Lees de Officiële Beschrijving

Universiteit van Virginia Darden School of Business http://www.darden.virginia.edu/web/Home/ De Universiteit van Virginia Darden School of Business is een van 's werelds toonaangevende business schools - gerangschikt de # 1 onderwijs ervaring door de Economist (2012). Darden biedt drie formaten van zijn MBA-opleiding (MBA, MBA voor Executives en Global MBA voor Executives), evenals Ph.D. en Executive Education programma's. Darden levert 's werelds beste beheer van het onderwijs ervaring door zijn hoge betrokkenheid leeromgeving, die wordt gekenmerkt door drie belangrijke elementen:

De case study methode dompelt studenten in real-life business situaties verspreid over sectoren, landen en disciplines en ontwikkelt ze in volledige leiders die klaar zijn voor alles.

Darden's top-ranked faculteit - consequent erkend door de Princeton Review en de Financial Times - is diep toegewijd aan de professionele en persoonlijke ontwikkeling van studenten en leidinggevenden. Darden professoren creëren van een hoge-energie, transformerende ervaring in de klas en vooraf innovatief denken in het bedrijfsleven door middel van onderzoek.

De hechte gemeenschap, bestaande uit studenten, docenten, medewerkers en alumni, is een van 's werelds meest collaboratieve. Darden afgestudeerden vormen een wereldwijd netwerk van meer dan 14.000 en blijft verbonden met de School in heel hun leven, iets terug te geven door middel van vrijwilligerswerk, filantropie en academici.

Darden is de graduate business school van de Universiteit van Virginia, opgericht in Charlottesville in 1819 door Thomas Jefferson, de derde president van de Verenigde Staten en auteur van de Verklaring van Onafhankelijkheid. De missie van de school is om de wereld te verbeteren door het ontwikkelen en inspirerende verantwoordelijke leiders en door het bevorderen van kennis.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook: