Lees de Officiële Beschrijving

USC Gould is een elitewetenschool die zich inzet voor academische excellentie. Ons succes bestaat uit een faculteit van wereldklasse, een hechte en diverse studentenorganisatie, een goedgelegen campus, een interdisciplinair curriculum en een ondersteunend alumni-netwerk.

De faculteit is nationaal erkend voor zijn studiebeurs op veel gebieden, de interdisciplinaire focus, openbare dienstverlening en leiderschap in het vak. Onze kleine klas en de lage verhouding tussen hoogleraar en student creëren een intieme en collegiale leeromgeving.

USC Gould werd opgericht in 1900 en was de eerste law school van Zuid-Californië. Vanaf de eerste dagen van de school hebben we vrouwen en studenten van kleur ingeschreven. Vandaag onderhouden we een van de meest uiteenlopende studentenpopulaties van de natie en schrijven we de meest internationale studenten in. Dit creëert een omgeving die een breed scala aan perspectieven en ervaringen bevordert.

Onze locatie in Los Angeles biedt studenten enorme kansen op een van de beste legale markten en drukste rechtbanken in de Verenigde Staten.

Opleidingen te volgen in:
Engels

University of Southern California - Campus Tour

Is the U.S. bar exam right for you?

LLM Degree Career Opportunities

Admit Day at USC Gould School of Law