University of Virginia

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

In 1819 richtte Thomas Jefferson de University of Virginia en startte een gedurfd experiment - een openbare universiteit die is ontworpen om menselijke kennis te bevorderen, leiders op te leiden en een geïnformeerde burgerij te cultiveren.

Twee eeuwen later bloeit deze visie. Across Grounds - en over de hele wereld - UVA-studenten, docenten, personeel en alumni dagen de conventie uit, doorbreken barrières en streven het grotere goed na.

Als een van de toonaangevende openbare instellingen van het land verlegt UVA de grenzen van wat mogelijk is - altijd in naam van het grotere goed. Een van de dingen die dit mogelijk maakt, is een onwankelbare inzet voor initiatieven die onze instelling voor de toekomst laten groeien, versterken en vormgeven.

De universiteit is een iconische openbare instelling voor hoger onderwijs, met nationaal gerangschikte scholen en programma's, een diverse en vooraanstaande faculteit, een groot academisch medisch centrum en een trotse geschiedenis als een gerenommeerde onderzoeksuniversiteit. De gemeenschap en cultuur van de universiteit worden verrijkt door actief zelfbestuur van studenten, aanhoudende toewijding aan de kunsten en een robuust NCAA Division I Athletics-programma.

Locaties

Charlottesville

Address
Duffy Boulevard,10
22903 Charlottesville, Virginia, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden