en te profiteren van de robuuste stagemogelijkheden dat je flexibel en verkoopbare in steeds veranderende arbeidsmarkt te maken, en u uitrusten voor een succesvolle carrière of graduate school inspanningen. Dat zijn slechts een paar redenen waarom WLC de perfecte college voor u kunnen zijn.

Academische Highlights

Majors worden regelmatig bijgewerkt om gelijke tred te houden met de veranderende wereld. Faculteit leden zijn experts in hun vakgebied, waardoor real-world ervaring in de klas. De klassen zijn klein, waardoor een-op-een begeleiding door nationaal gerangschikt faculteit. Studenten worden ook stevig voorbereid voor graduate school. Onze alumni zeggen dat hun graduate klassen zijn vaak uitbreidingen van cursussen genomen WLC. Het is niet ongewoon voor docenten en studenten om samen te werken - een aantal studenten zelfs hun werk te publiceren in wetenschappelijke tijdschriften of presenteren hun bevindingen op professionele conferenties.

2015-2016 Undergraduate Fast Facts

Totale inschrijving: 1188 Undergraduate student-faculteit ratio: 12: 1 Undergraduate gemiddelde groepsgrootte: 16 Undergraduate student demografie: 31 staten en acht andere landen Procent van de ingezeten studenten: 68% Undergraduate studenten bevolking: 93% is 18-22 jaar oud Eerstejaars profiel: 3.43 gemiddelde middelbare school GPA en 24 gemiddelde ACT Financiële steun: 99% van de full-time traditionele undergraduate studenten worden toegekend financiële hulp. Co-curriculaire activiteiten: lid van de NCAA Division III en Noord Atletiek Collegiate Conference; 18 varsity sport; intramurale en club sport; harmonieorkest en zes ensembles; drie koren; 40+ clubs en organisaties.

In het buitenland studeren

Een van de meest lonende ervaringen die je kunt hebben tijdens uw college carrière is studeren in het buitenland. Wonen in een ander land, het ontmoeten van mensen met verschillende achtergronden uit de hele wereld, en onder te dompelen in een nieuwe cultuur zal je in een positieve, onverwachte manieren veranderen. Studenten die in het buitenland studeren aan WLC doen dat via een uitzendbureau of een faculteit geleide academische ervaring. Alle cursussen genomen door middel van studie in het buitenland agentschappen op internationale instellingen zullen vooraf worden goedgekeurd voor de transfer terug naar WLC.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MA

Wisconsin Lutheran College

Als een student binnen de High Performance Instructie specialisatie van WLC's Master of Arts programma, zul je coaching en mentoring vaardigheden te ontwikkelen, onderzoe ... [+]

Als een student binnen de High Performance Instructie specialisatie van WLC's Master of Arts programma, zul je coaching en mentoring vaardigheden te ontwikkelen, onderzoeken en evaluatie technieken voor academisch succes, groeien professioneel, en verfijnen van educatieve methodes voor verhoogde prestaties van leerlingen in de diverse klas.

Waarom High Performance Instructie? Verhoging van de academische prestaties van uw diverse leerlingen; Verbeter je leraar kwaliteit; Ontwikkelen van praktische modellen; Foster cognitieve, analytische en reflectieve denken vaardigheden.

Dit gebied van studie is ideaal voor opvoeders op alle niveaus rang die streven naar hoge prestaties educatieve methodes gebruiken om de prestaties van leerlingen te verhogen, vooral degenen die streven om te leiden als curriculum specialisten, ontwerpers, of directeuren van het curriculum, instructie, beoordeling en professionele ontwikkeling. ... [-]

Verenigde Staten Milwaukee
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Wisconsin Lutheran College

Als een student binnen de Leiderschap en Innovatie specialisatie van WLC's Master of Arts programma, zult u verfijn uw besluitvorming vaardigheden, begrijp beleidsimplica ... [+]

Als een student binnen de Leiderschap en Innovatie specialisatie van WLC's Master of Arts programma, zult u verfijn uw besluitvorming vaardigheden, begrijp beleidsimplicaties invloed educatieve leiders, en een ondernemende aanpak van onderwijskundig leiderschap in de 21e eeuw scholen te ontwikkelen.

Waarom leiderschap en innovatie? Focus op bewezen en veelbelovende modellen van professionele ontwikkeling, mentorschap en coaching; Verrijken de academische omgeving van uw diverse leerlingen; Leer besluitvorming en beleidsimplicaties invloed vooruitstrevende educatieve leiders; Verbeter uw cognitieve, analytische en reflectieve denken vaardigheden en ondernemingsgeest.

Dit gebied van studie is ideaal voor leerkrachten die streven naar innovatieve leiders die de prestaties van leerlingen vooruit zijn; vooral diegenen die programma's, directeuren, decanen van studenten, bestuurders van instructie, of lood trainers geworden. ... [-]

Verenigde Staten Milwaukee
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Wisconsin Lutheran College

Wisconsin Lutheran College Overgang naar Teaching programma is ideaal voor mid-career professionals en bachelor's degree afgestudeerden geïnteresseerd zijn in de overgang ... [+]

Wisconsin Lutheran College Overgang naar Teaching programma is ideaal voor mid-career professionals en bachelor's degree afgestudeerden geïnteresseerd zijn in de overgang naar een carrière in het onderwijs. In slechts twee jaar, studenten kunnen voltooien cursussen voor licentiestatus, met slechts zes extra credits om hun Master of Arts graad te verdienen, van een van de top christelijke hogescholen in het land.

Onze 42-krediet Master of Arts - Overgang naar Teaching programma licentiestatus combineert zowel online als klassikale leren; waardoor flexibiliteit en gemak, terwijl ook het verstrekken van een robuuste leerervaring! Studenten kunnen licentiestatus te verkrijgen in de vroege jeugd, basis-, secundair, of wide-range onderwijs.... [-]

Verenigde Staten Milwaukee
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Campus Life at WLC