University of San Diego - Shiley-Marcos School of Engineering

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Shiley-Marcos School of Engineering van de Universiteit van San Diego doet meer dan alleen ingenieurs en computerwetenschappers van wereldklasse ontwikkelen in een nationaal erkend programma. We helpen deze slimme koppen om zich te ontwikkelen tot Changemakers met het wereldwijde perspectief, sociaal bewustzijn en leiderschapsvaardigheden om een verschil te maken in de wereld. We spelen voor de studenten die als kinderen iets complexers wilden bouwen dan de afbeelding op de Lego-doos. Hier kunnen degenen die de conventie uitdagen, succesvolle professionals worden die een positieve stempel op hun wereld drukken.

Het ingenieursprogramma van de Universiteit van San Diego werd opgericht in 1987 en meer recentelijk opgericht als een school in 2013 door Darlene Marcos Shiley, wiens buitengewone visie en inspiratie resoneert in onze gangen, onze gemeenschappen en ons hart. Door de jaren heen is engineering bij USD uitgegroeid tot een bruisend programma dat door US News & World Report op de 13e plaats van de natie staat onder niet-doctorale technische programma's. Tegenwoordig bieden we niet-gegradueerde programma's in informatica, elektrotechniek, industriële en systeemtechniek, geïntegreerde engineering en werktuigbouwkunde, en afgestudeerde programma's in toegepaste kunstmatige intelligentie, toegepaste datawetenschap en cyberbeveiligingstechniek. De school heeft een huis dat even verbluffend en innovatief is: het Belanich Engineering Center, mogelijk gemaakt door een genereuze donor die gelooft in de missie en impact van de school.

Er zitten veel krachten achter onze groei: onze academische reputatie, accreditatie, dubbele BS / BA-graden, kleine klassen en persoonlijke aandacht, alles bij elkaar opgeteld bij krachtige afgestudeerden. Als extra trekking helpt de rangschikking van de Universiteit van San Diego als een van de mooiste campussen van het land zeker. Studenten en docenten maken hun hoofd leeg en verfrissen hun zintuigen door de gebouwen in missiestijl van de campus te slenteren, te genieten van het uitzicht op de heuveltop van Mission Bay en de zeelucht in te ademen met de geur van eucalyptusbomen en bougainville-bloemen. Het is een plek die zowel studenten als docenten gezond, ontspannen en goed gevoed houdt.

Klaar om de Shiley-Marcos School of Engineering van USD te verkennen?

Locaties

San Diego

Address
Alcala Park,5998
92110 San Diego, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden