University of Utah

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De grote uitdagingen van de wereld aanpakken.

Vandaag worden we geconfronteerd met grote wereldwijde uitdagingen, klimaatverandering, gebruik van natuurlijke hulpbronnen, aantasting en sanering van het milieu, energieontwikkeling en duurzaamheid. Aardwetenschappers en ingenieurs lopen voorop bij het aanpakken van deze complexe problemen terwijl ze werken aan het begrijpen van de oorsprong, transformatie en verantwoord gebruik van onze eigen planeet, inclusief de geologie, atmosfeer en waterlichamen - en de onderlinge relaties.

Dit unieke college slaat een brug tussen de aardwetenschappen en de technische gebieden en biedt een breed scala aan spannende onderzoeks- en educatieve ervaringen met drieëntwintig geaccrediteerde bachelor- en mastergraden in aardwetenschappen, geologie, geofysica, geologische engineering, mijnbouwtechniek, metallurgische engineering, materiaalkunde en -techniek, beheer van grondstofbronnen en atmosferische wetenschappen.

Over ons college

De locatie van het College van Mijnen en Aardwetenschappen in een mineraal- en energierijk geografisch gebied biedt een studie- en onderzoeksomgeving die ver buiten de campusgrenzen reikt. Vanwege de minerale rijkdommen van Utah is het college cruciaal voor de ontwikkeling van een regio die steeds belangrijker wordt voor de toekomst van de mijnbouw en energie.

Het college bestaat uit vier academische afdelingen die zes majors en vier baccalaureaat en graduate graden aanbieden. Alle faculteiten zijn gepromoveerd, ten minste een derde heeft aanzienlijke industriële ervaring en velen behouden banden met de industrie. Naast het onderwijs, faculteit verrichten een breed scala van onderzoeksactiviteiten. Afgestudeerde studenten en sommige studenten nemen ook deel aan onderzoek.

Het College of Mines and Earth Sciences is gevestigd in het Frederick A. Sutton Building, het William C. Browning Building, Mineral Processing Lab (Building 58), Hedco Building (Building 57), Grinding Laboratory en Mining Systems Research Laboratory (Building 59), en het Intermountain Network Scientific Computation Center.

124435_124254_SouthAfrica20171.png

Mission Statement

  • Professionele aardwetenschappers, geologische ingenieurs en aardwetenschappelijke opvoeders, meteorologen en atmosferische wetenschappers, fysische en extractieve metallurgisten, experts in minerale scheiding en mijningenieurs opleiden en voorbereiden.
  • Wetenschappelijke onderzoeksactiviteiten uitvoeren op het gebied van geologie, geofysica, geologische engineering, meteorologie, fysische en extractieve metallurgie, minerale scheiding en mijnbouw.
  • Om nieuw verworven kennis te verspreiden door tijdige publicatie van origineel onderzoek door docenten en studenten op alle bovengenoemde gebieden.
  • Om de universitaire gemeenschap en het publiek te informeren over de samenstelling en structuur van de aarde, processen die deze vorm geven, en haar geschiedenis en toekomst.
  • Professionele service bieden door kennis te bieden over natuurlijke hulpbronnen, methoden voor de winning van natuurlijke hulpbronnen, veiligheid bij industriële activiteiten, metaalwinning en -modificatie, geologische gevaren, het milieu en een duurzame aarde.

Waardeoverzicht

Wij waarderen:

  • excellentie in onderwijs, studentbetrokkenheid en burgerschap, en
  • impactvol wetenschappelijk onderzoek dat het beleid informeert en ons begrip van de aarde en haar hulpbronnen bevordert om onze ecologische en economische veiligheid te verbeteren.

Het college streeft ernaar een campusleider te zijn op het gebied van veiligheid, permanente evaluatie, diversiteit en inclusiviteit, samenwerking en collegialiteit.

Betrokkenheid van belanghebbenden

  • Het College leidt professionele aardwetenschappers, atmosferische wetenschappers, geologen, geologische ingenieurs, mijningenieurs, metallurgische ingenieurs, minerale scheidingsexperts, fysische en extractieve metallurgisten en aardwetenschappelijke opvoeders op en bereidt deze voor. We houden ons bezig met wetenschappelijke onderzoeksactiviteiten op het gebied van geologie, geofysica, geologische engineering, hydrologie, atmosferische wetenschappen, oceanische processen, fysieke en extractieve metallurgie, minerale scheiding, mijnbouwtechniek, geo-resource management en veiligheid.
  • We verspreiden nieuw verworven kennis door de tijdige publicatie van origineel onderzoek door docenten en studenten op alle bovengenoemde gebieden. We proberen de universitaire gemeenschap en het publiek te informeren over de samenstelling en structuur van de aarde, processen die deze vorm geven, en haar geschiedenis en toekomst.
  • We bieden professionele service door kennis te bieden over natuurlijke hulpbronnen, methoden voor de winning van natuurlijke hulpbronnen, veiligheid bij industriële activiteiten, metaalwinning en -modificatie, geologische gevaren en milieuprocessen.

Locaties

Zout meer stad

Address
COLLEGE OF MINES & EARTH SCIENCES
FREDERICK ALBERT SUTTON BUILDING
115 S 1460 E, ROOM 205
SALT LAKE CITY, UT 84112-0102

Zout meer stad, Utah, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: