Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Opgericht in 1834, Wake Forest is een prive, coeducational collegiale universiteit gevestigd in Winston-Salem, Noord Carolina. Een van de toonaangevende instellingen in zijn soort, Wake Forest combineert de intimiteit van een liberal arts college met de academische vitaliteit van een onderzoeksuniversiteit. In het hart van de Wake Forest is de leraar-leerling ideaal. Hoogleraren zijn toegewijd om gepersonaliseerde onderwijs en aan de individuele ontwikkeling van hun studenten. Geleid door ons motto Pro Humanitate (For Humanity), wordt Wake Forest gewijd aan een ethisch gefundeerde opleiding in een klimaat dat de persoonlijke groei, community interactie en individuele eer waardeert.

De ontwikkeling van de hele persoon

Aan de School of Business, onze missie is de gehele persoon vormen. Wij helpen bedrijven het creëren van een betere wereld door middel van het ontwikkelen van een passie, ethische zakelijke leiders die resultaten met integriteit te krijgen, en dacht leiderschap dat zichtbaar is en een positieve invloed op de praktijk van het bedrijfsleven.

Wij nodigen studenten die geloven dat prestatie wordt bepaald door het harde werk, samenwerking en karakter om mee te doen in het maken van een positieve en blijvende impact op de nobele beroep van het bedrijfsleven.

zinvolle Resultaten

Als resultaat van onze inzet, heeft de Wake Forest School of Business consequent geplaatst onder de beste ter wereld door belangrijke ranking organisaties. Onze aandacht voor competentie en karakter leidt tot bewezen resultaten voor afgestudeerden, die genieten van het prestige van de voltooiing van de ontberingen van onze top-ranked programma's, en de levenslange voordelen van een robuuste alumni-netwerk. Onze afgestudeerden bereiken van persoonlijk succes, terwijl zich te verbinden tot een hogere oorzaken. De sterke kern filosofieën van onze zakelijke programma's te produceren principiële leiders die invloed uit te oefenen tot ver buiten de campus en het bedrijfsleven.

Wake Forest Reynolda Campus in Winston-Salem

Verankeren van de regio Piemonte-Triad van North Carolina, Winston-Salem balans van stedelijke kansen en natuurlijke schoonheid verdient het consequent hoge nationale merken voor de kwaliteit van het leven. Met temperaturen van gemiddeld een aangename 69 graden, de "Stad van Kunst en innovatie" is een belangrijk knooppunt halverwege oostelijke stranden van Noord-Carolina en de westelijke bergen. Winston-Salem, de thuisbasis van de Wake Forest belangrijkste campus, is nationaal gerangschikt onder de beste plaatsen om een ​​bedrijf te starten door de wil van Forbes en Money Magazine, en Bloomberg Businessweek opgenomen dat tot de tien meest "Leuk, Affordable" steden in de Verenigde Staten.

Het kroonjuweel van het Reynolda Campus is Farrell Hall, De nieuwe thuisbasis van de Wake Forest University School of Business. De $ 55.000.000, 130.000 vierkante voet faciliteit geopend in het najaar van 2013, de integratie van state-of-the-art technologie en flexibel leren ruimtes met augustus Georgische architectuur comfortabel, gestroomlijnde samenwerking tussen docenten en studenten te inspireren.

Wake Forest Charlotte Center

De Wake Forest ervaring is te belangrijk om te beperken tot één stad. Onze tweede campus in de grootste stad van North Carolina, Charlotte, een uitbreiding van de Wake Forest merk en zet studenten nog dichter bij de concentratie van de macht in de zakenwereld. Een belangrijk financieel centrum met een vermogen tweede alleen naar New York, de "Queen City" dient als hoofdkwartier voor reuzen zoals Bank of America en Wells Fargo evenals professionele sportteams zoals de Carolina Panthers en de Charlotte Hornets.

Reageren op een verdrievoudiging van zijn part-time MBA-student bevolking sinds 1995, Wake Forest University verhuisde haar Charlotte campus tot bijna 30.000 vierkante voet van de ruimte in 2012. Wonende in de buurt van enkele van de meest invloedrijke bedrijven van de stad, op steenworp afstand van de diverse winkels en eetgelegenheden van uptown Charlotte, dit stedelijke campus biedt praktische gemak en state-of-the-art diensten aan de drukke werkende professionals ingeschreven in onze programma's.

Wake Forest University is geaccrediteerd door:

AACSB International, The Association om Advance Collegiate Schools of Business, met de hoogste standaard van verdienste voor business schools over de hele wereld vertegenwoordigt. Geaccrediteerde instellingen bevestigen hun inzet voor kwaliteit en continue verbetering door middel van een strenge en uitgebreide peer review.

De Zuidelijke Vereniging van Hogescholen en scholen van de Commissie op Colleges, dat is de regionale instantie voor de erkenning van diploma-verlening van instellingen voor hoger onderwijs, die als de gemeenschappelijke noemer van gedeelde waarden en praktijken tussen de diverse instellingen in de zuidelijke staten die prijs associate, bachelor , master of doctoraten.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:


Wake Forest University - School of Business

Onze 10 maanden Master of Arts (MA) in Management programma is speciaal ontworpen voor de laatste vrije kunsten, wetenschappen en techniek afgestudeerden die willen perso ... [+]

Een concurrentievoordeel

Onze 10 maanden Master of Arts (MA) in Management programma is speciaal ontworpen voor de laatste vrije kunsten, wetenschappen en techniek afgestudeerden die willen persoonlijk en professioneel uit te blinken in de huidige markt. Als een van de meest innovatieve programma's in graduate business onderwijs, het MA-programma bouwt voort op de kennis en vaardigheden opgedaan in uw undergraduate studies die je voorbereiden voor een breed scala van terreinen en carrière.

Hoogtepunten zijn onder andere: Een hands-on leeromgeving met kleine klassen en een 10: 1 student: faculteit verhouding Mogelijkheden om real-world ervaring door middel van team-based consulting projecten krijgen Gepersonaliseerde carrière richting en coaching van het personeel, docenten en professionele verbindingen Luidspreker serie en netwerkmogelijkheden dat u verbinding maakt met innovators en de industrie gedachte-leiders ... [-]
Verenigde Staten Winston-Salem Charlotte
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Wake Forest University - School of Business

Wake Forest University Master of Science in Accountancy (MSA) is een van de top boekhoudprogramma's in de VS met een ongeëvenaarde CPA slagingspercentage, we zijn een van ... [+]

Uw Masters in Accounting leidt tot Meetbaar succes

Wake Forest University Master of Science in Accountancy (MSA) is een van de top boekhoudprogramma's in de VS met een ongeëvenaarde CPA slagingspercentage, we zijn een van de beste werven school voor toonaangevende bedrijven en historisch 100% van onze studenten in dienst zijn bij het afstuderen.

Twee opties om uw MSA verdienen

Twee-semester programma: Voor studenten die voer de Wake Forest MSA-programma hebben aanvaard (of van plan bent om te aanvaarden) een jobaanbieding die zal beginnen na voltooiing van het programma. Studenten die de twee-semester programma graduate mei voort te zetten.

Drie-semester programma: Voor studenten die de MSA-programma in te voeren zonder een baan te bieden. Dit programma omvat een stage in het voorjaar semester. Studenten die de drie-semester programma afgestudeerd in december na te streven.... [-]

Verenigde Staten Winston-Salem Charlotte
Augustus 2019
Engels
Voltijd
2 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Wake Forest University - School of Business

In de Wake Forest Master of Science in Business Analytics (MSBA) programma, zult u leren geavanceerde methoden om analytics toepassing op zakelijke uitdagingen in een hee ... [+]

Begin je carrière in de High-Demand gebied van Business Analytics

Kansen op het gebied van business analytics zijn ontploft als grote organisaties data-driven en technologie-gerichte strategieën in bijna elke branche hebben aangenomen. In de Wake Forest Master of Science in Business Analytics (MSBA) -programma, Leert u geavanceerde data methoden toe te passen in verschillende functies, variërend van financiën tot marketing activiteiten en human resources. Wij ontwikkelen probleemoplossers die gegevens kan nemen van inzicht om de impact en waarde kan toevoegen aan een organisatie vanaf de eerste dag.

Programma Highlights omvatten: Focus op ervaringsleren projecten met onze zakelijke partners en in-class gebruik van de werkelijke retail gegevens uit onze unieke Center for Retail Innovation zakelijke partnerschappen. Onderscheid jezelf door het bouwen van betere communicatie, teamwork en leiderschap vaardigheden en een goed begrip van de verantwoordelijke en ethisch gebruik van gegevens voor het maken van betere beslissingen te nemen. Nadruk op training over het volledige spectrum van analytics methodieken met een sterke kennis van zaken van innovatieve cursussen zoals business metrics en Analytics in de bestuurskamer. De Wake Forest School of Business heeft de MSBA programma met de inbreng van onze corporate partners ontworpen om hun industrie te voldoen. Hun feedback is duidelijk - we moeten prestatie-ready analisten die kennis van zaken en een uitzonderlijke communicatieve vaardigheden te demonstreren. ... [-]
Verenigde Staten Winston-Salem Charlotte
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Wake Forest School of Business

Wake Forest University School of Business
Address
Wake Forest School of Business 1834 Wake Forest Road Building 60, Farrell Hall Wake Forest University
NC 27106 Winston-Salem, North Carolina, Verenigde Staten
Website
Telefoonnr.
+1 336-758-5422
Address
Charlotte, North Carolina, Verenigde Staten
Telefoonnr.
false