University of Southern California USC Sol Price School of Public Policy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De USC Sol Price School of Public Policy behoort consequent tot de top 10 graduate schools van het land volgens US News en World Report, en houdt zich bezig met het oplossen van enkele van de meest kritieke problemen waarmee onze wereld vandaag wordt geconfronteerd. Door middel van een interdisciplinaire en sectoroverschrijdende benadering van openbare probleemoplossing werken de faculteit van Price School, studenten en alumni aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen en hun gemeenschappen, zowel in de Verenigde Staten als in het buitenland.

Op een missie

Studenten van USC Price zijn op een missie om gewaagde visioenen te verwezenlijken. Als zeer betrokken wereldburgers stellen ze moeilijke vragen, dagen ze lang bestaande antwoorden uit en grijpen ze elk obstakel aan als een nieuwe kans. Bovenal zijn ze leiders in hun vakgebied die prijsgraden gebruiken om een verschil te maken.

De prijsfaculteit staat bekend om hun expertise, diepgaande bijdragen aan hun vakgebied, betrokkenheid bij beleidsleiders op lokaal, staats-, nationaal en internationaal niveau en de bruikbare kennis die het resultaat is van hun werk. We zijn er trots op dat we een faculteit hebben met uitgebreide en diverse academische achtergronden - waaronder economie, internationale betrekkingen, organisatiegedrag, filosofie, politieke wetenschappen, psychologie, sociologie, sociale ethiek en meer - die hun studiebeurs versterken binnen de academische kerngebieden van de Price School.

Locaties

Los Angeles

Address
Childs Way,650
90089 Los Angeles, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden