Wake Forest University - School of Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 1834, Wake Forest is een prive, coeducational collegiale universiteit gevestigd in Winston-Salem, Noord Carolina. Een van de toonaangevende instellingen in zijn soort, Wake Forest combineert de intimiteit van een liberal arts college met de academische vitaliteit van een onderzoeksuniversiteit. In het hart van de Wake Forest is de leraar-leerling ideaal. Hoogleraren zijn toegewijd om gepersonaliseerde onderwijs en aan de individuele ontwikkeling van hun studenten. Geleid door ons motto Pro Humanitate (For Humanity), wordt Wake Forest gewijd aan een ethisch gefundeerde opleiding in een klimaat dat de persoonlijke groei, community interactie en individuele eer waardeert.

De ontwikkeling van de hele persoon

Aan de School of Business, onze missie is de gehele persoon vormen. Wij helpen bedrijven het creëren van een betere wereld door middel van het ontwikkelen van een passie, ethische zakelijke leiders die resultaten met integriteit te krijgen, en dacht leiderschap dat zichtbaar is en een positieve invloed op de praktijk van het bedrijfsleven.

Wij nodigen studenten die geloven dat prestatie wordt bepaald door het harde werk, samenwerking en karakter om mee te doen in het maken van een positieve en blijvende impact op de nobele beroep van het bedrijfsleven.

zinvolle Resultaten

Als resultaat van onze inzet, heeft de Wake Forest School of Business consequent geplaatst onder de beste ter wereld door belangrijke ranking organisaties. Onze aandacht voor competentie en karakter leidt tot bewezen resultaten voor afgestudeerden, die genieten van het prestige van de voltooiing van de ontberingen van onze top-ranked programma's, en de levenslange voordelen van een robuuste alumni-netwerk. Onze afgestudeerden bereiken van persoonlijk succes, terwijl zich te verbinden tot een hogere oorzaken. De sterke kern filosofieën van onze zakelijke programma's te produceren principiële leiders die invloed uit te oefenen tot ver buiten de campus en het bedrijfsleven.

Wake Forest Reynolda Campus in Winston-Salem

Verankeren van de regio Piemonte-Triad van North Carolina, Winston-Salem balans van stedelijke kansen en natuurlijke schoonheid verdient het consequent hoge nationale merken voor de kwaliteit van het leven. Met temperaturen van gemiddeld een aangename 69 graden, de "Stad van Kunst en innovatie" is een belangrijk knooppunt halverwege oostelijke stranden van Noord-Carolina en de westelijke bergen. Winston-Salem, de thuisbasis van de Wake Forest belangrijkste campus, is nationaal gerangschikt onder de beste plaatsen om een ​​bedrijf te starten door de wil van Forbes en Money Magazine, en Bloomberg Businessweek opgenomen dat tot de tien meest "Leuk, Affordable" steden in de Verenigde Staten.

Het kroonjuweel van het Reynolda Campus is Farrell Hall, De nieuwe thuisbasis van de Wake Forest University School of Business. De $ 55.000.000, 130.000 vierkante voet faciliteit geopend in het najaar van 2013, de integratie van state-of-the-art technologie en flexibel leren ruimtes met augustus Georgische architectuur comfortabel, gestroomlijnde samenwerking tussen docenten en studenten te inspireren.

Wake Forest Charlotte Center

De Wake Forest ervaring is te belangrijk om te beperken tot één stad. Onze tweede campus in de grootste stad van North Carolina, Charlotte, een uitbreiding van de Wake Forest merk en zet studenten nog dichter bij de concentratie van de macht in de zakenwereld. Een belangrijk financieel centrum met een vermogen tweede alleen naar New York, de "Queen City" dient als hoofdkwartier voor reuzen zoals Bank of America en Wells Fargo evenals professionele sportteams zoals de Carolina Panthers en de Charlotte Hornets.

Reageren op een verdrievoudiging van zijn part-time MBA-student bevolking sinds 1995, Wake Forest University verhuisde haar Charlotte campus tot bijna 30.000 vierkante voet van de ruimte in 2012. Wonende in de buurt van enkele van de meest invloedrijke bedrijven van de stad, op steenworp afstand van de diverse winkels en eetgelegenheden van uptown Charlotte, dit stedelijke campus biedt praktische gemak en state-of-the-art diensten aan de drukke werkende professionals ingeschreven in onze programma's.

Wake Forest University is geaccrediteerd door:

AACSB International, The Association om Advance Collegiate Schools of Business, met de hoogste standaard van verdienste voor business schools over de hele wereld vertegenwoordigt. Geaccrediteerde instellingen bevestigen hun inzet voor kwaliteit en continue verbetering door middel van een strenge en uitgebreide peer review.

De Zuidelijke Vereniging van Hogescholen en scholen van de Commissie op Colleges, dat is de regionale instantie voor de erkenning van diploma-verlening van instellingen voor hoger onderwijs, die als de gemeenschappelijke noemer van gedeelde waarden en praktijken tussen de diverse instellingen in de zuidelijke staten die prijs associate, bachelor , master of doctoraten.

Locaties

Winston-Salem

Wake Forest University School of Business

Address
Wake Forest School of Business
1834 Wake Forest Road
Building 60, Farrell Hall
Wake Forest University

NC 27106 Winston-Salem, Noord Carolina, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 336-758-5422

Charlotte

Address
Charlotte, Noord Carolina, Verenigde Staten

Accreditaties

AACSB Accredited