Lees de Officiële Beschrijving

Het Vatel Institute of Hospitality Management aan de Alliant International University biedt een unieke gastvrijheidseducatie gericht op Amerikaans management. De kwaliteit van het onderwijs, gecombineerd met unieke betaalde stageplaatsen in enkele van de meest luxueuze hotels ter wereld, maakt van deze programma's een springplank naar een briljante internationale carrière.

Los Angeles is een van de meest diverse en actieve steden van het land en de entertainmenthoofdstad van de wereld.97809_BannerHotels1.jpg

LA is vaak bekend onder de initialen LA en heeft de bijnaam de City of Angels. Los Angeles is een wereldcentrum voor zaken, internationale handel, entertainment, cultuur, media, mode, wetenschap, technologie en onderwijs.

Los Angeles is gerangschikt als de derde rijkste stad en de vijfde machtigste en invloedrijkste stad ter wereld, achter alleen New York City in de Verenigde Staten. De meest luxueuze hotelmerken zijn te vinden in Los Angeles en omgeving.

De Bachelor en MBA met concentraties in Hospitality Management worden aangeboden via het Vatel Institute of Hospitality Management aan de Alliant International University.

Alliant's campus in Los Angeles bevindt zich in Alhambra, in de westelijke regio San Gabriel in de provincie Los Angeles. Acht kilometer van het centrum van de stad geeft de campus in Los Angeles studenten direct toegang tot de uitgestrekte metropool. Programma's in Los Angeles zijn mogelijk niet voor alle studenten beschikbaar. Vraag een inschrijfspecialist om details.97819_Group2photoshooting.jpg

De omgeving van de campus is een dynamische concentratie van entertainment, bedrijven en industrie. Tweederde van de 100 grootste bedrijven van de staat hebben hun hoofdkwartier in deze cirkel.

De campus herbergt 23 klaslokalen, een videoconferentieruimte, een geïntegreerd computerlokaal, een computerlaboratorium, groepsstudieruimten en twee studentenlounges. Meer dan 600 studenten hebben zich jaarlijks ingeschreven in een aantal scholen en programma's.

Alliant International University heeft het hoogste accreditatieniveau behaald dat beschikbaar is in de Verenigde Staten; WASC Senior College and University Commission (WSCUC) , een regionaal accreditatieorgaan erkend door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs en hetzelfde bureau waaronder andere prestigieuze Californische en West-Amerikaanse scholen zijn geaccrediteerd, zoals Stanford, USC en UCLA.

De missie van Vatel en Alliant is om de volgende generatie managers en leiders op te leiden voor 's werelds grootste en meest levendige industrie. We bereiken onze missie door middel van een streven naar uitmuntendheid in het onderwijs, sterke samenwerkingen met leiders in de horeca, echte praktische ervaringen en onschatbare internationale bekendheid.

Praktische professionele ervaring is een essentieel onderdeel van onze academische programma's en biedt een holistisch begrip van de horeca, waardoor de definitie en realisatie van de professionele doelen van elke student wordt verbeterd.

Studenten doorlopen elk programma in cohorten met cursussen die zijn toegesneden op hun groep. De cohortstructuur zorgt ervoor dat studenten de lessen krijgen die ze nodig hebben om op tijd af te studeren.

59761_thumb_vatel-international-business-school-of-hospitality--management-noborder_1456441881.jpg

Onze faculteitsleden zijn experts in managementeducatie en streven ernaar onze studenten voor te bereiden op een succesvolle carrière in internationaal hospitality management.

Vatel USA is lid van de National Association for College Admission Counseling (NACAC) en onderschrijft de Verklaring van Beginselen van Goede Praktijken.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

A Day in the Life of a Student

Testimonial from the General Manager of JW Marriott in Santa Monica, CA

Location address
3325 Wilshire Blvd; Suite #650
Los Angeles, Californië, CA 90010 US