University of Utah College of Engineering

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Mission Statement

Om studenten voor te bereiden op leidinggevende posities en beroepspraktijken in de academische wereld, het bedrijfsleven en de overheid; de productiviteit, gezondheid, veiligheid en plezier in het menselijk leven verbeteren door middel van baanbrekend onderzoek; en om de economie te stimuleren en te laten groeien door gekwalificeerde technische professionals te leveren en door de technologieën die zijn ontwikkeld in het onderzoek van de College of Engineering over te dragen aan de particuliere sector.

College Rankings

Het laatste rapport van de American Society of Engineering Education (ASEE) rangschikt het College of Engineering van de University of Utah als 71e van 310 scholen in de omvang van onze inschrijving voor niet-gegradueerden. ASEE rangschikt ook Utah Engineering:

27e van 251 scholen in totale jaarlijkse onderzoeksuitgaven

37 van 264 scholen voor het aantal tenure track-faculteiten

40e van 215 scholen in het aantal doctoraten

Kracht in cijfers

Bezorgdheid over het wereldwijde concurrentievermogen van de VS is een nationale prioriteit geworden, en daarmee ook de inspanningen om het aantal Amerikaanse studenten dat een diploma in engineering en informatica zoekt, te vergroten. De noodzaak is zo belangrijk dat het Congres de America COMPETES (Creating Opportunities to Meaningfully Promote Excellence in Technology, Education, and Science) Act heeft aangenomen, waarmee $ 43,3 miljard aan federale uitgaven in onderzoeks- en onderwijsprogramma's op het gebied van wetenschap, techniek, wiskunde en technologie is goedgekeurd. Het tweeledige wetsvoorstel werd unaniem aangenomen in de Senaat en met een overweldigende marge van 367-57 in het Huis. Voormalig president Bush ondertekende het wetsvoorstel op 9 augustus 2007.

Aan de Universiteit van Utah hebben we ons al meer dan een decennium op deze kwestie geconcentreerd, waarbij we de gehele staat hebben geleid om de graden van ingenieurswetenschappen en informatica te verhogen om de groei in de staats-, regionale en nationale economie te ondersteunen. Onze inspanningen werpen hun vruchten af. In mei 2018 kende het College 1184 graden toe (716 BS, 354 MS, 114 Ph.D.)

Bovendien heeft de faculteit technisch-gerelateerd onderzoek gegroeid tot $ 97 miljoen (met subprijzen) in 2019, een stijging van 288 procent sinds 2002. Dit plaatst ons College in de top 50 technische universiteiten in het land voor onderzoeksproductiviteit.

Locaties

Zout meer stad

Address
Presidents' Circle,201
84112 Zout meer stad, Utah, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden