Lees de Officiële Beschrijving

Welkom

Welkom bij het UNT College of Engineering, een jong en levendig college op een toplaag (R1) universiteit. Het college maakt een transformatie door en voegt in 2019 negen aangestelde / tenure-track en twee niet-tenure-track docenten toe, met plannen om in de komende 4-5 jaar te blijven uitbreiden.

Als leider op het gebied van onderzoek en onderwijs heeft het college clusters van onderzoeksexcellentie opgebouwd, waaronder additive manufacturing, cybersecurity en bioengineering. Het college werkt ook samen met de overheid aan verschillende nationale en nationale initiatieven, waaronder onderzoek op het gebied van nationale defensie, responsanalyse en opslag van nucleair afval. Onze samenwerking met de luchtmacht- en legeronderzoekslaboratoria alleen wordt ondersteund door een jaarlijkse onderzoekssubsidie van $ 5 miljoen.

We hebben meer dan 4.000 studenten bij UNT Engineering, met ongeveer 250 ingeschreven in onze doctoraatsprogramma's. In totaal biedt het College of Engineering 4 doctorale, 7 master- en 10 bacheloropleidingen in biomedische technologie, informatica, computertechnologie, informatietechnologie, elektrotechniek, materiaalkunde en -engineering, mechanische en energietechniek, bouwtechniek en mechanische engineeringtechnologie, die onze studenten voorbereiden om te concurreren op de internationale markt van vandaag. Daarnaast heeft het college meerdere 3 2 educatieve programma's opgezet met universiteiten in India en China.

Als een partner met de lokale gemeenschap werkt het college samen met meer dan 20 bedrijven in de Dallas Metroplex door middel van research en senior design sluitsteenprojecten. Daarnaast brengt ons UNT STEM @ thePark initiatief K-12 studenten van over de hele DFW samen met UNT Engineering studenten en faculteit om meer te leren over wetenschap, technologie, engineering en wiskunde.

UNT College of Engineering werkt om een positief effect te hebben in het leven van onze studenten, evenals in de Dallas Metroplex, de staat Texas, de VS en wereldwijd. Ik nodig je uit om met ons mee te doen op onze weg van het maken van positieve effecten.

accreditatie

ABET Engineering Accreditation

  • Computertechniek
  • Elektrotechniek
  • Materials Science and Engineering
  • Mechanische en energie-engineering

ABET Computer Science Accreditation

  • Computertechnologie
  • Informatie Technologie

ABET Engineering Technology Accreditatie

  • Constructietechniek
  • Elektrotechniek Technologie
  • Werktuigbouwkunde Technologie

Missie

De missie van het UNT College of Engineering is om te profiteren van de mogelijkheid voor innovatie en uitmuntendheid in onderwijs, onderzoek en service. Dit zal worden bereikt door een strategische alliantie tussen alle kiesdistricten in de regio, de staat Texas en de natie. De betrokken kiesdistricten omvatten met name onze studenten en afgestudeerden, alsmede academische eenheden en de industrie, met name in Noord-Texas, om de economische ontwikkeling te bevorderen en een academisch diverse omgeving te bevorderen.

Visie

De visie van het College of Engineering is om kwalitatief hoogstaande onderwijs- en multidisciplinaire onderzoeksprogramma's te hebben in Noord-Texas en daarbuiten: op strategisch geselecteerde gebieden van techniek, engineeringtechnologie en computerwetenschap die de gemeenschap, de industrie en het beroep bedienen; in een intellectueel stimulerende en diverse omgeving; en ter ondersteuning van de industrie en economische ontwikkeling.

Strategisch plan

Het strategisch plan presenteert strategieën, acties en metrieken om niet-gegradueerde en afgestudeerde programma's te ontwikkelen, en verbetert het onderzoek, de reputatie en de vooruitgang van het UNT College of Engineering (CENG) van de huidige staat in 2014 naar de gewenste staat in 2019, consistent met zijn universitaire missie en 2014 Academic Affairs Strategic Plan.

Discovery Park

Het Discovery Park, het grootste onderzoekspark in de regio Noord-Texas, is bijna 300 hectare groot en is gewijd aan de wetenschap, technologie en techniek. Het ligt op 5 mijl ten noorden van de UNT-hoofdcampus in Denton, Texas. Het omvat een 590.000 vierkante voet gebouw, dat wordt bezet door het College van Engineering, het College van Informatie en het Centrum voor Informatie en Computerbeveiliging en ondersteunt interactieve en multidisciplinaire STEM (Wetenschap, Technologie, Engineering en Wiskunde) onderzoek, onderwijs en opleiding die komt ten goede aan studenten, faculteiten en de gemeenschap, en breidt economische ontwikkeling uit door samenwerkingsverbanden tussen universiteiten en universiteiten te ontwikkelen.

UNT's Discovery Park beschikt over verschillende state-of-the-art onderzoekslaboratoria, zoals de Materials Research Facility (MRF), een faciliteit met krachtige microscopen voor 3D-karakterisering en -verwerking, en het Greenhouse Complex, een klimaatgestuurde faciliteit uitgerust met een uitbreidbare infrastructuur voor uiteenlopende groeiomstandigheden, waaronder hoge plafonds om suikerriet en andere hoge planten te laten groeien.

Discovery Park ligt vlakbij de Interstate 35 en is omgeven door een grote parkeerplaats. Het is ook bereikbaar met de pendelbus van de campus.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

University of North Texas College of Engineering

De afdeling Computer Science and Engineering aan de Universiteit van Noord-Texas biedt cursussen aan die leiden tot een Master of Science graad in Computer Engineering. ... [+]

De afdeling Computer Science and Engineering aan de Universiteit van Noord-Texas biedt cursussen aan die leiden tot een Master of Science graad in Computer Engineering.

Je hebt twee opties voor het behalen van een masterdiploma.

De scriptie-optie vereist 30 credit-uren aan cursussen, inclusief 6 credit-uren van proefschrift.De optie niet-thesis vereist 36 credit-uren voor cursussen. Dat kan 3 credit-uren van een project of 6 credit-uren van het probleem omvatten in plaats van een proefschrift.

U kunt een specialisatiegebied selecteren in overleg met een major professor en de graduate coordinator.

Graduate Opportunities

Je zult in staat zijn om nauw samen te werken met vooraanstaande faculteitsleden om complexe problemen van bedrijven en consumenten op te lossen. De afdeling heeft een werkrelatie met lokale en nationale bedrijven en haar Industrial Advisory Board is samengesteld uit vertegenwoordigers van hightechbedrijven.... [-]

Verenigde Staten Denton
Augustus 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of North Texas College of Engineering

Het Department of Engineering Technology van de University of North Texas biedt je de mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen in engineeringtechnologie en technische ... [+]

Het Department of Engineering Technology van de University of North Texas biedt je de mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen in engineeringtechnologie en technische studies en bereidt je voor op het ontwerpen, bouwen, testen, bedienen en onderhouden van een reeks systemen en processen. Onze afdeling is de enige in zijn soort in het Dallas-Fort Worth gebied en biedt cursussen aan die leiden tot een Master of Science graad in Engineering Technology.

Je programma is gepland onder leiding van een hoogleraar of adviseur tijdens je eerste semester van de studie. Wanneer het diplomaplan wordt goedgekeurd door de afgestudeerde decaan, wordt u toegelaten tot de kandidatuur.... [-]

Verenigde Staten Denton
Augustus 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of North Texas College of Engineering

De afdeling Computer Science and Engineering aan de Universiteit van Noord-Texas biedt cursussen die leiden tot een Master of Science graad in Computer Science. ... [+]

De afdeling Computer Science and Engineering aan de Universiteit van Noord-Texas biedt cursussen die leiden tot een Master of Science graad in Computer Science.

Je hebt twee opties voor het behalen van een masterdiploma.

De scriptie-optie vereist 30 credit-uren aan cursussen, inclusief 6 credit-uren van proefschrift.De optie niet-thesis vereist 36 credit-uren voor cursussen. Dat kan 3 credit-uren van een project of 6 credit-uren van een probleem in plaats van een proefschrift omvatten.

U kunt een specialisatiegebied selecteren in overleg met een major professor en de graduate coordinator.

Graduate Opportunities

Je zult in staat zijn om nauw samen te werken met vooraanstaande faculteitsleden om complexe problemen van bedrijven en consumenten op te lossen. De afdeling heeft een werkrelatie met lokale en nationale bedrijven en haar Industrial Advisory Board is samengesteld uit vertegenwoordigers van hightechbedrijven.... [-]

Verenigde Staten Denton
Augustus 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of North Texas College of Engineering

Waar wil je je diploma halen? Ontwikkelt u een baanbrekend, intelligent draadloos sensornetwerk dat biologische of chemische agentia kan detecteren? Een nieuwe manier om ... [+]

Waar wil je je diploma halen? Ontwikkelt u een baanbrekend, intelligent draadloos sensornetwerk dat biologische of chemische agentia kan detecteren? Een nieuwe manier om akoestische signalen in spraak, echografie, gehoorapparaten of muziek te beheren? Of iets geheel nieuws?

Om een Master's degree in Electrical Engineering te behalen, kies je een van de volgende opties.

Thesis optie

24 credit-uren van verplichte elektrotechnische cursussen6 credit-uren van een master's thesis-cursus

Niet-proefschriftoptie

33 credit-uren van verplichte elektrotechnische cursussen3 credit-uren van een gerichte studieloopbaanGraduate Opportunities... [-]
Verenigde Staten Denton
Augustus 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of North Texas College of Engineering

Biomedische materialen, metalen, polymeren, brillen, elektronica: ze worden allemaal dagelijks getest en verbeterd door materiaalingenieurs en wetenschappers die vitale p ... [+]

Biomedische materialen, metalen, polymeren, brillen, elektronica: ze worden allemaal dagelijks getest en verbeterd door materiaalingenieurs en wetenschappers die vitale problemen en geavanceerde technologie oplossen. Waar gaat u uw bijdrage leveren?

Het Department of Materials Science and Engineering aan de Universiteit van Noord-Texas biedt cursussen die leiden tot een Master of Science graad in Materials Science and Engineering. Studenten kunnen kiezen uit een van de onderstaande opties.

Thesis optie

12 credit-uren van kerncursussen12 credituren van keuzevakken2 credit-uren van een cursus seminarie in materiaalkunde en -techniek6 credit uren van proefschrift... [-]
Verenigde Staten Denton
Augustus 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of North Texas College of Engineering

Waar ga je je stempel drukken op toekomstige innovaties? Help jij mee om schonere en duurzamere energie te leveren, de gezondheid van mensen te verbeteren of betere techn ... [+]

Waar ga je je stempel drukken op toekomstige innovaties? Help jij mee om schonere en duurzamere energie te leveren, de gezondheid van mensen te verbeteren of betere technologieën te ontwikkelen voor grond- en luchtvervoer, of zelfs ruimteverkenning?

Je plant je opleiding met de hulp en goedkeuring van je major professor en adviescommissie. Afstuderen vereist een B-gemiddelde verdienen in alle vakken.

Thesis optie

24 credit-uren van graduate-level cursussen. Een minimum van 18 credit-uren moet worden geselecteerd uit cursussen aangeboden door het Department of Mechanical and Energy Engineering. Resterende cursussen kunnen worden geselecteerd uit andere afdelingen met de goedkeuring van de facultaire adviseur.6 credit-uren van de masterproef. Een mondelinge presentatie van het proefschrift is vereist. Een besluit over acceptatie van het proefschrift wordt genomen door uw adviescommissie.... [-]
Verenigde Staten Denton
Augustus 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
1155 Union Circle
310440 Denton, Texas, Verenigde Staten