University of North Texas College of Engineering

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom

Welkom bij het UNT College of Engineering, een jong en levendig college op een toplaag (R1) universiteit. Het college maakt een transformatie door en voegt in 2019 negen aangestelde / tenure-track en twee niet-tenure-track docenten toe, met plannen om in de komende 4-5 jaar te blijven uitbreiden.

Als leider op het gebied van onderzoek en onderwijs heeft het college clusters van onderzoeksexcellentie opgebouwd, waaronder additive manufacturing, cybersecurity en bioengineering. Het college werkt ook samen met de overheid aan verschillende nationale en nationale initiatieven, waaronder onderzoek op het gebied van nationale defensie, responsanalyse en opslag van nucleair afval. Onze samenwerking met de luchtmacht- en legeronderzoekslaboratoria alleen wordt ondersteund door een jaarlijkse onderzoekssubsidie van $ 5 miljoen.

We hebben meer dan 4.000 studenten bij UNT Engineering, met ongeveer 250 ingeschreven in onze doctoraatsprogramma's. In totaal biedt het College of Engineering 4 doctorale, 7 master- en 10 bacheloropleidingen in biomedische technologie, informatica, computertechnologie, informatietechnologie, elektrotechniek, materiaalkunde en -engineering, mechanische en energietechniek, bouwtechniek en mechanische engineeringtechnologie, die onze studenten voorbereiden om te concurreren op de internationale markt van vandaag. Daarnaast heeft het college meerdere 3 2 educatieve programma's opgezet met universiteiten in India en China.

Als een partner met de lokale gemeenschap werkt het college samen met meer dan 20 bedrijven in de Dallas Metroplex door middel van research en senior design sluitsteenprojecten. Daarnaast brengt ons UNT STEM @ thePark initiatief K-12 studenten van over de hele DFW samen met UNT Engineering studenten en faculteit om meer te leren over wetenschap, technologie, engineering en wiskunde.

UNT College of Engineering werkt om een positief effect te hebben in het leven van onze studenten, evenals in de Dallas Metroplex, de staat Texas, de VS en wereldwijd. Ik nodig je uit om met ons mee te doen op onze weg van het maken van positieve effecten.

accreditatie

ABET Engineering Accreditation

  • Computertechniek
  • Elektrotechniek
  • Materials Science and Engineering
  • Mechanische en energie-engineering

ABET Computer Science Accreditation

  • Computertechnologie
  • Informatie Technologie

ABET Engineering Technology Accreditatie

  • Constructietechniek
  • Elektrotechniek Technologie
  • Werktuigbouwkunde Technologie

Missie

De missie van het UNT College of Engineering is om te profiteren van de mogelijkheid voor innovatie en uitmuntendheid in onderwijs, onderzoek en service. Dit zal worden bereikt door een strategische alliantie tussen alle kiesdistricten in de regio, de staat Texas en de natie. De betrokken kiesdistricten omvatten met name onze studenten en afgestudeerden, alsmede academische eenheden en de industrie, met name in Noord-Texas, om de economische ontwikkeling te bevorderen en een academisch diverse omgeving te bevorderen.

Visie

De visie van het College of Engineering is om kwalitatief hoogstaande onderwijs- en multidisciplinaire onderzoeksprogramma's te hebben in Noord-Texas en daarbuiten: op strategisch geselecteerde gebieden van techniek, engineeringtechnologie en computerwetenschap die de gemeenschap, de industrie en het beroep bedienen; in een intellectueel stimulerende en diverse omgeving; en ter ondersteuning van de industrie en economische ontwikkeling.

Strategisch plan

Het strategisch plan presenteert strategieën, acties en metrieken om niet-gegradueerde en afgestudeerde programma's te ontwikkelen, en verbetert het onderzoek, de reputatie en de vooruitgang van het UNT College of Engineering (CENG) van de huidige staat in 2014 naar de gewenste staat in 2019, consistent met zijn universitaire missie en 2014 Academic Affairs Strategic Plan.

Discovery Park

Het Discovery Park, het grootste onderzoekspark in de regio Noord-Texas, is bijna 300 hectare groot en is gewijd aan de wetenschap, technologie en techniek. Het ligt op 5 mijl ten noorden van de UNT-hoofdcampus in Denton, Texas. Het omvat een 590.000 vierkante voet gebouw, dat wordt bezet door het College van Engineering, het College van Informatie en het Centrum voor Informatie en Computerbeveiliging en ondersteunt interactieve en multidisciplinaire STEM (Wetenschap, Technologie, Engineering en Wiskunde) onderzoek, onderwijs en opleiding die komt ten goede aan studenten, faculteiten en de gemeenschap, en breidt economische ontwikkeling uit door samenwerkingsverbanden tussen universiteiten en universiteiten te ontwikkelen.

UNT's Discovery Park beschikt over verschillende state-of-the-art onderzoekslaboratoria, zoals de Materials Research Facility (MRF), een faciliteit met krachtige microscopen voor 3D-karakterisering en -verwerking, en het Greenhouse Complex, een klimaatgestuurde faciliteit uitgerust met een uitbreidbare infrastructuur voor uiteenlopende groeiomstandigheden, waaronder hoge plafonds om suikerriet en andere hoge planten te laten groeien.

Discovery Park ligt vlakbij de Interstate 35 en is omgeven door een grote parkeerplaats. Het is ook bereikbaar met de pendelbus van de campus.

Locaties

Denton

Address
1155 Union Circle
310440 Denton, Texas, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden