Lees de Officiële Beschrijving

Wetenschappen bieden de mogelijkheid voor exploratie en ontdekking in het nastreven van nieuwe kennis, begrip van systemen in de fysieke en de natuurlijke wereld, en voor het verbeteren van de menselijke conditie. De uitdagingen van de wereld staat, is er nooit een betere tijd om een ​​opleiding in de wetenschappen, gezondheidszorg of sport studeren geweest. Wetenschappers, technici en zorgverleners zijn in hoge vraag. Het college van Natural en Gezondheidswetenschappen biedt een strenge, hoogwaardige curricula ontworpen om studenten voor de uitdagingen en kansen die voor ons liggen te bereiden.

Onze faculteit zijn uitstekende leraren, zowel in de klas en het werken met studenten op individuele basis. UT heeft zwaar geïnvesteerd in de ontwikkeling van onze college onderwijs en onderzoek faciliteiten en laboratoria. De faculteit, niet afgestudeerde studenten, onderwijst al-laboratorium op basis van cursussen in al onze afdelingen.

Ons college bevordert voortdurend relaties met organisaties in de grotere Tampa Bay gebied en elders om studenten te voorzien van de mogelijkheid om een ​​stage, vrijwilligerswerk voort te zetten, of een wisselwerking met professionals die werkzaam zijn in hun vakgebied. Elke afdeling heeft ook studeren in het buitenland cursussen die studenten kunnen nemen voor krediet in de richting van hun diploma.

Programs taught in:
Engels

The University of Tampa - Overview

The University of Tampa
Address
The University of Tampa 401 W. Kennedy Blvd.
33606 Tampa, Florida, Verenigde Staten
Website
Telefoonnr.
+1 813-253-3333