University of New Mexico College of Population Health

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over het College of Population Health

Het University of New Mexico College of Population Health is een actieve kracht in de grotere missie van UNM om de zorgverlening, toegang en gelijkheid voor alle mensen te verbeteren. Ondanks onze rigoureuze onderzoeksinspanningen, Bachelor of Science in Population Health, Master of Public Health en andere programma's, zijn we agenten van verandering in New Mexico en daarbuiten.

Het College of Population Health, opgericht in 2016 als reactie op de dringende behoefte van New Mexico om gezondheidsproblemen onder de verschillende gemeenschappen van de staat aan te pakken, is het tweede college in zijn soort in de VS en het eerste dat een Bachelor of Science in Population Health aanbiedt. .

Door middel van onderwijs, toegepast onderzoek, beleid, dienstverlening en partnerschappen zal het College of Population Health:

  • Leid een divers toekomstig personeelsbestand op dat is uitgerust met competenties op het gebied van ziektepreventie, welzijn, sociale determinanten, milieugezondheid, geestelijke gezondheid, gezondheidszorg en beleid.
  • Maak gebruik van onze collectieve expertise op het gebied van epidemiologie, biostatistiek, sociale wetenschappen, gemeenschapsgezondheid, gezondheidsbeleid en gezondheidszorg om interventies te ontwikkelen die innovatief, kwalitatief hoogstaand, datagestuurd en gevalideerd door meerdere bronnen van bewijs zijn om sociale, ecologische , en gezondheidsresultaten;
  • Evalueer de behoeften en middelen van de gemeenschap, het gezondheidssysteem en het milieu om ziekten, interventies en beleid in kaart te brengen die diepgaande aandacht verdienen om de gezondheidsresultaten te verbeteren.
  • Mobiliseer en breid partnerschappen uit binnen het UNM-netwerk, met tribale, regionale en wereldwijde gemeenschappen, openbare en particuliere instellingen en overheidsinstanties om maatregelen te nemen die de gezondheid en sociale rechtvaardigheid bevorderen voor New Mexico, de grens tussen de VS en Mexico, Tribal Nations, het land , de regio en de wereld;
  • Laat een college groeien en onderhouden dat organisatorisch en financieel sterk is met een klimaat dat waarde hecht aan en investeert in mensen.

Datagestuurd. Gemotiveerd door de gemeenschap.

We staan nationaal bekend om ons werk op het gebied van epidemiologie, inheemse Amerikaanse gezondheid, gemeenschapsgezondheid, verschillen in gezondheidszorg op het platteland en op gemeenschap gebaseerd participatief onderzoek. Onze afgestudeerden gaan door met verschillende carrières in de geneeskunde, noodbeheer, volksgezondheid, gezondheidseducatie, gezondheid op het werk, maatschappelijk werk en meer. We trainen studenten in kritische vaardigheden, waaronder:

  • Ontwikkeling en analyse van gezondheidsbeleid
  • Analyse van gezondheidsgegevens
  • Betrokkenheid bij de gemeenschap
  • Verbetering van de levering en kwaliteit van de gezondheidszorg
  • Ziekte voorkomen

Het College of Population Health, een model voor de natie, produceert leiders die gemeenschappen gezonder maken met onderzoek, gegevens, analyse en praktische resultaten.

Locaties

Albuquerque

Address
87131 Albuquerque, New Mexico, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: