Lees de Officiële Beschrijving

WAAROM HRT

Een levend laboratorium

De Lester E. Kabacoff School of Hotel, Restaurant en toerisme biedt een première undergraduate hospitality management onderwijs. Opleiding van onze uitzonderlijke meester is de enige in de staat Louisiana. Onze ervaring is geschilderd op het doek van de stad New Orleans - een levend laboratorium gastvrijheid. Zie je jezelf in dit plaatje?

Denk aan de mogelijkheden!

De Franse wijk, Mardi Gras, jazz en erfgoed festivals, grote sportevenementen! Er is geen plaats zoals New Orleans! De meeste grote hotelketens zijn vertegenwoordigd in de stad en het stedelijk gebied biedt een breed scala aan mogelijkheden in hotels, restaurants, food-service bedrijven, prive-clubs, tour bedrijven, en conventie dienstverlenende bedrijven. Nieuwe ondernemingen in hotelkamers, rivierboten en land-based casino's, samen met het unieke karakter en de charme van de Franse wijk, onze keuken van wereldklasse, de grootste concentratie van beroemde chef-koks in de ene stad, en jazz muziek te maken in New Orleans de grootste 'levende laboratorium "voor gastvrijheid en toerisme management in het land.

Punten van Pride

De Lester E. Kabacoff School of Hotel, Restaurant en toerisme - Wij zijn een met de naam School: De Lester E. Kabacoff School of Hotel, Restaurant en toerisme.

  • We hebben de enige Master in Hospitality en toerisme in de staat Louisiana.
  • De School van HRT is geaccrediteerd door AACSB.
  • Negentig procent van al onze studenten houden volledige of part-time banen die direct gerelateerd zijn aan hun beroep.
  • Onze faculteit heeft aanzienlijke ervaring in de sector, waaronder algemeen directeur, divisie vice-president, en anderen.
Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

Master

University of New Orleans Lester E. Kabacoff School Of Hotel, Restaurant And Tourism Administration

Toerisme is de grootste industrie en door het jaar 2011 zal meer dan 260 miljoen mensen wereldwijd in dienst. Veel mensen zijn zich niet bewust dat er achter de frontlini ... [+]

WAT IS HET?

Een geavanceerde opleiding van toekomstige leiders beter voor te bereiden in de horeca en de toeristische sector.

WAAROM hospitality en toerisme management?

Toerisme is de grootste industrie en door het jaar 2011 zal meer dan 260 miljoen mensen wereldwijd in dienst. Veel mensen zijn zich niet bewust dat er achter de frontlinie medewerkers dat we allemaal te zien is er een kader van zeer geavanceerde managers met complexe en uitdagende banen waarvoor geavanceerde leidinggevende vaardigheden.

WAAROM COMPLETE een masters degree?

Deze graad samen met uw werkervaring zal je een voordeel geven als je doorstromen naar een hoger niveau in je carrière. U wordt blootgesteld aan geavanceerde business concepten en het verwerven van vaardigheden die praktische toepassingen op de werkplek zal hebben. Je persoonlijke ontwikkeling zal worden versterkt door middel van interactief leren en u zult mogelijkheden om uw ervaringen te delen met mensen uit verschillende achtergronden hebben.... [-]

Verenigde Staten New Orleans
September 2019
Voltijd
Deeltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands