Lees de Officiële Beschrijving

Wij zijn Mavericks

Als een educatieve leider in het hart van de bloeiende regio Noord-Texas, voedt The University of Texas in Arlington de geest in een omgeving die uitmuntendheid, vindingrijkheid en diversiteit hoog in het vaandel heeft. UTA is toegewijd aan het produceren van levenslang lerenden en kritische denkers die onze regio en ons land nodig hebben.


Een universiteit van onderscheiding

UTA is een groeiende Carnegie Research-1 "grootste onderzoeksactiviteit" -powerhouse die zich inzet voor levensbevorderende ontdekkingen, innovatieve instructie en zorgzame betrokkenheid van de gemeenschap.

Uitmuntendheid en prestatie zijn er aan de Universiteit van Texas in Arlington. Onze hoog aangeschreven academische programma's trekken de beste en slimste wetenschappers van over de hele wereld aan, en onze faculteit en studenten ontvangen consequent nationale en internationale erkenning voor hun prestaties. De breedte en diepgang van deze onderscheidingen benadrukken de status van UTA als een uitstekende plaats voor intellectuele activiteiten en als aanjager van positieve verandering.


Universitaire ranglijsten

 • UTA ontving de R-1: Doctoral Universities - de hoogste aanduiding voor onderzoeksactiviteiten door de Carnegie-classificatie van instellingen voor hoger onderwijs, de definitieve lijst voor de beste universiteiten voor doctoraalonderzoek in de Verenigde Staten. Dit plaatst de universiteit in een elite groep van 115 instellingen, waaronder Harvard, MIT en Johns Hopkins.
 • Amerikaans nieuws
 • Amerikaans nieuws
 • Volgens Military Times staat UTA op nummer 12 van de lijst "Best for Vets: Colleges" van 2018, de hoogste van een vierjarige Texas-universiteit.
 • UTA rangschikt nummer 9 als een "Military Friendly" -universiteit voor 2018 door Victory Media, dat hogeronderwijsinstellingen evalueert voor het vertonen van leidende praktijken bij het rekruteren en ondersteunen van post-militaire studenten.
 • De universiteit sprong op nationaal niveau 16 plaatsen en drie plaatsen wereldwijd in de Universitaire Rangschikken 2018-19 van het Centrum voor Wereld. UTA staat op de 150e nationaal en 558e plaats in de wereld.
 • The Princeton Review noemde UTA als een van de "Best of the West" in de 2019 Best Colleges: Region by Region-ranglijsten.
 • Divers: Issues in Higher Education rangschikt UTA als een van de beste universiteiten in het land voor het verlenen van graden aan studenten van minderheden. Voor 2017 was UTA ​​nummer 1 in Texas voor bachelor- en masterdiploma's voor Afrikaans-Amerikaanse studenten, nummer 1 in Noord-Texas en nummer 12 in het land voor masterdiploma's voor Spaanse studenten, nummer 1 in Noord-Texas en nr. 18 in het land voor bachelors graden toegekend aan Spaanse studenten, nummer 1 in Noord-Texas en nr. 2 in Texas voor masterdiploma's uitgereikt aan alle minderheidsstudenten, en nr. 21 in het land voor bachelor- en mastergraden verleend aan alle minderheidsstudenten.
 • College Factual gerangschikt UTA in de top 15 procent van de Amerikaanse hogescholen en universiteiten voor veteraan vriendelijkheid. De rangorde is gebaseerd op onderwijsresultaten voor veteranen, militair actieve studenten en hun gezinnen.
 • Militair Gevorderd Onderwijs
 • Winds of Change magazine met de naam UTA op de lijst van 2017-18 van de 200 belangrijkste scholen voor Native American studenten die STEM-graden volgen, het derde jaar op rij is het erkend.
 • UTA is nr. 9 op de ranglijst 2017-18 van Great Value Colleges van de "50 beste colleges voor volwasseneneducatie".
 • Forbes heeft UTA nr. 191 gerangschikt op de lijst met Beste Waarde Colleges van 2018.
 • UTA werd door Latino Leaders Magazine uitgeroepen tot een van de 'Best Schools for Latinos'.
 • Een rapport van de Brookings-instelling rangschikt de universiteit van Texas in Arlington als een van de beste openbare universiteiten van het land en biedt een kwalitatief hoogstaand universiteitsonderwijs aan studenten uit alle inkomensniveaus.
 • De Vereniging voor Vrouwen in de Wiskunde honoreerde UTA's AWM-studentenhoofdstuk in 2017 met haar inaugurele nationale prijs voor fondsenwerving en duurzaamheid.
 • In 2018 werd UTA door OnlineColleges.com uitgeroepen tot een van de beste online colleges voor niet-traditionele studenten. Het kwam binnen op nummer 8 op de lijst.
 • UTA werd in 2017 gerangschikt onder 'Cool Schools' van de natie door Sierra, het nationale tijdschrift van de Sierra Club. Sierra evalueert jaarlijks scholen op een breed scala aan duurzaamheidsmetrieken, waaronder transport, afvalverwerking, energie, voedsel en campusinnovatie.
 • De American Society of Civil Engineers 'Structural Engineering Institute eerde UTA's ASCE Graduate Student Chapter als haar afstudeerstudiehoofdstuk van het jaar 2017.
 • Hispanic Network Magazine rangschikte UTA in de beste van de beste scholen van het land in 2017.
 • UTA werd door de Carnegie Foundation for the Advancement of Teaching aangewezen als een Carnegie Community Engaged Campus in 2010-2020 voor dienstverlening aan de gemeenschap en het openbare schoolsysteem.
 • De Princeton Review bevatte UTA op de lijst van 'The Best 381 Colleges: 2017 Edition'.
 • ValueColleges.com heeft UTA gerangschikt als een van de 50 Best Value Graduate Schools voor 2017. Volgens de beoordelaars geeft de locatie van UTA studenten toegang tot een van de toonaangevende economische centra van het land.
 • Het Center for World University Rankings plaatste UTA op de lijst van 2017 op nummer 166 in de Verenigde Staten. Dit is een stijging van nr. 175 in 2016, nr. 185 in 2015 en nr. 196 in 2014.
 • UTA werd 36e in de 'Environment Pillar' van de Wall Street Journal / Times Higher Education College Ranking 2017. De pijler beschouwt de samenstelling van het studentenlichaam op elke campus, en helpt studenten te begrijpen of ze zich in een diverse, ondersteunende, en inclusieve omgeving terwijl ze op de universiteit zitten.
 • UTA werd gerangschikt nr. 1 in Texas en nr. 49 in het land op de lijst van de maand 2017 van Washington's beste 4-jarige colleges voor volwassen leerders. Het tijdschrift koos colleges op basis van gegevens uit de enquête van het Department of Education over geïntegreerd postsecundair onderwijsgegevenssysteem en hun College Scorecard-database.
 • ValueColleges.com heeft UTA nummer 42 gerangschikt op de lijst van de Best Value Online Graduate Schools van 2017.
 • Times Higher Education rangschikte UTA nr. 126 op zijn lijst van de beste universiteiten in de Verenigde Staten voor 2018.
 • UTA staat op nummer 141 in US News
 • Amerikaans nieuws
 • UTA is een van de slechts 63 instellingen die landelijk genoemd zijn naar Phi Theta Kappa's 2017 Transfer Honor Roll, dat excellentie erkent in community-college transfer Pathways .
 • UTA was nummer 8 in ValueColleges.com's beste online colleges in Texas.

Een state-of-the-art campus in het hart van Noord-Texas

Met een groeiend aantal campusbewoners, is UTA ​​een eerste-keusuniversiteit voor studenten die een levendige universiteitservaring zoeken. Onze studenten nemen deel aan een stevige reeks co-curriculaire activiteiten die hen voorbereiden op de volgende generatie leiders.

uitrusting

Meer middelen. Minder concurrentie.

We hebben enkele van de meest ongelooflijke leeromgevingen in het University of Texas-systeem. En de studenten die hier komen beseffen al snel dat ze er echt toegang toe hebben. Van de kunstenaars die hun werk in de Gallery bij UTA vertonen tot de toekomstige verpleegsters die reageren op noodsituaties in ons Smart Hospital, krijgen onze studenten de kans om in ruimtes te werken die de grens tussen de wereld waarin ze leren en die ze zullen vormen, vervagen .


Onze alumni maken geschiedenis

Ongeveer 65 procent van de 210.000 alumni van de universiteit woont in Noord-Texas en draagt ​​bij aan onze jaarlijkse economische impact van $ 12,8 miljard in de regio.


Ons leiderschap

We verbinden studenten met hun loopbaan. We stellen onze faculteit in staat om hun interesses na te streven. En we voorzien de wereld van frisse ideeën en vastberaden talent. Wat al deze dingen mogelijk maakt, is onze sterke centrale organisatie die werkt met efficiëntie, duidelijkheid en integriteit.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

University of Texas Arlington

De Master of Construction Management degree is een interdisciplinair programma gericht op het beheer van bouwprojecten. Het omvat keuzevakken in architectuur, bedrijfsvoe ... [+]

De Master of Construction Management degree is een interdisciplinair programma gericht op het beheer van bouwprojecten. Het omvat keuzevakken in architectuur, bedrijfsvoering en management. Deze masteropleiding is vooral bedoeld voor aanvragers met een undergraduate-diploma in burgerlijke bouwkunde, maar studenten met verschillende niet-gegradueerde disciplines kunnen deelnemen aan het programma door het nemen van toegewezen nivellering cursussen.

Bouwmanagement

Vooruitgang in bouwtechnologieën, financiering en methoden onderstrepen de behoefte aan een degelijk en systematisch beheer van bouwprojecten. Organisatorische structuren, bedrijfsmodellen en de mogelijkheid om nieuwe technologieën in de praktijk te brengen, vergen geavanceerde studie in bouwmanagement. De Master of Construction Management-graad biedt interdisciplinaire studies in commerciële, residentiële, zware / snelweg- en industriële toepassingen om een ​​breed scala aan uitdagingen aan te pakken waarvoor het bouwmanagement zich gesteld ziet.... [-]

Verenigde Staten Arlington
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 semesters
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

MSc

University of Texas Arlington

De Master of Science in Business Analytics is ontworpen om afgestudeerden voor te bereiden op het identificeren en implementeren van kansen voor het strategisch gebruik v ... [+]

De Master of Science in Business Analytics is ontworpen om afgestudeerden voor te bereiden op het identificeren en implementeren van kansen voor het strategisch gebruik van bedrijfsanalyses met de nadruk op het bedrijfsleven. Studenten verwerven kennis van een breed scala aan disciplines en functies in het bedrijf, evenals gespecialiseerde kennis van bedrijfsanalyses en de bijbehorende vaardigheden. Een intensief curriculum over business intelligence, datamining, econometrie, marketingonderzoek, statistische technieken bereidt studenten voor op een loopbaan op het gebied van bedrijfsanalyses.

Het MSBA-programma is ontworpen in samenwerking met een Industry Panel bestaande uit toppresterende bedrijven in de regio. Met een Master of Science in Business Analytics, afgestudeerden... [-]

Verenigde Staten Arlington
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Texas Arlington

Het doel van de graduate programma's in Computer Engineering (CpE) is om de voortgezette professionele en wetenschappelijke ontwikkeling van de student te vergemakkelijke ... [+]

Het doel van de graduate programma's in Computer Engineering (CpE) is om de voortgezette professionele en wetenschappelijke ontwikkeling van de student te vergemakkelijken. Het Master of Science (MS) -programma is ontworpen om de kennis van de student uit te breiden en een bepaald concentratiegebied te benadrukken.

Typische concentratiegebieden zijn:

ComputersystemenIntelligente systemenSoftware EngineeringDatabasecommunicatieleerplan

Benodigde cursussen

CSE 5311: geavanceerde algoritmenCSE 5301: Gegevensanalyse en modelleringstechnieken, ofCSE 5306: Besturingssystemen II, ofCSE 5317: ontwerp en constructie van compilers

Breedte Cursussen

Breedtegraden worden gedefinieerd als elke CSE-cursus die niet op het hoofdvak van de student staat. Elke breedte moet, indien mogelijk, in een ander vakgebied liggen. De studenten met een structuuroptie kiezen drie breedte cursussen.... [-]

Verenigde Staten Arlington
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Texas Arlington

Het doel van het graduate programma in burgerlijke bouwkunde is om studenten voor te bereiden op verdere professionele en wetenschappelijke ontwikkeling in overeenstemmin ... [+]

Doelstelling

Het doel van het graduate programma in burgerlijke bouwkunde is om studenten voor te bereiden op verdere professionele en wetenschappelijke ontwikkeling in overeenstemming met hun technische belangen. Studenten, met de hulp van een facultaire adviseur op hun interessegebied, plannen hun studieprogramma's in een van de technische gebieden in de civiele techniek. Typische programma- en onderzoeksgebieden zijn:

Bouwtechniek en management;Milieu (water- en luchtkwaliteitscontrole en controle van vaste en gevaarlijke stoffen);Geotechniek (grondmechanica en funderingen);Infrastructuursysteemtechniek en management;Structuren en toegepaste mechanica;Vervoer (verkeersplanning, snelwegen, luchthavens en doorvoer);Waterbronnen (hydrologie en hydraulica)leerplanBouwtechniek en managementgebied... [-]
Verenigde Staten Arlington
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Texas Arlington

Het doel van de graduate programma's in Computer Science (CS) is om de voortdurende professionele en wetenschappelijke ontwikkeling van de student te vergemakkelijken. He ... [+]

Het doel van de graduate programma's in Computer Sc (CS) is om de voortgezette professionele en wetenschappelijke ontwikkeling van de student te vergemakkelijken. Het Master of Science (MS) -programma is ontworpen om de kennis van de student uit te breiden en een bepaald concentratiegebied te benadrukken.

Typische concentratiegebieden zijn:

ComputersystemenIntelligente systemenSoftware EngineeringDatabasecommunicatieleerplan

De niet-thesisopties van de Master of Science in Computer Science bieden professionele ontwikkeling in de informatica. De gestructureerde optie vereist 36 credit-uren.

Benodigde cursussen

CSE 5311: geavanceerde algoritmenCSE 5301: Gegevensanalyse en modelleringstechnieken, ofCSE 5306: Besturingssystemen II, ofCSE 5317: ontwerp en constructie van compilers... [-]
Verenigde Staten Arlington
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Texas Arlington

Het cursusaanbod biedt de student de mogelijkheid om zijn of haar kennis op een aantal gebieden van elektrotechniek te verbreden en te intensiveren. De student kan, met d ... [+]

Het cursusaanbod biedt de student de mogelijkheid om zijn of haar kennis op een aantal gebieden van elektrotechniek te verbreden en te intensiveren. De student kan, met de hulp van een facultaire adviseur, een programma plannen in een van een aantal specialisatiegebieden binnen de elektrotechniek of van het aanbod van aanverwante afdelingen in de wetenschap en techniek.

Graduate studie en onderzoek worden aangeboden op het gebied van:

Digitale en microprocessor / besturingssystemenSolid-state apparaten, circuits en systemenSystemen en besturingselementenElektromagnetische velden en toepassingenDigitaal signaal en beeldverwerkingTelecommunicatie en informatiesystemenPower SystemsOptische apparaten en systemenNanotechnology and MEMS - Materials and DevicesHernieuwbare energiesystemen en voertuigtechnologie... [-]
Verenigde Staten Arlington
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Texas Arlington

Het Engineering Management Program wordt aangeboden als een interdisciplinair programma dat technische en zakelijke concepten integreert. Het curriculum bereidt een ervar ... [+]

Het Engineering Management Program wordt aangeboden als een interdisciplinair programma dat technische en zakelijke concepten integreert. Het curriculum bereidt een ervaren professionele ingenieur of wetenschapper voor op een leidende rol bij het plannen, ontwikkelen en beheren van technologische hulpmiddelen van bedrijven, inclusief mensen, technologie en processen. Afgestudeerden verwerven een goed begrip van hoe de technische basis te gebruiken om de operationele, strategische en competitieve doelstellingen van de organisatie te bereiken. Dit programma wordt aangeboden in samenwerking met het College of Business Administration.

Toelatingseisen

Kandidaten voor de MS-programma's moeten een passende baccalaureaatsdiploma hebben en moeten voldoen aan de onvoorwaardelijke toelatingscriteria die hieronder worden beschreven. Kandidaten die niet aan alle criteria voldoen, kunnen een proeftijd of voorlopige toelating krijgen.... [-]

Verenigde Staten Arlington
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Texas Arlington

Het programma Industrial Engineering is ontworpen om de student fundamentele kennis te bieden op meerdere gebieden van de industriële engineering. Een student kan een bre ... [+]

Het graduate programma in industriële engineering is ontworpen om de student te voorzien van fundamentele kennis op de verschillende gebieden van industriële engineering en met de mogelijkheid om te benadrukken in een bepaald gebied. Een student die een masterdiploma volgt, kan zich specialiseren in elk gebied van industriële engineering, zoals algemene industriële engineering, operationeel onderzoek en toegepaste statistiek, productiesystemen, logistiek, bedrijfssystemen, bedrijfsbeheer en ergonomie.

De Master of Science graad in Industrial Engineering is een onderzoek-georiënteerd programma dat bestaat uit een scriptie-optie, thesis-substituut optie en een optie zonder proefschrift.... [-]

Verenigde Staten Arlington
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Texas Arlington

Het doel van de Master of Science graad in Information Systems is om gekwalificeerde studenten te voorzien van zowel een algemene kennis van het bedrijfsleven en een gesp ... [+]

Een carrière in informatiesystemen kan spannend en uitdagend zijn. IS is een groeiend veld met veel kansen. Lonen voor IS-afgestudeerden zijn hoger dan de gebruikelijke bedrijfs-majors voor zowel de bachelor- als de meeste masters.

De Master of Science in Information Systems is ontworpen om afgestudeerden te voorzien van zowel een algemene kennis van het bedrijfsleven en een gespecialiseerde kennis van informatiesystemen. Studenten worden blootgesteld aan de theorie, onderzoek en praktische toepassingen van tal van informatiesystemen, waaronder managementinformatiesystemen, databasebeheersystemen, systeemanalyse en -ontwerp en datacommunicatie; en kan keuzevakken nemen in algemene systeemconcepten, elektronische handel, bedrijfsanalyses, probleemformulering, informatica, managementwetenschappen, onderzoek en andere gerelateerde gebieden. Het programma is bedoeld om studenten voor te bereiden op loopbaan van informatiesystemen in het bedrijfsleven en de industrie, evenals in de overheid en non-profitorganisaties.Het typische curriculum voor het MSIS-programma is:BSTAT 5325 Gevorderde statistiekenINSY 5337 Data Warehousing en Business IntelligenceINSY 5339 Data MiningINSY 5376 Big Data of INSY 5377 Web Analytics of INSY 5378 Data ScienceINSY 5373 ProjectbeheerINSY 5375 Beheer van informatietechnologieënkeuzevakken zoals goedgekeurd door Graduate Advisor **Het MSIS-programma biedt flexibiliteit bij het selecteren van keuzevakken en je tempo tijdens het programma. Alle cursussen worden aangeboden in de avonden op de hoofdcampus in Arlington, Texas.** Voor studenten met onvoldoende IT-cursussen zijn INSY 5309, INSY 5335 en INSY 5341 als keuzevakken vereist.ToelatingseisenToelating tot het MS in Information Systems (MSIS) -programma is gebaseerd op de voltooiing van de algemene toelatingsvoorwaarden zoals gespecificeerd onder de Graduate Admissions Requirements and Procedures in de Graduate Catalogue.De afdeling heeft twee alternatieve reeksen voorwaarden waarmee kandidaten onvoorwaardelijk... [-]
Verenigde Staten Arlington
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Texas Arlington

Het afstudeerprogramma biedt mogelijkheden voor professionele ontwikkeling in vormen zoals: educatieve cursussen om de technische competentie op het gebied van machinebou ... [+]

Het afstudeerprogramma biedt mogelijkheden voor professionele ontwikkeling in vormen zoals: educatieve cursussen om de technische competentie op het gebied van machinebouw te verbeteren; training door middel van een verscheidenheid aan ervaringen in ontwerp, ontwikkeling, onderzoek, experimenten en / of analyse in gezamenlijke inspanningen met docenten en collega's; gespecialiseerde studierichtingen vereist voor toegang tot loopbaangebieden verbonden aan de werktuigbouwkundige discipline; begeleide individuele studie onder facultair toezicht; en ondersteunende cursussen voor programma's die leiden naar een loopbaan die interdisciplinaire competentie vereist.

Een student met hulp van een facultaire adviseur plant een programma dat consistent is met zijn of haar technische interesses en de beschikbare faciliteiten en het cursusaanbod. Doorgaans worden programma's geclassificeerd als:... [-]

Verenigde Staten Arlington
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Turn it up