University of Texas Arlington

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wij zijn Mavericks

Een educatieve leider in het hart van de bloeiende regio Noord-Texas, de Universiteit van Texas in Arlington koestert de geest in een omgeving die waarde hecht aan excellentie, innovatie en diversiteit. UTA is toegewijd aan het bevorderen van levenslange leerlingen en kritische denkers die onze regio en ons land nodig hebben.


Een universiteit van wereldklasse excellentie

UTA is een groeiende Carnegie Research-1 "grootste onderzoeksactiviteit" -powerhouse die zich inzet voor levensbevorderende ontdekkingen, innovatieve instructie en zorgzame betrokkenheid van de gemeenschap.

US News en de ranglijst van 'Best Graduate Schools' van World Report omvatten meer dan 20 graduate programma's bij UTA. Onze hoog aangeschreven academische programma's trekken de beste en slimste wetenschappers uit meer dan 100 landen aan, en onze faculteit en studenten ontvangen consequent nationale en internationale erkenning voor hun prestaties. Als de zesde meest diverse universiteit in het land is UTA trots op culturele inclusie en kansen.

De diepte van deze onderscheidingen benadrukt de status van UTA als een plaats bij uitstek voor intellectuele bezigheden en motor van positieve verandering.

State-of-the-art faciliteiten

Meer middelen. Minder concurrentie.

We hebben een aantal van de meest ongelooflijke leeromgevingen in het University of Texas System. De studenten die hier komen, realiseren zich al snel dat ze toegang hebben tot alles. Van kunstenaars die hun werk tonen in de Gallery bij UTA tot de toekomstige verpleegkundigen die reageren op noodsituaties in ons Smart Hospital, of het ontdekken van nieuwe ondernemingen in wetenschap en geneeskunde in het nieuwe Science Engineering Innovation Research-gebouw. Onze studenten krijgen de kans om te werken in ruimtes die de lijn vervagen tussen de wereld waarin ze leren en die ze zullen helpen vorm te geven.


Onze alumni zijn leiders van de wereld

We verbinden studenten met hun carrière. We stellen onze faculteit in staat om hun belangen na te streven. En we voorzien de wereld van nieuwe ideeën en vastberaden talent. Wat al die dingen mogelijk maakt, is onze sterke centrale organisatie die efficiënt, duidelijk en integer werkt.

Onder de meer dan 220.000 alumni van de universiteit bevinden zich astronauten, verpleegkundigen, leraren, ondernemers, kunstenaars, burgemeesters, wetenschappers en enkele van de belangrijkste beïnvloeders in het gebied Dallas-Fort Worth. Door hun rentmeesterschap, enthousiasme en genereuze ondersteuning helpen ze UTA haar missie te bereiken waarmee studenten en docenten de wereld kunnen veranderen met gedurfde oplossingen en wereldwijde impact.

UTA-afgestudeerden dragen jaarlijks een economische impact van $ 20,7 miljard bij aan de staat Texas en $ 16,1 miljard aan Noord-Texas. Onze alumni werken bij alle 24 Dallas-Fort Worth Fortune 500-bedrijven. We volgen de wereld niet, we brengen deze naar onze normen.

Locaties

Arlington

Address
South Nedderman Drive,500
76013 Arlington, Texas, Verenigde Staten