University of Illinois at Urbana-Champaign

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom Illinois?

De University of Illinois, gelegen in het hart van het land, biedt eersteklas onderwijs met toegang tot state-of-the-art onderzoek en bevordert tegelijkertijd een familiale sfeer. Het College van Landbouw-, Consumenten- en Milieuwetenschappen (ACES) huisvest vijf majors van de Professional Science: landbouwproductie (inclusief dierwetenschappen, gewaswetenschappen en duurzame productie), bioprocessing

The College of Liberal Arts

Hoewel onze majors en concentraties zeker divers zijn, is het verenigende thema een nadruk op leren door te doen in de klas en samenwerkingen met industriële partners. Ons programma wordt geleid door een externe adviesraad bestaande uit senior leiderschap van verschillende Fortune 500-bedrijven.

Wat we doen en waarom het ertoe doet

Onze faculteit van wereldklasse werkt eraan om hun velden vooruit te helpen om overvloedig voedsel, energie en een gezond milieu te helpen creëren.

Het Illinois Professional Science Master's office helpt studenten bij het navigeren in hun opleiding en carrière. Deze vorm van ondersteuning heeft binnen 12 maanden na afstuderen geleid tot een stageplaatsingspercentage van 100% en een loopbaanpercentage van 92%. Binnenkomende studenten worden ook gekoppeld aan een van de meer dan 200 PSM-alumni voor mentoring.

Meld je vandaag aan om lid te worden van de Universiteit van Illinois.

De Universiteit van Illinois staat net op nummer 1 voor openbare universiteiten in de Midwest voor de beste ROI (rendement op investering).

Urbana-Champaign is een micro-stedelijke oase met toegang tot uitvoeringen van wereldklasse, kunstgalerijen, muzieklocaties en meer. Bovendien is het een korte reis naar Chicago, St. Louis en Indianapolis.

Meld je vandaag aan!

Locaties

Champaign

Address
204 Coble Hall 801 S. Wright Street
61820 Champaign, Illinois, Verenigde Staten