University of Texas Health Science Center at San Antonio

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De toekomst van gezondheidsberoepen vormgeven

Onze studenten ontwikkelen zich tot ervaren professionals in de gezondheidszorg die geavanceerde niveaus van zeer geavanceerde zorg bieden.

Docenten en personeel

Wij zijn leiders in het onderwijs in gezondheidsberoepen. Onze faculty praktijk binnen hun respectieve gebieden, die de meest up-to-date zorg aan patiënten verstrekken. Ze leren onze studenten de nieuwste methoden en technieken. Onze faculteitsleden begrijpen huidig onderzoek en vertalen het naar de klas en klinische ervaring voor onze studenten.

Wij zijn UT Health San Antonio. van UT Health San Antonio op Vimeo.

1

Directe opname respiratory care master-programma in Texas

100%

Arts-assistent-afgestudeerden geslaagd voor de eerste keer het nationale certificeringsexamen

30

Jaren die ems-studenten opleiden111392_111361_SLP_155.jpg

Prijzen en onderscheidingen

Onze studenten en faculteit zijn bekend in heel Texas en de natie voor hun toewijding aan hun patiënten, uitstekend onderwijs en innovatie.

We hebben een onderscheiden faculteit die door hun collega's zijn vereerd voor hun onderwijs, onderzoek en wetenschap. We hebben studenten die worden erkend vanwege hun uitstekende klinische opleiding en hun toewijding voor dienstverlening aan de gemeenschap.

Onze missie is om uitstekende gezondheidswerkers en leiders voor te bereiden en tegelijkertijd de wetenschap en de praktijk van gezondheidsberoepen te bevorderen. Ons doel is om erkend te worden als een school van wereldklasse met programma's die tot de beste in de Verenigde Staten behoren.

David C. Shelledy, Ph.D., RRT, FAARC, FASAHP111393_111362_SLP_274.jpg

Locaties

San Antonio

Address
Floyd Curl Drive,7703
78229 San Antonio, Texas, Verenigde Staten