University of New Orleans Lester E. Kabacoff School Of Hotel, Restaurant And Tourism Administration

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

WAAROM HRT

Een levend laboratorium

De Lester E. Kabacoff School of Hotel, Restaurant en toerisme biedt een première undergraduate hospitality management onderwijs. Opleiding van onze uitzonderlijke meester is de enige in de staat Louisiana. Onze ervaring is geschilderd op het doek van de stad New Orleans - een levend laboratorium gastvrijheid. Zie je jezelf in dit plaatje?

Denk aan de mogelijkheden!

De Franse wijk, Mardi Gras, jazz en erfgoed festivals, grote sportevenementen! Er is geen plaats zoals New Orleans! De meeste grote hotelketens zijn vertegenwoordigd in de stad en het stedelijk gebied biedt een breed scala aan mogelijkheden in hotels, restaurants, food-service bedrijven, prive-clubs, tour bedrijven, en conventie dienstverlenende bedrijven. Nieuwe ondernemingen in hotelkamers, rivierboten en land-based casino's, samen met het unieke karakter en de charme van de Franse wijk, onze keuken van wereldklasse, de grootste concentratie van beroemde chef-koks in de ene stad, en jazz muziek te maken in New Orleans de grootste 'levende laboratorium "voor gastvrijheid en toerisme management in het land.

Punten van Pride

De Lester E. Kabacoff School of Hotel, Restaurant en toerisme - Wij zijn een met de naam School: De Lester E. Kabacoff School of Hotel, Restaurant en toerisme.

  • We hebben de enige Master in Hospitality en toerisme in de staat Louisiana.
  • De School van HRT is geaccrediteerd door AACSB.
  • Negentig procent van al onze studenten houden volledige of part-time banen die direct gerelateerd zijn aan hun beroep.
  • Onze faculteit heeft aanzienlijke ervaring in de sector, waaronder algemeen directeur, divisie vice-president, en anderen.

Locaties

New Orleans

The University of New Orleans

Address
University of New Orleans
2000 Lakeshore Dr, New Orleans

LA 70148, New Orleans, Louisiana, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 504-280-6000

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden