University of Utah Health

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over de University of Utah Health

De University of Utah Health is een economische motor die anders is dan alle andere in Utah. Met meer dan 14.000 docenten en personeel is het een van de grootste werkgevers van de staat en draagt het jaarlijks miljoenen dollars aan netto belastinginkomsten bij aan Utah. Maar de impact van de University of Utah Health gaat verder dan de balans. Het komt neer op de gezondheid en het welzijn van inwoners van Utah in elke hoek van de staat en uit alle lagen van de bevolking.

De University of Utah Health is het enige universitaire gezondheidszorgsysteem in de staat Utah en biedt patiëntenzorg aan de bevolking van Utah, Idaho, Wyoming, Montana en een groot deel van Nevada. Het is ook het oefenterrein voor de meeste artsen, verpleegsters, apothekers, therapeuten en andere gezondheidswerkers in Utah.

Onze missie

De University of Utah Health bedient de inwoners van Utah en daarbuiten door de gezondheid en kwaliteit van leven van individuen en gemeenschappen voortdurend te verbeteren. Dit wordt bereikt door excellentie in patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek; elk is essentieel voor onze missie en elk maakt de anderen sterker.

  • We bieden compassievolle zorg zonder compromissen.
  • We leiden wetenschappers en zorgprofessionals op voor de toekomst.
  • We doen onderzoek om kennis en welzijn te bevorderen.

Locaties

Zout meer stad

Address
Presidents' Circle,201
84112 Zout meer stad, Utah, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden