University of North Dakota College of Engineering and Mines

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over UND

De University of North Dakota is zijn tijd altijd vooruit geweest.

Opgericht in 1883, zes jaar voordat de staat zelf werd opgericht, gaf UND North Dakota zijn naam toen de voormalige Dakota-gebieden zich in twee verschillende staten splitsten. Tegenwoordig is UND een drukke campus van 521 hectare, de grootste van de staat. We zijn naar voren gekomen als innovator in engineering, geneeskunde, luchtvaart en onbemande vliegtuigsystemen.

 • Locatie: Grand Forks, North Dakota
 • Inschrijving: 13.581
 • Werknemers: 2,369
 • Accreditatie: Higher Learning Commission
 • Carnegie-classificatie: RU H (onderzoekuniversiteiten - hoge activiteit)

Kerngegevens van UND

 • 38% Stijging van het aantal afgestudeerden in vier jaar in de afgelopen drie jaar
 • 24 Gemiddelde groepsgrootte
 • 17 atletiekteams NCAA Division I
 • 13% Lager collegegeld en vergoedingen dan vergelijkbare instellingen in de regio met 11 staten
 • 275+ studentenclubs en organisaties
 • 4 # Meest militairvriendelijke school in het land

Gegevens geleverd door University Analytics & Planning.

Best Value University

Elke geaccrediteerde hogeschool of universiteit biedt onderwijs aan, maar niet elke school bereidt studenten voor op een echte impact op de manier waarop UND dat doet. UND wordt steeds meer beschouwd als een van de beste academische en onderzoeksinstellingen in de natie. In feite rangschikt de National Science Foundation UND # 151 in de natie.

We behoren consequent tot de beste voor onderwijskwaliteit, betaalbaarheid en loopbaanresultaten. Doorzoek onze database met meer dan 250 academische programma's om te vinden wat je interesseert.

Verken Campus

Enkele keren in de geschiedenis heeft UND zo'n uitgebreide fysieke verandering meegemaakt. Onze Chester Fritz-bibliotheek ondergaat een grote renovatie, evenals het historische huis van de eerste president van UND, dat een uitnodigend nieuw engagementcentrum voor afgestudeerde studenten zal worden. Er wordt ook gewerkt aan een gloednieuwe Memorial Union.

De motor van kansen

Als de enige universiteit in de staat met afgestudeerde, rechten- en medische scholen, blijft UND toonaangevend in het opleiden van artsen, advocaten, ingenieurs, wetenschappers en zakelijke professionals in de regio.

 • 3.126 Secundaire banen gecreëerd uit de bedrijfsactiviteit van UND
 • 300 miljoen jaarlijkse economische impact over de hele staat van UND-onderzoek

"Verreweg de beste prijs die het leven te bieden heeft, is de kans om hard te werken aan werk dat de moeite waard is."

President Theodore Roosevelt

Over CEM

We leiden leiders van wereldklasse op in informatica, techniek en geologie.

Kennis om te leiden. Vaardigheden om te beïnvloeden.

Onze afgestudeerden maken het verschil, zijn concurrerend op een wereldwijde markt en dragen bij aan onze staat, natie en de wereld. Afgestudeerden van UND CEM kunnen een scala aan kansen verwachten in een veelgevraagde carrière.

Onze programma's

Het College of Engineering & Mines heeft zeven afdelingen, met verschillende majors, minors, gecombineerde graden en graduate programma's. Veel van onze programma's zijn online beschikbaar en worden door US News & World Report erkend als de beste online engineeringprogramma's.

We zijn enorm trots op onze studenten, alumni en onze nationaal geaccrediteerde programma's. We zijn trots op de eersteklas faciliteiten en technologie die studenten kunnen gebruiken.

Echt onderzoek. Echte resultaten.

We zijn de thuisbasis van een scala aan centra en instituten, waar technische onderzoekers disciplines overbruggen en inzichten delen op de verste rand van ontdekking. Onze geavanceerde studententraining en onze diepe relaties met belangrijke industriële partners versterken onze status als intellectuele leiders verder.

Onze visie

Onze visie is gebaseerd op zes bouwstenen.

 1. Afgestudeerden: we zullen afgestudeerden voortbrengen die de samenleving vooruithelpen, concurrerend zijn in een dynamische wereldmarkt en bijdragen aan de economische ontwikkeling van North Dakota, de natie en de wereld.
 2. Onderwijs: we zullen studenten een persoonlijk onderwijs bieden dat innovatie bevordert en de nadruk legt op technische, leiderschaps- en ondernemerschapsvaardigheden.
 3. Onderzoek: we zullen internationaal worden erkend voor excellentie in onderzoek dat ontdekking bevordert, in maatschappelijke behoeften voorziet en technologieoverdracht stimuleert.
 4. Werkomgeving: we zullen een inspirerende, ondersteunende, krachtige, teamgebaseerde werkomgeving bevorderen.
 5. Gemeenschap: we zullen de gemeenschap engageren om techniek en innovatie te promoten, jonge geesten te inspireren, de regionale economie te helpen gedijen en burgerlijke verantwoordelijkheid te tonen.
 6. Alumni: we zullen de prestaties van onze alumni promoten, hen betrekken bij schoolinitiatieven en dienen als hulpmiddel voor de vooruitgang van hun succes.

Festive holiday office party in #WindowsUglySweater Softwear by @Windows

accreditatie

Alle technische programma's, evenals computerwetenschappen, zijn geaccrediteerd door de Engineering Accreditation Commission (EAC) van ABET en worden ondersteund door toegewijde faculteiten, kleine klassen en goed uitgeruste laboratoria.

Accreditatie van niet-gegradueerde programma's

Het College of Engineering & Mines heeft momenteel zeven undergraduate engineering-opleidingen. De volgende programma's zijn geaccrediteerd door de ABET.

 • Chemische technologie (BS)
 • Civiele techniek (BS)
 • Informatica (BS)
 • Elektrotechniek (BSEE)
 • Geologische engineering (BS)
 • Werktuigbouwkunde (BS)
 • Petroleum Engineering (BS)

Online programma's

Onze online bezorgmodus biedt studenten de mogelijkheid om het grootste deel van hun undergraduate degree-cursussen online te voltooien in onze geaccrediteerde undergraduate-programma's.

In de meeste programma's moeten studenten hun laboratoriumvereisten voltooien door middel van versnelde zomercursussen bij UND. Laboratoria voor het BSEE-programma zijn virtueel en het programma staat volledig online. Omdat onze online studenten dezelfde lezingen en cursusvereisten ervaren als onze studenten op de campus, beschouwen we deze educatieve ervaring als in wezen gelijkwaardig en ontvangen online afgestudeerden dezelfde geaccrediteerde graden als studenten op de campus.

Locaties

Grand Forks

Address
College of Engineering & Mines,
Upson II Room 165,
243 Centennial Dr Stop 8155

ND 58202-8155 Grand Forks, Noord-Dakota, Verenigde Staten