Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Het doel van de Business School bij UW Tacoma is om een ​​relevante, toepasselijke en tijdige opleiding aan te bieden die zich onmiddellijk vertaalt naar het personeel in deze regio en daarbuiten. We zijn trots om hier te werken en te leren en nodigen u uit om met ons mee te doen. Ervaar het verschil dat een UW Tacoma Business diploma kan maken in uw toekomst.

Het undergraduate curriculum richt zich op de leerresultaten van communicatie, kwantitatieve analyse, financiële vaardigheden, strategisch denken, ethiek en bedrijfsleven in de samenleving, mondiaal bewustzijn, teamwork, technologie en professionaliteit; competenties geïdentificeerd door South Sound bedrijfsleiders als essentieel voor een succesvolle carrière in het bedrijfsleven. De BABA biedt geconcentreerde studies in boekhouding, financiën, management, marketing en algemene zaken. Stagemogelijkheden stellen studenten in staat om de vaardigheden die in de klas zijn geleerd toe te passen op praktijksituaties terwijl ze waardevolle ervaring opdoen.

Het MBA-curriculum biedt huidige en toekomstige managers de kennis die nodig is om te slagen in een steeds dynamischere en complexere 21ste-eeuwse bedrijfsomgeving. Het programma integreert leiderschap, technologische, analytische, interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden. Studenten leren trends in de huidige snelle bedrijfsomgeving te beoordelen en om verandering effectief te ontwikkelen en te implementeren. Het parttime avondprogramma is bedoeld voor werkende volwassenen met een druk leven en de noodzaak om balans te vinden tussen school, werk en privé.

Het Milgard Master of Accounting (MAcc) programma is ontworpen om boekhoudkundige loopbanen te ondersteunen met een praktisch en op onderzoek gebaseerd curriculum in de boekhouding van de publieke, zakelijke, overheids- en not-for-profitsector. Ons programma voldoet aan de vereiste academische jaar om te zitten voor het CPA-examen - veel van onze MAcc-studenten doen dit! Handig aangeboden doordeweekse avonden, onze cursussen zijn bedoeld om studenten in staat te stellen hun MAcc-diploma binnen negen maanden te behalen.

Onze missie

De Milgard School of Business cultiveert bedrijfsleiders door middel van baanbrekend en persoonlijk toegankelijk onderwijs, diverse wetenschappelijke verkenning en innovatieve betrokkenheid van de gemeenschap, terwijl ze sociale verantwoordelijkheid bevorderen. We inspireren studenten om levenslang te leren.

Onze visie

De Milgard School of Business transformeert onze gemeenschappen door innovatief denken, compassievol leiderschap en voorbeeldige betrokkenheid van belanghebbenden.

Strategische doelen

  • Gebruik high impact practices (https://www.aacu.org/leap/hips) om de belofte van een transformationele leerervaring voor studenten waar te maken
  • Creëer en verspreid kennis door diverse intellectuele bijdragen
  • Bied onderscheidende programma's en centra die inspelen op de behoeften van de gemeenschap en de marktvraag
  • Rust studenten uit voor zinvolle en succesvolle carrières
  • Alumni cultiveren om ambassadeurs te zijn die het bedrijfsleven, elkaar en de school ondersteunen
  • Investeer in faculteit en personeel om het potentieel in hun loopbaan en bijdragen aan de school te optimaliseren
  • Versterk een inclusieve cultuur op basis van vertrouwen, respect, samenwerking en een constructieve dialoog
Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

Master

University of Washington, Tacoma - Milgard School of Business

De meester van cybersecurity ... [+]

Over

De meester van cybersecurity

Visie

We maken gebruik van de middelen van het Institute of Technology en de Milgard School of Business om een ​​van de meest innovatieve afstudeerprogramma's te creëren bij UW Tacoma. Door oplossingen voor informatiebeveiliging en cyberbeveiliging te identificeren, aan te pakken en te promoten, fungeert MCL als een educatieve basis voor uitvindingen, innovatie en ondernemerschap in de staat Washington, waardoor afgestudeerden de weg naar succes op het gebied van cyberbeveiliging inslaan. Je kunt een belangrijke rol spelen.

Pathway naar Ph.D.

Het College van Engineering en Applied Science aan de Universiteit van Colorado Colorado Springs (UCCS) biedt een Security-specialiteit in de Ph.D. in technische opleiding. UCCS werkt samen met UW Tacoma om u te helpen de meest geavanceerde graad in cybersecurity te behalen.... [-]

Verenigde Staten Tacoma
September 2019
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Washington, Tacoma - Milgard School of Business

Het Milgard School of Business Master of Accounting (MAcc) -programma biedt een innovatief professioneel boekhoudprogramma met cursussen in internationale boekhouding, so ... [+]

Over

Cursussen benadrukken de vaardigheden en hulpmiddelen die accountants nodig hebben om besluitvormers te kunnen informeren en helpen. De belangrijkste gebieden van boekhouding en bedrijfskennis die in onze cursussen worden behandeld, zijn geavanceerde onderwerpen op het gebied van boekhouding, internationale boekhouding, planning, controle en prestatie-evaluatie, analyse van financiële overzichten, financiële boekhoudkundige theorie, belasting van ondernemingen, en bedrijfsrecht en ethiek.

Ons programma biedt het benodigde vijfde jaar hoger onderwijs dat vereist is voor het CPA-examen van de staat Washington.

Track van negen maanden

Het vijfde jaar van het college dat je besteedt aan de kwalificatie voor het CPA-examen, maakt je apart van de concurrentie. Het MAcc-programma van de Milgard School op UW Tacoma biedt een transformationele ervaring voor diegenen die streven naar een succesvolle carrière in de boekhouding. Versterk je vaardigheden met praktische en op onderzoek gebaseerde kennis die afkomstig is van een universiteit van wereldklasse.... [-]

Verenigde Staten Tacoma
September 2019
Deeltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Washington, Tacoma - Milgard School of Business

Het Milgard School of Business Master of Accounting (MAcc) -programma biedt een innovatief professioneel boekhoudprogramma met cursussen in internationale boekhouding, so ... [+]

Over

Deze baan staat open voor pas afgestudeerden en professionals die hun boekhoudkundige vaardigheden willen stollen om te slagen in professionele carrières. Het biedt studenten ook de nodige studietijden om in aanmerking te komen voor het CPA-examen in de staat Washington.

Wie zou moeten solliciteren?

Degenen die een bachelordiploma hebben en een masterdiploma in de boekhouding willen behalen om aan de vereisten voor CPA-onderzoek te voldoen. Als een voltijds programma is het ideaal voor internationale en militaire studenten.

FormaatCursussen worden 's avonds op de campus UW Tacoma gegeven om schema's van werkende professionals te verwerkenHet studentencohort geeft toe dat het ... [-]
Verenigde Staten Tacoma
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Washington, Tacoma - Milgard School of Business
Website
Telefoonnr.
253.692.4400