University of South Florida St. Petersburg - College of Arts & Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het College of Arts & Sciences is de grootste hogeschool USF St. Petersburg, het aanbieden van een breed scala van academische programma's. Het college heeft een erfenis van het verstrekken van programma's van excellentie in een studentgerichte sfeer. Onderzoek van wereldklasse en creatieve activiteiten worden uitgevoerd in een van de mooiste grootstedelijke campussen in de VS uitgevoerde Neem de tijd om ons aanbod, waarbij verkennen 'de wereld uw diploma zal herkennen en je docenten zullen je naam kennen.'

College van Kunsten en Wetenschappen Missie

Om de principes en de activiteiten van een onderzoek intensieve liberal arts college, waar onze afgestudeerden zullen goed getraind worden in hun vakgebied, en dus voorbereid voor afgestudeerde professionele scholen belichamen. Onze studenten zullen de kritische vaardigheden, brede blik, en maatschappelijk bewustzijn dat ze betrokken en productieve burgers zal maken te hebben. Kortom, onze studenten worden erkend als burger geleerden.

Unit Goals / Strategies

  1. Maak belangrijke en zinvolle bijdragen aan de lopende dialogen in onze wetenschapsgebieden; 2. Verwachten dat onze studenten en afgestudeerde studenten om deel te nemen in het onderzoek - waar mogelijk, in samenwerking met de faculteit; 3. Cultiveren een krachtige liberal arts cultuur door het aantrekken van getalenteerde en diverse docenten en studenten, het onderhouden van kleine klassen, en mentoring studenten die we hebben; 4. Moedig vrije discussies stimuleren kritisch denken, vraag dat onze studenten schrijven, en indien mogelijk, om te werken verschillende disciplines; 5. Initiëren en graduate-programma's uit te breiden en te ontwikkelen formele academische banden met andere graduate programma's binnen de Universiteit van Zuid-Florida-systeem; 6. Introduceren, als onderdeel van het mozaïek van het leren van ervaringen bij USFSP, maatschappelijk engagement, service learning, en ervaringsleren in klassen, indien nodig.

Dean Biafora's Welcome

Welkom en dank u voor uw interesse in onze graduate aanbod aan de University of South Florida St. Petersburg (USFSP).

Als een dynamische research-actieve instelling, USFSP College of Arts & Sciences biedt wereldklasse academici en gepersonaliseerde real-world ervaring in een cultureel levendige, stedelijke, waterkant gemeenschap. Onze studenten is divers; als gevolg van de demografie van de regio, de staat en de natie.

Onze onderscheiden faculteit wordt lokaal erkend, landelijk en over de hele wereld voor hun excellentie in onderzoek en wetenschap. Onze flexibele programma's zijn ontworpen om de behoeften van de studenten te voldoen-van de volledig on-line graad in de Digitale Journalistiek en Media Studies aan de hands-on onderzoek richtte zich Psychologie graduate programma.

Ik moedig u aan om uit te reiken aan de Graduate Program Director van het programma van uw interesse om meer te leren.

Ons verhaal bij USFSP blijft worden geschreven en we zijn verheugd om u uit te nodigen voor een deel van onze toekomst. Join us in de exploratie dat graduate onderwijs en onderzoek aan de Universiteit van Zuid-Florida St. Petersburg.

Locaties

Sint Petersburg

USF St Petersburg

Address
USF St. Petersburg
140 7th Avenue South

33701 Sint Petersburg, Florida, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 727-873-4770